Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha vki megcsinalja, es jol is mutat, akkor kirakom.TT írta:csak eszembe ötlött, gondoltam rákérdezek! nem lehetne a fejlécet lecserélni, olyasfélére, amivel útjára engedjük Pep mestert? szó se róla, kiváló a mostani is, csak kissé idejétmúlt, plusz itt ez a "jó" -dehogy jó- alkalom, hogy frissítsünk.
A negatív azt jelenti, hogy minden rendben. Ha egy vizsgálat során találnak valamit, azt nevezik pozitívnak.
A negatív azt jelenti, hogy minden rendben. Ha egy vizsgálat során találnak valamit, azt nevezik pozitívnak.Kash írta:Nincs komoly sérülése a Chelsea elleni BL-elődöntőn megsérült Gerard Piquének, akit a meccs első félidejében le kellett cserélni – miután Víctor Valdés letarolta őt. A játékoson elvégzett vizsgálatok eredményei szerencsére negatívak, jelentős sérülése nincs a védőnek, ugyanakkor a következő 24 órában megfigyelés alatt tartják, így az éjszakát is kórházban tölti.
Remélem nem gond hosz szóltam, mert ez szerintem nem túl szerencsés, hogy Negativ
Sziasztok, reménykedve írok, hogy remélem a legkisebb büntetésben lesz részem és az egy hónap lesz, és nem lesztek oly kedvesek ráhúzni (2012.03.24. 21:01:43
ferninho-t szándékos provokáció miatt legalább egy hónapig (mivel már van priusza) nélkülöznötök kell.
Anonymous írta:Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.Sanama írta:nap kép csak nálam nem megy? rákattintok de nem hozza be
Nálam sem ment Mozillánál meg Chromenál, de Operánál viszont ment.Anonymous írta:Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.Sanama írta:nap kép csak nálam nem megy? rákattintok de nem hozza be
Ez én voltam, csak elfelejtettem bejelentkezni, de látom csak elküldte a hozzászólást!Anonymous írta:Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.
Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.Sanama írta:nap kép csak nálam nem megy? rákattintok de nem hozza be
Rendben, köszönöm a tájékoztatást!Anonymous írta: Már eldöntöttük, hogy kikapcsoljuk, csak odáig el kell jutni. Sürgetőbb gondok is vannak az oldallal kapcsolatban.
Ez én voltam, nem tűnt fel h nem vagyok bejelentkezve. Eddig is lehetett így írni?Anonymous írta:+1, engem is baromira irritál most jó néhány ember viselkedése...Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?
Mert engem egyre jobban dühít ami ott megy, arról nem is beszélve, hogy hány embernek lehetne kimosni a száját szappannal, minősíthetetlen mit meg enged magának 1-2 ember!
+1, engem is baromira irritál most jó néhány ember viselkedése...Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?
Mert engem egyre jobban dühít ami ott megy, arról nem is beszélve, hogy hány embernek lehetne kimosni a száját szappannal, minősíthetetlen mit meg enged magának 1-2 ember!
Már eldöntöttük, hogy kikapcsoljuk, csak odáig el kell jutni. Sürgetőbb gondok is vannak az oldallal kapcsolatban.Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?
Legegyszerűbb, h nem olvasod el, tégy úgy, mint én.Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?
+1lui1698 írta:Tudom, hogy nekem az elmúlt hetek trollkodásai után kuss a nevem leginkább, de eléggé bántja a szememet az a csapat örvendező madridi fiatal a nap képén.