A Madrid ellen sztem jók vagyunk egy olyan 5:3-ra.de nézve hogy milyen erős a válogatott akár még döntetlenre is van esély.Csak Gerát hiányolom a kezdő 11-ből.De asszem csereként játszik.antiimperialista írta:Néztem a Madrid elleni várható kezdőcsapatot, szerintem elég jó. Nagyon kíváncsi vagyok Buzsáky Ákosra!
MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
-
- Director del Fútbol
Néztem a Madrid elleni várható kezdőcsapatot, szerintem elég jó. Nagyon kíváncsi vagyok Buzsáky Ákosra!
-
Ez valóban jól hangzik de már Tobe nem válalná.Maxi írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem nagyon tettszet tegnap az az ötlet hogy a Debrecedn legyen a válogatott oszlopa!Gerával,Királlyal és még egy pár emberrel kiegészülve jó kis csapatot lehetne összehozni...
Szerintem sokkal erösebbek lennénk.Takin kivül nem kéne Fradis.De sajnos máteúsz szereti fradistákból összerakni a válogatottat.És ez a válogatott kárára fog menni.

in to exile
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem nagyon tettszet tegnap az az ötlet hogy a Debrecedn legyen a válogatott oszlopa!Gerával,Királlyal és még egy pár emberrel kiegészülve jó kis csapatot lehetne összehozni...
Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
azért a laji fradi nevelés. mondjuk nem kellett volna annak idején akkorákat mondania az újpesti szívéről, meg nem kellett volna az első kisgyerekének megcsináltatnia a 00001. számú úppe pártolótag igazolványt... de hát a lajosok már csak ilyenek.LG írta: Miért a nagy Ujpestes szucsfostalicskapocskoszorulalikirály is a luzer fagyiba ment
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Azért tényleg nagyon durva lenne, ha Lisztes a lilákhoz menne.
Hallottátok, hogy Torgi kölcsönbe a Panathinaikosba ment? A rádióban már tényként közölték, de szerintem még nem 100%. Nem tudom, jó lenne-e ez neki. Ha a Pana a szerepelni fog a BL-ben, akkor jó, persze kérdés, hogy mennyi játéklehetőséget fog kapni.
Mindenesetre hajrá Sanyi!
Hallottátok, hogy Torgi kölcsönbe a Panathinaikosba ment? A rádióban már tényként közölték, de szerintem még nem 100%. Nem tudom, jó lenne-e ez neki. Ha a Pana a szerepelni fog a BL-ben, akkor jó, persze kérdés, hogy mennyi játéklehetőséget fog kapni.
Mindenesetre hajrá Sanyi!
Miért a nagy Ujpestes szucsfostalicskapocskoszorulalikirály is a luzer fagyiba mentOrdog írta:Lisztes akkor megy az Újpestbe, amikor Figo a Barcába:DDD Ha érted mire gondolok...Sztem neki mind1 lenne, hogy mennyit ajánlanak neki, mert ha visszajön Mo.-ra, ami nagyon nagy hiba lenne, akkor csakis a Fradiba menne... Hova máshova

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Lisztes akkor megy az Újpestbe, amikor Figo a Barcába:DDD Ha érted mire gondolok...
Sztem neki mind1 lenne, hogy mennyit ajánlanak neki, mert ha visszajön Mo.-ra, ami nagyon nagy hiba lenne, akkor csakis a Fradiba menne... Hova máshova 

-
Gera az egyetlen (jelenleg) magyar aki tud focizni is.
Szoritunk neked Zoli!További sikereket érj el!
Szoritunk neked Zoli!További sikereket érj el!

in to exile
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szabics a Stuttgart csatáraként 2003-ban 250 ezer eurót keresett, az első ligába feljutott egyesülettől viszont - a Bild értesülése szerint - már 650 ezret kap az idei szezonra.
A magyar csatár ezzel több mint kétszeresét kapja annak a Lukas Podolskiénak - neki háromszázezer euró a fizetése -, aki a legnagyobb német csatárígéret, és a Konföderációs Kupán már kulcsemberré vált a válogatottban.
Azért ez már vicces....

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lisztes Krisztián Újpestre igazol?
NSO, 2005-07-29 11:19
Lisztes Krisztián
Az átigazolási időszak legnagyobb szenzációját szolgáltathatja az Újpest. Híreink szerint a lila-fehér klub megkereste a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztiánt.
A jelenleg csapat nélküli középpályás, aki korábban a Ferencvárosban, valamint a német VfB Stuttgartban és a Werder Bremenben futballozott, nem erősítette meg lapunk információját.
A Nemzeti Sport megkeresésére a Megyeri úton sem kommentálták a hírt, annyi azonban tény, hogy szerda este Mészöly Géza együtt futballozott a Formula-1-es pilóták elleni mérkőzésen a játékossal. Lisztes Krisztiánt korábban megkereste az angol Wigan, az osztrák Austria Wien, valamint a német Eintracht Frankfurt, az 1860 München, az 1. FC Köln, de legutóbbi csapata, a Werder Bremen is megtartaná.
A labdarúgó szerződtetésére van idő, hiszen a külföldről Magyarországra szerződő játékosokra az európai átigazolási időszak szabályai vonatkoznak, vagyis augusztus 31-ig lehet tárgyalni Lisztes Krisztiánnal.
NSO, 2005-07-29 11:19
Lisztes Krisztián
Az átigazolási időszak legnagyobb szenzációját szolgáltathatja az Újpest. Híreink szerint a lila-fehér klub megkereste a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztiánt.
A jelenleg csapat nélküli középpályás, aki korábban a Ferencvárosban, valamint a német VfB Stuttgartban és a Werder Bremenben futballozott, nem erősítette meg lapunk információját.
A Nemzeti Sport megkeresésére a Megyeri úton sem kommentálták a hírt, annyi azonban tény, hogy szerda este Mészöly Géza együtt futballozott a Formula-1-es pilóták elleni mérkőzésen a játékossal. Lisztes Krisztiánt korábban megkereste az angol Wigan, az osztrák Austria Wien, valamint a német Eintracht Frankfurt, az 1860 München, az 1. FC Köln, de legutóbbi csapata, a Werder Bremen is megtartaná.
A labdarúgó szerződtetésére van idő, hiszen a külföldről Magyarországra szerződő játékosokra az európai átigazolási időszak szabályai vonatkoznak, vagyis augusztus 31-ig lehet tárgyalni Lisztes Krisztiánnal.
- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Kötekedés...ez messze áll attólLG írta:Jo lenne ha befejeznéd a kotekedést, mert már kezded csípni a szememBlackPriest írta:reklámot mi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fogadjunk mielőtt nem indult be a barca nem voltál barcás
![]()
![]()
![]()

Hala Madrid!
Jo lenne ha befejeznéd a kotekedést, mert már kezded csípni a szememBlackPriest írta:reklámot mi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
reklámot mi?

Hala Madrid!
-
- Entrenador del Barça
Hátha valakit érdekel:
1. (1.) Brazília 846 pont
2. (3.) Argentína 787
3. (4.) Hollandia 781
4. (2.) Csehország 778
5. (6.) Mexikó 768
6. (10.) Egyesült Államok 765
7. (5.) Franciaország 749
8. (7.) Anglia
Spanyolország 744-744
10. (8.) Portugália 739
...
66. (65.) Magyarország
Egyébként itt az egész!
http://www.fifa.com/en/mens/statistics/ ... 05,00.html
Azért vicces milyen csapatok vannak előttünk!

1. (1.) Brazília 846 pont
2. (3.) Argentína 787
3. (4.) Hollandia 781
4. (2.) Csehország 778
5. (6.) Mexikó 768
6. (10.) Egyesült Államok 765
7. (5.) Franciaország 749
8. (7.) Anglia
Spanyolország 744-744
10. (8.) Portugália 739
...
66. (65.) Magyarország
Egyébként itt az egész!

http://www.fifa.com/en/mens/statistics/ ... 05,00.html
Azért vicces milyen csapatok vannak előttünk!

Forca Barca
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha Lothar tényleg játszik, akkor lesz védelmünk!

By red
Amugy én orulok h játxik 1/4 orát, így legalaáább 15 percik lex vki a pályán aki focizni is tud!LG írta:Nemhogy lerugna pár nagy galaktikust!Ot már ugy sem tilthatják el

Nemhogy lerugna pár nagy galaktikust!
Ot már ugy sem tilthatják el 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kösz Badi! Vagy vmelyik Admin! 

By red
-
- Director del Fútbol
Köszönöm! Így könnyebben elérhető és jobban szem előtt van a topic. És ez szezonoktól független.redlions írta:Ennek nem itt lenne a helye....![]()
Vissza a Labdarúgás főmenűbe! Még ha nem is méltó rá....
Így legalább beírhatom: augusztus 17-én jön Argentína! Mindenki a Puskás Ferenc Stadionba!!! (természetesen azért, hogy a mieinknek szurkoljon)