Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.15. 11:16:05

Nem értem hogy Csikiék miért szaladnak a Real után???Állitólag a madrid 43 milliós ajánlatott tett Villáért, mi pedig 36-ott tettünk érte akkor ezek után szerintettek kérdés hogy hová megy???mert szerintem nem.Meg amúgyis mi a fenének Villa????ha Eto marad.Vagy Etó helyére jönne???nem lehet eligazodni rajtuk az biztos.Egy biztos ha Etó megy én Ibrát vagy Torrest látnám szivesen a csapatban. 8)
barca2010
Jugador d'estrella

2009.06.15. 11:14:14

Sziasztok!

Friss hír!Zlatan nem akar eligazolni a családja miatt, hivatkozás:Nemzeti sport online!Na most akkor mi lesz?Ki jön?Villa?

BARCA FOREVER!!!
szbalint88
Jugador del Barça

2009.06.15. 11:06:44

Ibra többet színészkedik, mint Villa, rá ez nem jellemző
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.15. 11:03:02

Kezd kicsit fárasztó lenni a katalán sajtó részéről, ez a 'jajj, de nagyon közel vagyunk hozzá'.

Már kezdek beletörődni, hogy Ibra érkezik, erre bumm, Ibra sehol, Villa egy karnyújtásnyira...

Gyors, gólerős, spanyol, így valószínűleg max. 3-4 meccs kellene neki, hogy felvegye a csapat ritmusát. Viszont így már nehezebben fogadnám Eto'o távozását, mert itt már tényleg csak az anyagiakat lehet felhozni érvként. De ismét jön egy 170 körüli támadó, ami a BL-ben erős szenvedéshez szokott vezetni. De ne legyen igazam.

Egyébként meg "kidobni" rá 35 milliót, amikor csatárunk elvileg van (bár nem tudjuk Eto'o-val kapcsolatban hogyan állnak a dolgok), a balszél viszont évek óta lyukas.

Egyelőre nem vagyok felhőtlenül boldog a dolgok alakulása miatt, de bízom benne, hogy eddig nem igazán jöttünk ki rosszul átigazolási időszakból.
TZS
Capitá del Barça

2009.06.15. 11:02:13

LG írta:
Sharky írta: Inkább Forlán, mint Villa :?: :shock: :lol: Kifejtenéd :?:
Hát ugye Forlán lett a gólkirály, és ő Aranycipős.
Ez nem lett túl meggyőző érv.
De ha azt nézzük, Villa nem olyan sok góllalmaradt le Forlán mögött.... :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.06.15. 11:05:31-kor.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.15. 11:01:59

1.
- Ibra negatívumok: nehezebb fegyelmezni, spanyol nyelv?, új bajnokság - új légkör.
- Villa negatívumok: színészkedés, Eto'o-val egy szint kb. (tehát nagy változás nem lenne).
2.
- Ibra pozitívumok: egy zseni - mindent tud a labdával, 1.osztályú szabadrúgáslövő, jól fejel, erőszakos csatár - kiharcol magának minden helyzetet, jó összjáték.
- Villa pozitívumok: nagy gólvágó, jó összjáték, spanyol (válogatott) - összeszokottság, nem sztárolja túl magát, alacsony fizetés, megvehető tutira.

Végül:
- Eto'o negatívumok: rossz helyzetkihasználás, gyenge összjáték, irreális fizetési igények, lejáró szerződés jövőre.
- Eto'o pozitívumok: sok gól állandó jelleggel, összeszokottság, barátság.

Ezt most csak nagy vonalakban szedtem össze, tehát ilyeneket mint, hogy "zsoldos" stb., nem írtam (különben is, csak Villa nem az).
risubarcafan
Jugador del Barça

2009.06.15. 11:00:28

Ja Forlán attól még, hogy egyszer gólkirály..nem illene ide.. Jöjjön Villa és kész, én is őt látnám, és Bojan-t meg Caceres-t is inkább nézem, ogy focizik Valenciában..
p1ranha
Barça B

2009.06.15. 11:00:22

Ez a Villa dolog nem rossz 5let, csak azt nem értem, hogy hogy jön a képbe, amikor láthatóan Pep eddig Ibra testalkatú játékost szeretett volna középre.
Annyiban viszont nem lenne rossz ez az egész, mert én örülök annak, ha mégtöbb spanyol van a csapatban, ráadásul a válogatottból is jól ismerik egymást.
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.15. 10:54:02

Mostmár teljesen sutba van az Eto'o Ibra csereüzlet?hát ez lol..
Villa-nak én örülnék!nagyon jó játékos!csak sztem azért 35+Cáceres Bojan kölcsön túúúlzáás...aztán a végén megvennék Bojant..neee... 35+Cácereskölcsön szerintem reális ár
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.15. 10:44:21

Sharky írta:
LG írta:Sztem ilyenekre, h anlia ki van zárva nem kell oda figyelni, mert ha kap egy jó zsiros szerződést onnan, lazán elmenne sztem. Én remélem, h nem Villát vesszük, hanem vagy Etoo marad, v. Ibra jön, legrosszabb esetben Forlán, de Villa semmikép.
Inkább Forlán, mint Villa :?: :shock: :lol: Kifejtenéd :?:
Hát ugye Forlán lett a gólkirály, és ő Aranycipős.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.06.15. 10:42:19

LG írta:Sztem ilyenekre, h anlia ki van zárva nem kell oda figyelni, mert ha kap egy jó zsiros szerződést onnan, lazán elmenne sztem. Én remélem, h nem Villát vesszük, hanem vagy Etoo marad, v. Ibra jön, legrosszabb esetben Forlán, de Villa semmikép.
Inkább Forlán, mint Villa :?: :shock: :lol: Kifejtenéd :?:
Subinho
Director del Fútbol

2009.06.15. 10:35:21

én nagyon örülnék Villának!!! Csak gondoljuk végig:
1., Eto'o így is sokban van és még többet kér! Villa fele annyirt tolná itt (most 3 milla körül keres Valenciában én úgy tudom, vagyis dupla akkora fizuval is fele annyiban lenne, mint Eto'o igényei)!!!
2., a spanyol liga egyik legmeghatározóbb góllövője évek óta (Eto'o mellett)!!! Nem úgy mint pl. Forlan, aki egyszer gólkirály, egyszer meg alig lő gólt... vagyis nagyon hullámzó a teljesítménye!!!
3., sokkal olcsóbb, mint Ibra és nem zsákba macska, mert ki tudja a svédnek mennyire fog feküdni a spanyol liga??? a hisztijéről meg nem is beszélve... vagyis emberileg is jobban beleillik a csapatba, mert ne feledjük, ez nem a Real!!! Ez több mint egy klub....
4., ne feledjük spanyol!!! európa és talán a világ legjobb nemzeti csapata ma a spanyol!!! akkor miért is kell nekünk egy svéd-bosnyák???
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.15. 10:28:25

Én egy játékosnak örültem volna jobban mint Ibranak az pedig Villa. Ibra , Villa egy szint kb de Villa spanyol is, meg mint ember is Ibra előtt van sőt nekem a "jó munkásember" Eto'o előtt is. Leszh*rom hogy szinész (bár sztem nem akkora mint pl Alves) ha a csapat javára teszi.
Csak nehogy két szék között a földre üljünk mint tavaly a Madrid Robinho-val hogy a nagy Ibra,Villa tervek közt Eto'o elmenjen és ne jöjjön egyik sem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.15. 10:22:41

gekkodan írta:A mai nap legfőbb híre, amit az El Mundo Deportivo és a Sport.es is megerősíti, hogy Villa egyre közelebb van hozzánk. Több szempontból is:

- A Valencia vezetésének állítólag elege van Perez erőszakos és határidőket szabó stílusából és úgy döntöttek, hogy ha már eladják Villát, inkább más csapatot választanak.
- Villa nem szeretné elhagyni Spanyolországot, így amennyiben eligazol, szívesen megy a Barcába is, de Anglia kb ki van zárva.
- Állítólag Cáceres és Bojan játékjogát átengednénk kölcsönbe és mellé 35 milliót tettünk le, de a Valencia 45 milkát kér, amely 2 millával több, mint a Chelsea ajánlata.
- A tárgyalások tényét a Barca vezetői, így Yuste is megerősítette, úgy tudni, hogy hétvégén telefonon ment a folyamatos egyeztetés.
Sztem ilyenekre, h anlia ki van zárva nem kell oda figyelni, mert ha kap egy jó zsiros szerződést onnan, lazán elmenne sztem. Én remélem, h nem Villát vesszük, hanem vagy Etoo marad, v. Ibra jön, legrosszabb esetben Forlán, de Villa semmikép.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.15. 10:09:04

Szerintem meg:
Eto'óval nehezen tudnak megegyezni.
Ezért :arrow: biztosítani akarják, hogy legyen jövőre is világklasszis középcsatárunk, ezért tárgyalnak mindenkivel, aki csak szóbajöhet.
Szerintem ha már elküldjük szegény Samut, akkor Ibrával tudnánk megfelelően pótolni. Nem érdekel az emberi kvalitásai, focizni nagyon tud, Pep pedig majd megneveli.
De ha lehet inkább a kamerunival kéne hosszabbítani.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.15. 10:05:02

LM10 írta:ÁÁÁ...Mostmár tényleg összezavarodtam... :? Eto'O marad, utána megy, helyére Ibra,Villa,Forlán.....mindennap más...ez tényleg nem igaz...már nem is kommentálom ezeket a híreket csak akkor ha vmelyikük aláírja a szerződését... :D
Segítek! :lol:
Szerintem lassan nyilvánvaló (nem tudom miért) de, el akarják adni Eto'ot.
Persze erre a legjobb pótlás kell.
Így megpróbálták Ibrát, aki valószínűleg nem jött össze nekünk, és ebből az okból megcéloztuk Villát. (Aki mellesleg a jobbik választás.)
Forlán meg egyszerűen kacsa!

Villát szívesebben látnám a csapatban mint Ibrát.
Szegény Eto'o-val meg nem tudom mi lehet a gondjuk.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.15. 09:56:56

A mai nap legfőbb híre, amit az El Mundo Deportivo és a Sport.es is megerősíti, hogy Villa egyre közelebb van hozzánk. Több szempontból is:

- A Valencia vezetésének állítólag elege van Perez erőszakos és határidőket szabó stílusából és úgy döntöttek, hogy ha már eladják Villát, inkább más csapatot választanak.
- Villa nem szeretné elhagyni Spanyolországot, így amennyiben eligazol, szívesen megy a Barcába is, de Anglia kb ki van zárva.
- Állítólag Cáceres és Bojan játékjogát átengednénk kölcsönbe és mellé 35 milliót tettünk le, de a Valencia 45 milkát kér, amely 2 millával több, mint a Chelsea ajánlata.
- A tárgyalások tényét a Barca vezetői, így Yuste is megerősítette, úgy tudni, hogy hétvégén telefonon ment a folyamatos egyeztetés.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LM10
Director del Fútbol

2009.06.15. 08:52:42

ÁÁÁ...Mostmár tényleg összezavarodtam... :? Eto'O marad, utána megy, helyére Ibra,Villa,Forlán.....mindennap más...ez tényleg nem igaz...már nem is kommentálom ezeket a híreket csak akkor ha vmelyikük aláírja a szerződését... :D
Rio Buscape
Barça B

2009.06.15. 08:33:18

Sztem szó sincs Etoo eladásáról, ha Villa jön. Anno Henry érkezésénél is mindenki azthitte hogy Etoo helyett ő lesz a Center , de nem így lett. Villa leigazzolása sok opciót rejt magában pl. játszhat a bal szélen, középen Etoo-val, Etoo helyett, vagy akár végső esetben Messi helyett is. Henry leül szépen majd a padra öregurasan és ennyi, na meg a B keretből felhoz vmi csatárkát Pep. üdv
lopakodo
Capitá del Barça

2009.06.15. 08:13:43

Ebdon olvass már figyelmesbben...!

"és a Bojan-Caceres páros kölcsönjátékát ajánlja a Valenciának. "->kölcsönjátékát,nem örökbeadését.

Amúgy szerintem ez jó üzlet lenne, ha már Eto'o-nak menni kéne, Villa tudná a legjobban pótolni, még a ligára sem kéne rászoknia.

Bojan-nak meg Cáceres-nek amúgy is több játéklehetőség kéne, ezt meg a Valencában meg is kaphatják.
salas9
Entrenador del Barça

2009.06.15. 07:54:09

ElBartimaeus írta:Na, sztem Villa jobb, mint Ibra, ebbe a csapatba, a játékstílus miatt. Sztem a színészkedést könnyebb orvosolni, mint a rögzült nagyképűséget. Írtátok, hogy az egész Valencia ilyen, de akkor lehet ezért olyanok, mert ez az "elvárás". Danit is sikerült megnevelni, akkor Villát is sikerülne.
Hát ahogy mondod, Danit is sikerült megnevelni, ugyanúgy Zlatant is megtudnánk nevelni. Ha nem is úgy hogy 100%-ra, mert eddig nem tisztelt se embert, se istent, de itt mégis máshogy viselkedne, és ezt azért mondom mert PEP az edző. Pep biztossan tudna hatni rá. Nekem ez a meggyőződésem.
Bányász írta:Amúgy az idézett részhez.Sokkal kevésbé zavar Ibra magaviselete a pályán és a pályán kívül mint Villáé a pályán.Lehet,h Ibra nagyképű meg bunkó de Villa meg a legnagyobb mocskos színészek egyike és Ő se túl szerény.Szóval megint csak azt mondom inkább Zlatan.
Itt a pont. Nem rossz játékos Villa,de a svédet megtudjuk "nevelni", és én személy szerint Zlatant preferálom.
Ebdon Lake írta:Mindkét nagy fővárosi lap szerint a Valencia reggelig kapott haladékot: vagy elfogadja a Real Madrid által ajánlott 43 millió eurót, vagy pedig a fővárosi klub más megoldás után néz. A Barcelona egyébként 40 millió eurót és a Bojan-Caceres páros kölcsönjátékát ajánlja a Valenciának.

Forrás: madridista.hu
Véleményem: Humortopic :roll:
Kép
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.15. 07:06:28

Mindkét nagy fővárosi lap szerint a Valencia reggelig kapott haladékot: vagy elfogadja a Real Madrid által ajánlott 43 millió eurót, vagy pedig a fővárosi klub más megoldás után néz. A Barcelona egyébként 40 millió eurót és a Bojan-Caceres páros kölcsönjátékát ajánlja a Valenciának.

Forrás: madridista.hu

Sztem azért 40+Bojan-Cáceres durva. Bár sztem úgy lenne akkor reális, hogy 25+Bojan-Cáceres. Ezzel sztem minkét fél jól járna, bár én is szívem szerint Torrest nézegetném vagy Ibrahimovicsot, de akkor már inkább Villa, mint Toni és társai. Agüero és Robinho is a megszerezhető listán van sztem. Sztem, ha ugyanúgy Bojan-Caceres párost kölcsönbe és kb. 25-30 milliót adnánk Kunért akkor meg lenne oldva a Balszélső pozíciója.

(De szép leányálom lenne ez így :D )
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.15. 03:37:20

Na, sztem Villa jobb, mint Ibra, ebbe a csapatba, a játékstílus miatt. Sztem a színészkedést könnyebb orvosolni, mint a rögzült nagyképűséget. Írtátok, hogy az egész Valencia ilyen, de akkor lehet ezért olyanok, mert ez az "elvárás". Danit is sikerült megnevelni, akkor Villát is sikerülne.

Emberileg lerendezve. Sztem nagyon gyors, technikás és érzi a rövid passzos játékot, ami nem elhanyagolható egy Barcában. A spanyol válogatottban 1 csatár segítővel tud nagyon jól összedolgozni, akkor mit tenne 2-vel? :D Teljesen jól lő, bár néha lehetne kicsit önzetlenebb, de ez is kijavítható lenne, mert nem olyan vészes és végül simán meg tudja verni a védőjét 1v1-ben, úgy, ahogy Ibra, csak talán gyorsabban és kevésbé mutatósan, de megteszi!

Hogy hogy szereznénk meg: ha Hleb elviselne még1 évet a spanyol bajnokságban, akkor 25-30 milla és Hleb játékjoga. 2 legyet ütnénk 1 csapásra: menne Hleb, és jönne Villa ( Hleb helyére maradhatna Thiago, vagy jöhetne is valaki, nem túl nagy név cserének ). Eto'o meg mehetne szabadon a MU-ba, akkor, meg sok pézünk is lenne, kevesebb fogyna, és mindenki jól járna! :D

Azért kicsit sokat írtam olyanról, amiben van egy feltevés és 2 nem feltétlenül biztos hír alapul véve, de azért jó elmélkedni így év vége után! :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.15. 03:04:39

Bányász írta:...
Én úgy vagyok vele,hogy inkább szinészkedjen,mint,hogy a saját szurkolóival veszekedjen és ajánlatokat tegyen feléjük.
Többet viszont nem fűzök hozzá ehhez,majd ha egyiket bemutatták és játszott,ahogy Krojf mondja, lehet véleményt mondani.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.15. 02:54:51

teljes mértékben egyetértek veled, Ibra egy Eto'o kaliberű ember, lehet hogy kicsit bunkóbb de nem sunyi és alattomos mint Villa (és az egész Valencia) egyenes ember, ha nem tetszik valami, megmondja, kész, és ráadásul technikásabb mint Villa!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Lezárt