Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár utóbbi nem igazán érdekel, előbbinek nagyon örülük. Kikapott a Juve, a Real, a Milan és Mú meg csak x-elt, ugyanakkor a Barca, az Inter, meg az Arsenal nyertek, szóval nem volt ez egy rossz hétvégeBoixos írta:azért azt remélem érzékelitek, h a púposok egyelőre eléggé egyértelműen égnek a palermoi éjszakában!
FORZA SICILIA!!!!
és ugye FRANCESCO TOTTI is bizonyított a mai napon, így sérülten is!
TOTTI-napoli 2-1
Persze én is így gondolom, hogy ez lesz, de akkor sem gondolom, hogy ennek Leonardo az oka, nem tudom milyen edző és mást sem tudok róla, de ezzel a kerettel lehetne itt bárki. Maximum ideig-óráig eltakarnák a hibákat és az óriási hiányosságokat, de ettől még ott maradnának. akitől a finneszt és az eszet várják a "középpályán": Seedorf,Pirlo, Ronaldinho hármas. tudtok belőlük egy igazán jó futballistát mondani? aki meccseket képes eldönteni a jelenben, nem 5 évvel ezelőtt, és folyamatosan. Meg irányítani tudja a csapatot. Én nem tudok. Ronaldinhoról tudjuk, hogy kiégett, Pirloról sosem volt hatalmas véleményem, még, ha rossznak nem is tartottam. Kiemelkedőtől távol áll a véleményem szerint, jó társakkal elfér és nem rossz, de egyedül 0. Seedorf meg.. óriási figura, még nagyobb játékos, de valljuk be, egy-egy meccsre a régi, de 35-40-re már nem... Ez van, ezt el kell fogadni. De nézzük tovább, ez a csatársor, ha nem is kiemelkedő,de egy igazán kreatív középpályával sztem jól működne. Védekező középpályások közé talán igazolnék egy olyat,aki kreatívabb, mint Gattuso és ugyanolyan jól védekezik, mert ma már ez is követelmény ( de fogjuk rá,hogy nem itt történne a legfontosabb és nélkülözhetetlen igazolásom) A védelem meg no komment, Nesta ok, a fiatal srácot nem láttam annyiszor játszani, úh róla nem alkotok véleményt, viszont a két szélen ált lehasznált nyugdíjasok játszanak. Katasztrófa. Legalább 5-6 minőségi játékost kellene igazolni, nagyjából 100-150 millió értékben. Ha pedig pénz nincs, akkor ne várjanak eredményt és fiatalítsanak, jelöljenek ki más célokat. Az egyik sem megoldás nem működik, már kb 2006 óta ezt csinálja a Milan ( 2007-es bl címmel bejött, de ez Kaka érdeme volt nagyrészt és már akkor is szenvedtek a bajnokságban,azóta pedig.......no komment:D). Röviden ez a véleményem a "Milan-sagaról"Barcaman14 írta:Vége: Atalanta-Milan 1-1
Szerintem eddig tartott a türelem Leonardo felé Berlsuconiék részéről. Nem lennék meglepve ha a következő edzést már más vezényelné. Ha jól tudom felmerült Van Basten és Gullit neve is mint lehetséges utód.
Elképesztő amit a Milan művel idén.
Igen,ott is van a cikkben.Saviola írta:Én úgy tudom,hogy először Zeman ugatott be Murinhonak.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2001495/
és még csodálkozik, h a fél világ utálja...
Zeman kicsit régebb óta van a szakmában, és ugyan nem trófeák és egoista beszólások jelzik a nyomát, de számomra a gyilkos támadófoci egyik képviselője...őt aztán egyáltalán nem érdekli, h hány gólt kapnak...csak támadni-támadni-támadni... szimpatikus a felfogás, amit képvisel...
és igazat adok neki ezúttal... mindig az támad, aki vmiről el akarja terelni a figyelmet...(mmint az szól be másoknak...)
Én úgy tudom,hogy először Zeman ugatott be Murinhonak.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2001495/
és még csodálkozik, h a fél világ utálja...
Zeman kicsit régebb óta van a szakmában, és ugyan nem trófeák és egoista beszólások jelzik a nyomát, de számomra a gyilkos támadófoci egyik képviselője...őt aztán egyáltalán nem érdekli, h hány gólt kapnak...csak támadni-támadni-támadni... szimpatikus a felfogás, amit képvisel...
és igazat adok neki ezúttal... mindig az támad, aki vmiről el akarja terelni a figyelmet...(mmint az szól be másoknak...)
Nekik szerencsére nem jött be.miihii írta:Lehet,h látta a tegnapi meccsünket és úgy gondolta,h nekik is bejöhet,h a cserék majd megnyerik a meccset.danikaa10 írta:Amúgy Leonardo rotál, vagy mért a Ronaldinho - Huntelaar ketősel kezd? Inzaghi és Pato mért csak csere? Rendre ők nyerik meg, ha megnyerik a meccseket a Milannak..
Lehet,h látta a tegnapi meccsünket és úgy gondolta,h nekik is bejöhet,h a cserék majd megnyerik a meccset.danikaa10 írta:Amúgy Leonardo rotál, vagy mért a Ronaldinho - Huntelaar ketősel kezd? Inzaghi és Pato mért csak csere? Rendre ők nyerik meg, ha megnyerik a meccseket a Milannak..
nem ismered őket eléggé, sajnos tovább fognak menni, azért meg nem nyerik,bár azokban az években amikor ez sikerült nekik a közel múltban, szintén semmit se csináltak a bajnokságban, rámentek a Blre mert tudták,h bajnokságban kevesek.danikaa10 írta: komoly esélyt látok rá, hogy BL csoportkörökből se jusson tovább.
Ronnie megint gyenge?Sanama írta:Milan-Bari
félidőben: 0-0
Elég nevetséges a Milan, egyre inkább.