Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem lett túl meggyőző érv.LG írta:Hát ugye Forlán lett a gólkirály, és ő Aranycipős.Sharky írta: Inkább Forlán, mint Villa![]()
![]()
Kifejtenéd
Hát ugye Forlán lett a gólkirály, és ő Aranycipős.Sharky írta:Inkább Forlán, mint VillaLG írta:Sztem ilyenekre, h anlia ki van zárva nem kell oda figyelni, mert ha kap egy jó zsiros szerződést onnan, lazán elmenne sztem. Én remélem, h nem Villát vesszük, hanem vagy Etoo marad, v. Ibra jön, legrosszabb esetben Forlán, de Villa semmikép.![]()
![]()
Kifejtenéd
Inkább Forlán, mint VillaLG írta:Sztem ilyenekre, h anlia ki van zárva nem kell oda figyelni, mert ha kap egy jó zsiros szerződést onnan, lazán elmenne sztem. Én remélem, h nem Villát vesszük, hanem vagy Etoo marad, v. Ibra jön, legrosszabb esetben Forlán, de Villa semmikép.
Sztem ilyenekre, h anlia ki van zárva nem kell oda figyelni, mert ha kap egy jó zsiros szerződést onnan, lazán elmenne sztem. Én remélem, h nem Villát vesszük, hanem vagy Etoo marad, v. Ibra jön, legrosszabb esetben Forlán, de Villa semmikép.gekkodan írta:A mai nap legfőbb híre, amit az El Mundo Deportivo és a Sport.es is megerősíti, hogy Villa egyre közelebb van hozzánk. Több szempontból is:
- A Valencia vezetésének állítólag elege van Perez erőszakos és határidőket szabó stílusából és úgy döntöttek, hogy ha már eladják Villát, inkább más csapatot választanak.
- Villa nem szeretné elhagyni Spanyolországot, így amennyiben eligazol, szívesen megy a Barcába is, de Anglia kb ki van zárva.
- Állítólag Cáceres és Bojan játékjogát átengednénk kölcsönbe és mellé 35 milliót tettünk le, de a Valencia 45 milkát kér, amely 2 millával több, mint a Chelsea ajánlata.
- A tárgyalások tényét a Barca vezetői, így Yuste is megerősítette, úgy tudni, hogy hétvégén telefonon ment a folyamatos egyeztetés.
Segítek!LM10 írta:ÁÁÁ...Mostmár tényleg összezavarodtam...Eto'O marad, utána megy, helyére Ibra,Villa,Forlán.....mindennap más...ez tényleg nem igaz...már nem is kommentálom ezeket a híreket csak akkor ha vmelyikük aláírja a szerződését...
Hát ahogy mondod, Danit is sikerült megnevelni, ugyanúgy Zlatant is megtudnánk nevelni. Ha nem is úgy hogy 100%-ra, mert eddig nem tisztelt se embert, se istent, de itt mégis máshogy viselkedne, és ezt azért mondom mert PEP az edző. Pep biztossan tudna hatni rá. Nekem ez a meggyőződésem.ElBartimaeus írta:Na, sztem Villa jobb, mint Ibra, ebbe a csapatba, a játékstílus miatt. Sztem a színészkedést könnyebb orvosolni, mint a rögzült nagyképűséget. Írtátok, hogy az egész Valencia ilyen, de akkor lehet ezért olyanok, mert ez az "elvárás". Danit is sikerült megnevelni, akkor Villát is sikerülne.
Itt a pont. Nem rossz játékos Villa,de a svédet megtudjuk "nevelni", és én személy szerint Zlatant preferálom.Bányász írta:Amúgy az idézett részhez.Sokkal kevésbé zavar Ibra magaviselete a pályán és a pályán kívül mint Villáé a pályán.Lehet,h Ibra nagyképű meg bunkó de Villa meg a legnagyobb mocskos színészek egyike és Ő se túl szerény.Szóval megint csak azt mondom inkább Zlatan.
Véleményem: HumortopicEbdon Lake írta:Mindkét nagy fővárosi lap szerint a Valencia reggelig kapott haladékot: vagy elfogadja a Real Madrid által ajánlott 43 millió eurót, vagy pedig a fővárosi klub más megoldás után néz. A Barcelona egyébként 40 millió eurót és a Bojan-Caceres páros kölcsönjátékát ajánlja a Valenciának.
Forrás: madridista.hu
Én úgy vagyok vele,hogy inkább szinészkedjen,mint,hogy a saját szurkolóival veszekedjen és ajánlatokat tegyen feléjük.Bányász írta:...