Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

elutasítod. hú, nane! közöld laportaékkal is akkor. lehet kicsit többet tudnak ronaldinhoról, mint te.Dave87 írta:Nem szabad eladni!
Korábban is szerettem a Klubot, de Ronaldinho hozta meg a színt a játékba, rengeteget tett a csapatért. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez a (szerintem még most is) mosolygós gyerek bomlasztaná a csapat egységét. Ezt elutasítom.
Ronaldinho korszakalkotó egyéniség, aki igenis képes megújulni.
Tényleg azt hiszi valaki, hogy gyakorlatilag alig 28 évesen, mindössze 5 év -> tényleg a lehető legmagasabb szinten eltöltött idő ( a PSG-t nem sorolom ide, mert...) után ez az ember kiégett???
Nem tudom, mi folyik a háttérben (klub vezetők, orvosok, Rijkaard stb.), soha nem fogjuk megtudni. De egyet tudok, pontosabban nagyon remélek: szereti ez a gyerek még Az FC Barcelonát...neki is kell egy esély.
Bár egyre nyilvánvalóbb, h Dinhot több oldalról fúrják, nem csak Frankie apánk.![]()
A tények magukért beszélnek; és sajnos úgy néz ki, h el fogjuk adni.
Rivaldo 2, rá fogunk faragni.
Magam is így vagyok vele...majd ha tuti lesz. Addig nem szeretném felfogni. Mindenesetre hatalmas baklövést készülünk elkövetni.fcjoc írta:addig nem szeretném elkönyvelni hogy elmegy ameddig tuti-t nem írnak.. bár sajnálomjóhogy sajnálom
pontosan mit írnak, mert nekem nincs tévém és spanyolul sem tudok hogy a mundo-n lefordítsam mit írnak róla!Demonhunter írta:Ronaldinho "elkelt".Nézzétek meg.TV2 teletext.Megsirattam...kom
Ronaldinho&Barca írta:Én még felse fogtam...Demonhunter írta:Ronaldinho "elkelt".Nézzétek meg.TV2 teletext.Megsirattam...kom
djtrack írta:Szerintem Rivaldo többet tett a csapatért és alázatosabban is játszott mint Roni.
már mind1 ebben az évadban ugyse lépett volna pályára nekünk már nem tudott segiteni talán majd a milanban...Ronaldinho&Barca írta:Én még felse fogtam...Demonhunter írta:Ronaldinho "elkelt".Nézzétek meg.TV2 teletext.Megsirattam...kom
Én még felse fogtam...Demonhunter írta:Ronaldinho "elkelt".Nézzétek meg.TV2 teletext.Megsirattam...kom

ez igy van rivaldo ki tette szivét lelkét a pályára a csapatért, persze nem azt mondom h dinho nem küzdött eléggé....djtrack írta:Szerintem Rivaldo többet tett a csapatért és alázatosabban is játszott mint Roni.

Tök 8.Csak csengessék érte a lóvét oszt keksz.barca99 írta:Nem mintha a mi dolgunk lenne, de mégis hol fog játszani Ronaldinho? Kaká posztján? Mert jelenleg teljesen úgy néz ki a szitu, hogy padozni megy. Vagy ott is az új edző új felállással jár majd? Mellesleg a VB-n is bebizonyosodott, hogy két dudás egy csárdában nem feltétlenül jön be.
Na, de ez már legy a milánóiak gondja.

Itt a valémenyem. Ronaldinho itt már nem fog szárnyalni, reméljük máshol igen.VictorValdes19 írta:sajnos 1szer minden korszak végetérha menni kell neki hát menjen bárhová is megy mindig is csípni és tisztelni fogom hiszen neki köszönhetem (nagyrészt) h életembe elöszőr (és eddig utoljára) láthattam 1 igazán jó barcelonát