nemsokára, talán holnap belefogok Argentína vagy Franciao. vezetésébe. Még csak egy jó taktika, és induljon a banzáj!
Most miért vagy ilyen?messideco írta:Akkor nem is profik igaz? Vagyis a focit másodállásban játszák.
Járnak edzésre?:D Van olyan, aki lekési a csapatbuszt??
igazoltam hozzájuk sok játékost meg a jobbakkal kötöttem teljes szerződést, szal nincs ilyen gond.messideco írta:Akkor nem is profik igaz? Vagyis a focit másodállásban játszák.
Járnak edzésre?:D Van olyan, aki lekési a csapatbuszt??
messideco írta:Milyen csapattal vagy :O?
Leszedtem az FM11-et, játszottam egy meccset és meguntam. Igaz, azért, mert túl gyenge hozzá a gépem.Victor_Valdes írta:Közbe az angol hatodik osztályban kezdtem el vitézkedni, egy Alfreton névre hallgató csapattal. Eddig 2 hónap ment le, mindenkit szharrá verek. Ha menni bírnak a játékosok, már megnyerted a meccset...![]()
szerk: ha valaki ennyire nagy kihívást keres az szóljon és dobok képeket az igazolásaimról.
angol 6. osztály, alfreton.messideco írta:Milyen csapattal vagy :O?
nem jó, mindenképp a reloaded kell hozzá.messideco írta:Az orosz menet akkor nem jó?
Én! Reloaded verzióval működik csak ha minden igaz.messideco írta:Ideje kipróbálni a legelső patchet. Valaki már használja-e?
Nem tudom miben kellene segítség vagy bármi, de vegyél fel, ha tudok segítek.Perrero írta:vmi fm menő írjon rám msnen, fontos lenne, danke
nem játszathatod őket ha egy meccsre nevezve vannak, vagy előző nap játszottakkmarcel írta:OK, csak azt nem értem, h miért nem tom jáccatni a tarcsi játékosokat, vagy én emlékszem rosszul, vagy nem tom, de a fm10ben akár mikor játszhattad őket, most meg nem...
játékos/traning/individual focuskmarcel írta:ugye van olyan, h egy jatekost szepen szolva individual trainingre kuldesz, aztan jon a hir, h mar elege van belole, azt hogyan lehet visszakapcsolni, h mar ne azt csinalja, mert nem talaltam...
elore is koszonom!!!
Azert mert nem akarjak atigazolasi szezonon kivul eladni az adott jatekost(Augusztus 31 van nalad) es nem fogadjak el hogy elhalaszd a transzfert.Amugy ugyse tudnad megvenni mert nincs eleg penzed.FtcSikiHun írta:Miért van, hogy minden ilyen után nyomok egy YES-t, és mindig visszavonja
Bármelyik játékosról legyen is szó.
Azért mert ezzel az átigazolást halasztod el, viszont azt nem lehet korlátlan ideig tenniFtcSikiHun írta:Miért van, hogy minden ilyen után nyomok egy YES-t, és mindig visszavonja
Bármelyik játékosról legyen is szó.