Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ha vki megcsinalja, es jol is mutat, akkor kirakom.TT írta:csak eszembe ötlött, gondoltam rákérdezek! nem lehetne a fejlécet lecserélni, olyasfélére, amivel útjára engedjük Pep mestert? szó se róla, kiváló a mostani is, csak kissé idejétmúlt, plusz itt ez a "jó" -dehogy jó- alkalom, hogy frissítsünk.

csak eszembe ötlött, gondoltam rákérdezek! nem lehetne a fejlécet lecserélni, olyasfélére, amivel útjára engedjük Pep mestert? szó se róla, kiváló a mostani is, csak kissé idejétmúlt, plusz itt ez a "jó" -dehogy jó- alkalom, hogy frissítsünk. 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Srácok!
Kérhetnék szépen egy főoldali cikket a futsal BL-t megnyerő csapatunkról és annak sikeréről?
Ha mi vagyunk a legnagyobb magyar Barcelona-oldal, akkor emlékezzünk meg büszkén minden komoly sikerünkről, ahogyan erről is!
Ez a cím egyenjogú minden hangos sikerünkkel, így itt is főoldali cikket követel magának!
Remélem mielőbb láthatjuk és olvashatjuk!
Köszönettel a Ti Krojf komátok.
Kérhetnék szépen egy főoldali cikket a futsal BL-t megnyerő csapatunkról és annak sikeréről?
Ha mi vagyunk a legnagyobb magyar Barcelona-oldal, akkor emlékezzünk meg büszkén minden komoly sikerünkről, ahogyan erről is!
Ez a cím egyenjogú minden hangos sikerünkkel, így itt is főoldali cikket követel magának!
Remélem mielőbb láthatjuk és olvashatjuk!
Köszönettel a Ti Krojf komátok.
Blaugrana palocista maximalista!
- Kash
- Entrenador del Barça
A negatív azt jelenti, hogy minden rendben. Ha egy vizsgálat során találnak valamit, azt nevezik pozitívnak.
Na, ezt nem tudtam. Akkor bocsánatot kérek, mivel rettentően alulinformált vagyok ez ügyben. Elnézést a modiktól.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
A negatív azt jelenti, hogy minden rendben. Ha egy vizsgálat során találnak valamit, azt nevezik pozitívnak.Kash írta:Nincs komoly sérülése a Chelsea elleni BL-elődöntőn megsérült Gerard Piquének, akit a meccs első félidejében le kellett cserélni – miután Víctor Valdés letarolta őt. A játékoson elvégzett vizsgálatok eredményei szerencsére negatívak, jelentős sérülése nincs a védőnek, ugyanakkor a következő 24 órában megfigyelés alatt tartják, így az éjszakát is kórházban tölti.
Remélem nem gond hosz szóltam, mert ez szerintem nem túl szerencsés, hogy Negativ
- Kash
- Entrenador del Barça
Nincs komoly sérülése a Chelsea elleni BL-elődöntőn megsérült Gerard Piquének, akit a meccs első félidejében le kellett cserélni – miután Víctor Valdés letarolta őt. A játékoson elvégzett vizsgálatok eredményei szerencsére negatívak, jelentős sérülése nincs a védőnek, ugyanakkor a következő 24 órában megfigyelés alatt tartják, így az éjszakát is kórházban tölti.
Remélem nem gond hosz szóltam, mert ez szerintem nem túl szerencsés, hogy Negativ

Sziasztok, reménykedve írok, hogy remélem a legkisebb büntetésben lesz részem és az egy hónap lesz, és nem lesztek oly kedvesek ráhúzni (2012.03.24. 21:01:43
ferninho-t szándékos provokáció miatt legalább egy hónapig (mivel már van priusza) nélkülöznötök kell.

Szóval szeretném megkérni az illetékeseket, hogyha tényleg végül 1 hónapos a büntetésem legyenek szívesek visszaengedni.

ferninho
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem nem árt ha egy kis kritikát gyakorlunk a csapatunk felé azzal a nap képével, nem mintha igazán számítana.
Sajnáljuk ha zavar valakit, hamarosan úgyis cserélődik.
És néha lehet bejelentkezés nélkül írni, néha nem. a nap képe sem mükszik rendesen, és még sok más dolog, úgyhogy nem véletlen írtam amit írtam /Vendégként... /
Türelem!
Sajnáljuk ha zavar valakit, hamarosan úgyis cserélődik.
És néha lehet bejelentkezés nélkül írni, néha nem. a nap képe sem mükszik rendesen, és még sok más dolog, úgyhogy nem véletlen írtam amit írtam /Vendégként... /
Türelem!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- samy85
- Capitá del Barça
Lehet sportszerűtlen amit írok, de engem nagyon frusztrál a "nap képe" mint sok más felhasználót is itt az oldalon... remélem kedves szerkesztők, hogy hamar lekerül onnan

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Kash
- Entrenador del Barça
Anonymous írta:Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.Sanama írta:nap kép csak nálam nem megy? rákattintok de nem hozza be
Nállam sem ugrik be amikor a fórumból próbálkozok, menjetek ki az adott fórumból, és úgy már menni fog

-
- Llegenda del Barça
Nálam sem ment Mozillánál meg Chromenál, de Operánál viszont ment.Anonymous írta:Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.Sanama írta:nap kép csak nálam nem megy? rákattintok de nem hozza be
Ez én voltam, csak elfelejtettem bejelentkezni, de látom csak elküldte a hozzászólást!Anonymous írta:Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.

Football, bloody hell. /SAF/
Nekem is ez van, rákattintok és felugrik az oldal tetejére. Már szólni akartam, hogy legalább egy hete nem megy, de látom másnak sem.Sanama írta:nap kép csak nálam nem megy? rákattintok de nem hozza be
nap kép csak nálam nem megy? rákattintok de nem hozza be
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Rendben, köszönöm a tájékoztatást!Anonymous írta: Már eldöntöttük, hogy kikapcsoljuk, csak odáig el kell jutni. Sürgetőbb gondok is vannak az oldallal kapcsolatban.

Ez én voltam, nem tűnt fel h nem vagyok bejelentkezve. Eddig is lehetett így írni?Anonymous írta:+1, engem is baromira irritál most jó néhány ember viselkedése...Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?
Mert engem egyre jobban dühít ami ott megy, arról nem is beszélve, hogy hány embernek lehetne kimosni a száját szappannal, minősíthetetlen mit meg enged magának 1-2 ember!
+1, engem is baromira irritál most jó néhány ember viselkedése...Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?
Mert engem egyre jobban dühít ami ott megy, arról nem is beszélve, hogy hány embernek lehetne kimosni a száját szappannal, minősíthetetlen mit meg enged magának 1-2 ember!
- Kash
- Entrenador del Barça
Nem értem minek kell enyire felkapni ezen a vizet...ahhoz hogy azokat elolvasd belekell menj a cikkbe, majd a hozzászólásokra kell kattintani, nekem ezeket nincs kedvem megcsinálni, mert épp hogy lesz*rom mi megy ott, amig nem jönnek a fórumra addig nincs gond, ennyi.

Már eldöntöttük, hogy kikapcsoljuk, csak odáig el kell jutni. Sürgetőbb gondok is vannak az oldallal kapcsolatban.Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem lehet így elmenni mellette, hogy akkor ne olvasd el....Mehetne akkor mondjuk állatkínzásos videó minden topikban pluszban 1-1 hsz mellé, akit meg nem érdekel ne nézze meg....Az is hozzátartozik szerintem a honlaphoz, hogy ott a cikkeknél mi megy, s szégyellem magam mi megy!!!!!!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Legegyszerűbb, h nem olvasod el, tégy úgy, mint én.Bob_Marley írta:Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kérdésem, hogy sikerült dönteni a moderátor uraknak, hogy mi a helyzet a cikkhozzászólásokkal?

+1lui1698 írta:Tudom, hogy nekem az elmúlt hetek trollkodásai után kuss a nevem leginkább, de eléggé bántja a szememet az a csapat örvendező madridi fiatal a nap képén.

Your village called. Their idiot is missing.