Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő lehet elégedetlen magával, de mi nem kérhetjük számon. Sokkal inkább meg kell becsülni, nagyszerű volt, minden elismerés kijár neki. Igaz, az ezüstöt nehezebb elfogadni, mint a bronzérmet... (a sportolónak)vale írta:Na de hogyan kérem... rohadt idegesítő. Miért kellet elronani ennyire.MessiFan írta:Ez szép volt...
Fodor kikapott az olasztol..
Na de hogyan kérem... rohadt idegesítő. Miért kellet elronani ennyire.MessiFan írta:Ez szép volt...
Fodor kikapott az olasztol..
Szerintem sokkal több tényező befolyásolja, mint egy másik sportágat, ezt nem kell magyarázni. Ma az időjárás is pocsék volt. A galamb sem ugyanúgy repül a levegőben, a látási, fényviszonyok is folyamatosan változnak, ahogy a szél, többek között ezért nevezem lutrinak, amellett, hogy romlott a teljesítménye, de még mindig az elit mezőnyben van.Los Banditos írta:Ez hülyeség. Ugyan úgy kapja a korongokat mint edzésen, ugyanazzal a sörétessel lő, mint szokott. Ma egyáltalán nem találta a formáját. Szerintem Londont már nem kéne eröltetni.a lövészet sokkal inkább lutri
Ez hülyeség. Ugyan úgy kapja a korongokat mint edzésen, ugyanazzal a sörétessel lő, mint szokott. Ma egyáltalán nem találta a formáját. Szerintem Londont már nem kéne eröltetni.a lövészet sokkal inkább lutri
Mindennel egyetértek, Gyurtát szerintem senkinek sem szabad kritizálnia, még mindig nagyon fiatal. Szávay viszont, maradjunk annyiban hogy ha 14. a világon valaki, attól többet el lehet várni, mint hogy kiessen az első körben egyesben éás párosban is. Annál is inkább, mert egy éve ugyanitt Pekingben győzte le a WTA egy tourversenén Jelana Jankovicsot, aki akkor a 3. volt a világon, jelenleg a második. Na de a szerb világelső Anna Inanovics el sem indult az olimpián. Hiába a teniszezőknek másfél hét és jön a US Open. Ha nem is nagyobb dicsőség megnyerni azt, az biztos, hogy sokkal jobban fizettorrestoni írta:Nah, eddig jól alakul a nap.
Bár Gyurta eltaktikázta magát, kis híján meglett a bronz, s maga is azt nyilatkozta, hogy ő már letett az asztalra valamit, ez a meccs nem úgy alakult, ennyi tudott hozni. ha megússza a selejtezőben mutatottat, ezüstérmes, de nincs ha.
Hoogenband-ot nagyon sajnálom, számomra ő volt az ideális gyorsúszó. Nem számoltam esélyesként vele, s most a visszavonulása miatt vagyok csalódott. Ahogy Thorpe, ő is hiányozni fog a mezőnyből.
Cseh hozta a minimumot, úgy érzem taktikázva, sajnos így is Phelps mellől indulhat. Számomra ő titkos esélyes az aranyra.
Igaly..., nos Athén óta nem lett fiatalabb, nem a régi, nem olyan motivált, ő már bizonyított, s a szeme is romlik![]()
Viccet félretéve a lövészet sokkal inkább lutri, nem tudom megítélni, előzetesen érem közelébe vártam, hát így sikerült.
A pólómeccs elég jó volt, bár csak összefoglalóból láttam, inkább a tornászokat néztem, ahol meglepően sok hibát láttam, ilyen szinten...
A két kis kínai lány megdöbbentő volt, kettős hazai siker, erről nincs különösebb véleményem, sokkal inkább megdöbbentő, hogy az amerikaiak 30 érmének 90%-a úszók által szerzett, s nem beszélve Phelps-ről, ez azért egy 300 milliós, nagyhatalomtól szerény. Ez az olimpia még inkább jelzi, számunkra, és az Ausztrálok számára mélyrepülés az úszást tekintve.
Trickett micsoda mázlival került a döntőbe..., ott ez a produktum semmire sem elég.
Kitajima nagy kedvencem, szerencsére Phelps uszonyai az ő vizét nem veszélyeztetik.
Szőni Rebeka is döntős, sőt esélyes, s ha ő maga kicsit más, kicsit "amerikás"..., de (kicsit) a "mienk".![]()
Fodor..., rendkívül meglepett, fantasztikus, jöhet a döntő. Egyébként azt mondta, ma verhetetlen!!! A nyilatkozata többi részéből is az sugárzott mennyire céltudatos, s nem mellesleg ritka értelmesen beszélt. Meglátjuk, szurkolok neki teljes szívemből, végigizgulom a meccset. ELSŐ ARANY, de szép is lenne.
Virágékat nem tudom hova tenni, tőlük többet vártam.
Egyébként ez az új pontozási rendszer alaposan csökkenti a mérkőzések élvezhetőségét, kevés a nyílt sisakos küzdelem, látványos mozdulat, kombináció...
Hadfi fegyverét sajnos a Kazah szépen ellene fordította, számomra kérdéses, de részrehajló vagyok. Reménykedhetünk még a vigaszágban.
Röviden ennyit éltem meg ma, eddig a pillanatig a képernyők előtt, összességében több a pozitívum, s azok értéke, minthogy fanyalognunk kellene.
Sajnos manapság úgy érzem, sokan elfelejtik, milyen nehéz egy 10 milliós országban a legjobbnak lenni valamiben, hallottam ma olyanokat, akik Gyurta Danit, korábban Szávay Ágit és még sokan mást kritizáltak..., azt hiszem ez nem a megfelelő hozzáállás, de ezt nem kellene mondani, kifejteni pedig nem akarom.
Varga Tamás írta:Magyarul, ha megkérhetnélek.Slither írta:Quote of the Day:
"I got 80 text messages today. One of my friends said to me, 'Dude, how many times a day do I have to see your ugly face?'"
-- Michael Phelps (USA)
![]()