Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég vszínű, h a Chelsea fog nyerni - nekik van a leghosszabb és "legminőségibb" kispadjuk.Bodi írta:Jó neked,fogalmam sincs mikor kötik már be végre a kábelszolgáltatók....
Jah egy 3-es verseny jó lenne,de szerintem idén a Chelsea lesz a befutó.
Nekem már van S2-m böbőő!Bodi írta:Jah a Chelsea nagyon beindult,és én még a MU-t se írnám le teljesen,mert ha végignézek a névsorukon akkor egy elég jó csapatot látok.
És a Chelsea is bekerülhet egy hullámvölgybe.
Én a MU-nak szurkolok,meg amúgy is milyen jó lenne egy hármas befutó....
Hétvégén Arsenal-Chelsea,a Sport2 adja,úgyhogy szerintem kéne pár normális emailt írni neki,hogy a Sport1-en adják,a MU-Arsenal meccset is leadták mind2-n,hátha ezt is le fogják.
Én a Chelszkire nyomtam....Silvanus írta:Milyen fura, mekkorát változnak a dolgok néha.... ahogy oly sokan itt a fenti szavazásban, én is az Arsenalra szavaztam, hogy ők fogják majd idén is torony magasan megnyerni az idei Premier ligát, de azóta..... Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és már nem is vagyok ebbe olyan biztos, mert a MU elleni vereség jobban megtörte az Arsenal-t, mint gondolhattuk volna, és ha ettől így összeesnek, akkor egy-két kellemetlenebb meglepetés mit hozhat majd a fejükre?!.... Ezzel szemben a Chaelse pedig úgy beindult, hogy...... jaj! Féltem is ám tőlük a Barcát, nehogy idő elött összekerüljenek a BL-ben!...
Nem erről van szó,csak mostanában nincsen a kapusok között akkor klasszis különbség,természetesen vannak kivételek,vannak világsztárok!Nem lepkés kapusról beszéltem,kiforgattad a szavaim!A kapuis teljesítménye sok mindentől függ,pl a védelem....stb-stb.redlions írta:Akkor csinálj csaptot és végy egy lepkés kapust! Meglátjuk mire mégy!Charlie írta: Ez a végy egy jó kapust kijelentés inkább a jégkoronban igaz!Ott tényleg az a legfontosabb,a fociban nem biztos hogy így van!
C.
Akkor csinálj csaptot és végy egy lepkés kapust! Meglátjuk mire mégy!Charlie írta: Ez a végy egy jó kapust kijelentés inkább a jégkoronban igaz!Ott tényleg az a legfontosabb,a fociban nem biztos hogy így van!
C.
Stike írta:A kapus tehet bármit, ha nincs előtte egy megfelelő védelem. Igaz, hogy minden csapat építés úgy kezdődik, hogy végy egy jó kapust, de ez csak elmélet a gyakorlatba általába nem beépíthető!redlions írta:Erre csak annyit, hogy hiába rúg hatot, ha van egy kapus, aki 7et kap.Bodi írta:Hát mind2őben van igazság én ehhez nem szólok hozzá:D
Azért ha választhatnék a világ legjobb kapusa,és legjobb csatára között,a csatárt választanám.
A kapus tehet bármit, ha nincs előtte egy megfelelő védelem. Igaz, hogy minden csapat építés úgy kezdődik, hogy végy egy jó kapust, de ez csak elmélet a gyakorlatba általába nem beépíthető!redlions írta:Erre csak annyit, hogy hiába rúg hatot, ha van egy kapus, aki 7et kap.Bodi írta:Hát mind2őben van igazság én ehhez nem szólok hozzá:D
Azért ha választhatnék a világ legjobb kapusa,és legjobb csatára között,a csatárt választanám.
Erre csak annyit, hogy hiába rúg hatot, ha van egy kapus, aki 7et kap.Bodi írta:Hát mind2őben van igazság én ehhez nem szólok hozzá:D
Én meg igen, mert ha 1 csatár öt 100%os helyzetből mondjuk 2-t belő, akkor már sokkal közelebb van a győzelem a csapatnak!Stike írta:Nem feltétlenül értek egyet veledredlions írta:Kétségtelen, hogy nem egy emberen múlik. De Király kapus, tehát rajta több múlik!Bodi írta:Hát szerintem egyik csapat bentmaradása sem Gerán,vagy Királyon fog múlni.Remélem az edzők játszatni fogják őket,és mind2 csapat bent marad.
A Palace mostanában egész bíztató.
Nem feltétlenül értek egyet veledredlions írta:Kétségtelen, hogy nem egy emberen múlik. De Király kapus, tehát rajta több múlik!Bodi írta:Hát szerintem egyik csapat bentmaradása sem Gerán,vagy Királyon fog múlni.Remélem az edzők játszatni fogják őket,és mind2 csapat bent marad.
Kétségtelen, hogy nem egy emberen múlik. De Király kapus, tehát rajta több múlik!Bodi írta:Hát szerintem egyik csapat bentmaradása sem Gerán,vagy Királyon fog múlni.Remélem az edzők játszatni fogják őket,és mind2 csapat bent marad.
Jó, én is tom. De azért így jobban hangzik!Bodi írta:Hát szerintem egyik csapat bentmaradása sem Gerán,vagy Királyon fog múlni.Remélem az edzők játszatni fogják őket,és mind2 csapat bent marad.