2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
0-0.Jól játszik mind2 csapat.danko94 írta:Bakker full azt hittem h 9 kor lesz a meccs még jó h feljöttem az oldalra.![]()
![]()
Valaki leírná h mi az állás milyen a meccs stb pls
Ez így van, én is az Abidal-Keita kettőst látom nagyon gyengének, de ennek ellenére nem cserélnék.lionelmessi19 írta:Abidal eddig nagyon nagyon gyenge, sajnos védekezésben is.
Keita gyakorlatilag semmit nem csinál, ami egy grammal is előre mozdítaná a játékot.
A csatársorunk meg nókomment.![]()
Alig mozognak. Henry még úgyahogy, kap is labdát, de ő meg rendre elszúr mindent.
Eddig Dani az aki talán a lejobban hajt, de neki se sok minden jön be. Messi naon gyenge, Eto'o még Messinél is gyengébb, Henrynél 1et kell értsek lionelmessivel. A középpályán Keita semmit nem csinál, Sergi elég jó, Xavinál is ugyanazt tudom mondani , mint Daninál. Sztem Hleb, Gudy, Touré 3asból minimum 2-t be kéne hozni, de Caceres v Syl is jöhetne, csak legyen ennél kategoriákkal jobb.lionelmessi19 írta:Abidal eddig nagyon nagyon gyenge, sajnos védekezésben is.
Keita gyakorlatilag semmit nem csinál, ami egy grammal is előre mozdítaná a játékot.
A csatársorunk meg nókomment.![]()
Alig mozognak. Henry még úgyahogy, kap is labdát, de ő meg rendre elszúr mindent.
Sztem meg senkit az égvilágon nem kell behozni!Jól játszik a csapat, a Vilarreal viszont hibátlan.Akkor jönnek majd a gólok ha már fáradnak a sárgák!Andrisveres írta:Szerintem Hlebet kéne behozni , kell egy kis kreativitás!