Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Madrid ellen sztem jók vagyunk egy olyan 5:3-ra.de nézve hogy milyen erős a válogatott akár még döntetlenre is van esély.Csak Gerát hiányolom a kezdő 11-ből.De asszem csereként játszik.antiimperialista írta:Néztem a Madrid elleni várható kezdőcsapatot, szerintem elég jó. Nagyon kíváncsi vagyok Buzsáky Ákosra!
Ez valóban jól hangzik de már Tobe nem válalná.Maxi írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem nagyon tettszet tegnap az az ötlet hogy a Debrecedn legyen a válogatott oszlopa!Gerával,Királlyal és még egy pár emberrel kiegészülve jó kis csapatot lehetne összehozni...
azért a laji fradi nevelés. mondjuk nem kellett volna annak idején akkorákat mondania az újpesti szívéről, meg nem kellett volna az első kisgyerekének megcsináltatnia a 00001. számú úppe pártolótag igazolványt... de hát a lajosok már csak ilyenek.LG írta: Miért a nagy Ujpestes szucsfostalicskapocskoszorulalikirály is a luzer fagyiba ment
Miért a nagy Ujpestes szucsfostalicskapocskoszorulalikirály is a luzer fagyiba mentOrdog írta:Lisztes akkor megy az Újpestbe, amikor Figo a Barcába:DDD Ha érted mire gondolok...Sztem neki mind1 lenne, hogy mennyit ajánlanak neki, mert ha visszajön Mo.-ra, ami nagyon nagy hiba lenne, akkor csakis a Fradiba menne... Hova máshova
Szabics a Stuttgart csatáraként 2003-ban 250 ezer eurót keresett, az első ligába feljutott egyesülettől viszont - a Bild értesülése szerint - már 650 ezret kap az idei szezonra.
A magyar csatár ezzel több mint kétszeresét kapja annak a Lukas Podolskiénak - neki háromszázezer euró a fizetése -, aki a legnagyobb német csatárígéret, és a Konföderációs Kupán már kulcsemberré vált a válogatottban.
Kötekedés...ez messze áll attólLG írta:Jo lenne ha befejeznéd a kotekedést, mert már kezded csípni a szememBlackPriest írta:reklámot mi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fogadjunk mielőtt nem indult be a barca nem voltál barcás
![]()
![]()
![]()
Jo lenne ha befejeznéd a kotekedést, mert már kezded csípni a szememBlackPriest írta:reklámot mi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fogadjunk mielőtt nem indult be a barca nem voltál barcás
![]()
![]()
![]()
Amugy én orulok h játxik 1/4 orát, így legalaáább 15 percik lex vki a pályán aki focizni is tud!LG írta:Nemhogy lerugna pár nagy galaktikust!Ot már ugy sem tilthatják el
Köszönöm! Így könnyebben elérhető és jobban szem előtt van a topic. És ez szezonoktól független.redlions írta:Ennek nem itt lenne a helye....![]()
Vissza a Labdarúgás főmenűbe! Még ha nem is méltó rá....