Barcaman14 írta:Vége: Atalanta-Milan 1-1
Szerintem eddig tartott a türelem Leonardo felé Berlsuconiék részéről. Nem lennék meglepve ha a következő edzést már más vezényelné. Ha jól tudom felmerült Van Basten és Gullit neve is mint lehetséges utód.
Elképesztő amit a Milan művel idén.

Persze én is így gondolom, hogy ez lesz, de akkor sem gondolom, hogy ennek Leonardo az oka, nem tudom milyen edző és mást sem tudok róla, de ezzel a kerettel lehetne itt bárki. Maximum ideig-óráig eltakarnák a hibákat és az óriási hiányosságokat, de ettől még ott maradnának. akitől a finneszt és az eszet várják a "középpályán": Seedorf,Pirlo, Ronaldinho hármas. tudtok belőlük egy igazán jó futballistát mondani? aki meccseket képes eldönteni a jelenben, nem 5 évvel ezelőtt, és folyamatosan. Meg irányítani tudja a csapatot. Én nem tudok. Ronaldinhoról tudjuk, hogy kiégett, Pirloról sosem volt hatalmas véleményem, még, ha rossznak nem is tartottam. Kiemelkedőtől távol áll a véleményem szerint, jó társakkal elfér és nem rossz, de egyedül 0. Seedorf meg.. óriási figura, még nagyobb játékos, de valljuk be, egy-egy meccsre a régi, de 35-40-re már nem... Ez van, ezt el kell fogadni. De nézzük tovább, ez a csatársor, ha nem is kiemelkedő,de egy igazán kreatív középpályával sztem jól működne. Védekező középpályások közé talán igazolnék egy olyat,aki kreatívabb, mint Gattuso és ugyanolyan jól védekezik, mert ma már ez is követelmény ( de fogjuk rá,hogy nem itt történne a legfontosabb és nélkülözhetetlen igazolásom) A védelem meg no komment, Nesta ok, a fiatal srácot nem láttam annyiszor játszani, úh róla nem alkotok véleményt, viszont a két szélen ált lehasznált nyugdíjasok játszanak. Katasztrófa. Legalább 5-6 minőségi játékost kellene igazolni, nagyjából 100-150 millió értékben. Ha pedig pénz nincs, akkor ne várjanak eredményt és fiatalítsanak, jelöljenek ki más célokat. Az egyik sem megoldás nem működik, már kb 2006 óta ezt csinálja a Milan ( 2007-es bl címmel bejött, de ez Kaka érdeme volt nagyrészt és már akkor is szenvedtek a bajnokságban,azóta pedig.......no komment:D). Röviden ez a véleményem a "Milan-sagaról"