Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.14. 11:54:16

Gratula Fodornak az ezüsthöz. Nem várt eredmény, és bár döntőben kikapni keserű dolog, azért nagyon szép teljesítményt nyújtott-ellenben egy-két esélyesünkkel...
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.14. 11:52:28

Csak gratulálni tudok!!!!! Sajnos megijedt nagyon a döntőbe és már nem úgy ment mint előtte. Szép nagyon ez az ezüst de az arany szebb lett volna. Megérdemelten nyert az olasz.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.14. 11:50:12

vale írta:
MessiFan írta:Ez szép volt...

Fodor kikapott az olasztol..
Na de hogyan kérem... rohadt idegesítő. Miért kellet elronani ennyire.
Ő lehet elégedetlen magával, de mi nem kérhetjük számon. Sokkal inkább meg kell becsülni, nagyszerű volt, minden elismerés kijár neki. Igaz, az ezüstöt nehezebb elfogadni, mint a bronzérmet... (a sportolónak)
Azonban ez a hozzáállás, amivel fogadjátok az eredményeket..., el kellene gondolkodni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.14. 11:49:56

:shock: Nem telt még el ilyen lassan 30 másodperc, mint amilyen a mostani utolsó félperc volt.
Sajnálom nagyon... ha a döntőben kapsz ki egy ideig valószínüleg nem is vagy kiváncsi az ezüstérmedre.
Majd legközelebb....

Addigis zúgjon az a "ria, ria"
Több, mint egy klubb...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.14. 11:49:38

Huu de kár érte, meglehetett volna. :? De nem baj, szép volt Fodor! ;)

Más: Oroszoknál néger játékos?! :shock: Talán egész sportban ez a honosítás a legnagyobb szomorúság számomra. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.14. 11:48:08

Nehezen születik meg az arany, de meglesz...

Minden elismerésem Fodornak, sajnos nem sikerült, így is a várakozásokon felül, bravúrosan teljesített. Sajnos kiesett a ritmusból, amivel a döntőbe jutott.

Most már bízzunk Hadfiban, két érem egy napon nagyon szép eredmény, de egy is!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
vale
Capitá del Barça

2008.08.14. 11:47:45

MessiFan írta:Ez szép volt...

Na de hogyan kérem... rohadt idegesítő. Miért kellet elronani ennyire.
Kép
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.14. 11:47:42

Én lassan hozzákezdek, hogy lecirdeljem magam. Ilyen nincs. Még a spori is velünk volt. Eldobom az agyam. Ha így folytatjuk, 1 aranynak is örülni kell :cry:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.14. 11:47:17

Következő olimpián már ha lesz... :roll: fociban valszeg ott lesz a mostani U19es Németh Krisztiánék :D
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.08.14. 11:46:21

0 arany 3 ezüst, 1 bronz
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.08.14. 11:45:44

hát a birkózás nem a magyarok sportja :? annyira pechesek vagyunk benne hogy az valami hihetetlen...
de az ezüst is szépen csillog :)
Szép volt Fodor 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.14. 11:45:14

Van már 1 aranyunk is? abban a reklámban aztmondjál hogy ha legalább 9? azthiszem.
lopakodo
Capitá del Barça

2008.08.14. 11:44:03

kikapott :cry: :cry: :cry: de egy ezüstnek is örülni kell...
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.14. 11:43:38

Ezt nem hiszem el... :cry:

Egyszerűen nincs szerencsénk.
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.14. 11:43:32

Ez szép volt...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2008.08.14. 11:43:49-kor.
nemtom99
Jugador d'estrella

2008.08.14. 11:42:58

most néztem meg thiago neves góljait kína ellen.hááát tud vmit a srác :shock: és ilyen ember szóba se kerül a barcelonánál :cry:
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.14. 11:40:18

Hajrá fodor! végre nézek is belőle valamit :D
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.14. 11:32:18

Los Banditos írta:
a lövészet sokkal inkább lutri
Ez hülyeség. Ugyan úgy kapja a korongokat mint edzésen, ugyanazzal a sörétessel lő, mint szokott. Ma egyáltalán nem találta a formáját. Szerintem Londont már nem kéne eröltetni.
Szerintem sokkal több tényező befolyásolja, mint egy másik sportágat, ezt nem kell magyarázni. Ma az időjárás is pocsék volt. A galamb sem ugyanúgy repül a levegőben, a látási, fényviszonyok is folyamatosan változnak, ahogy a szél, többek között ezért nevezem lutrinak, amellett, hogy romlott a teljesítménye, de még mindig az elit mezőnyben van.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.14. 11:19:51

a lövészet sokkal inkább lutri
Ez hülyeség. Ugyan úgy kapja a korongokat mint edzésen, ugyanazzal a sörétessel lő, mint szokott. Ma egyáltalán nem találta a formáját. Szerintem Londont már nem kéne eröltetni.
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.14. 10:48:39

Bernard megnyerte a 100ast...pedig Sullivan-ek szorítottam,aki ha megússza az előfutam során felállított világrekordját,akkor nyer. 47.20al nyert Bernard, a rekord 47.05. persze nem olyan egyszerű az,no de nembaj, franciának kijárt ennyi, váltót rendesen elcseszte.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.14. 08:36:49

torrestoni írta:Nah, eddig jól alakul a nap.

Bár Gyurta eltaktikázta magát, kis híján meglett a bronz, s maga is azt nyilatkozta, hogy ő már letett az asztalra valamit, ez a meccs nem úgy alakult, ennyi tudott hozni. ha megússza a selejtezőben mutatottat, ezüstérmes, de nincs ha.
Hoogenband-ot nagyon sajnálom, számomra ő volt az ideális gyorsúszó. Nem számoltam esélyesként vele, s most a visszavonulása miatt vagyok csalódott. Ahogy Thorpe, ő is hiányozni fog a mezőnyből.

Cseh hozta a minimumot, úgy érzem taktikázva, sajnos így is Phelps mellől indulhat. Számomra ő titkos esélyes az aranyra.
Igaly..., nos Athén óta nem lett fiatalabb, nem a régi, nem olyan motivált, ő már bizonyított, s a szeme is romlik :twisted: :twisted:
Viccet félretéve a lövészet sokkal inkább lutri, nem tudom megítélni, előzetesen érem közelébe vártam, hát így sikerült.

A pólómeccs elég jó volt, bár csak összefoglalóból láttam, inkább a tornászokat néztem, ahol meglepően sok hibát láttam, ilyen szinten...

A két kis kínai lány megdöbbentő volt, kettős hazai siker, erről nincs különösebb véleményem, sokkal inkább megdöbbentő, hogy az amerikaiak 30 érmének 90%-a úszók által szerzett, s nem beszélve Phelps-ről, ez azért egy 300 milliós, nagyhatalomtól szerény. Ez az olimpia még inkább jelzi, számunkra, és az Ausztrálok számára mélyrepülés az úszást tekintve.

Trickett micsoda mázlival került a döntőbe..., ott ez a produktum semmire sem elég.

Kitajima nagy kedvencem, szerencsére Phelps uszonyai az ő vizét nem veszélyeztetik.

Szőni Rebeka is döntős, sőt esélyes, s ha ő maga kicsit más, kicsit "amerikás"..., de (kicsit) a "mienk". :P

Fodor..., rendkívül meglepett, fantasztikus, jöhet a döntő. Egyébként azt mondta, ma verhetetlen!!! A nyilatkozata többi részéből is az sugárzott mennyire céltudatos, s nem mellesleg ritka értelmesen beszélt. Meglátjuk, szurkolok neki teljes szívemből, végigizgulom a meccset. ELSŐ ARANY, de szép is lenne.
Virágékat nem tudom hova tenni, tőlük többet vártam.
Egyébként ez az új pontozási rendszer alaposan csökkenti a mérkőzések élvezhetőségét, kevés a nyílt sisakos küzdelem, látványos mozdulat, kombináció...

Hadfi fegyverét sajnos a Kazah szépen ellene fordította, számomra kérdéses, de részrehajló vagyok. Reménykedhetünk még a vigaszágban.

Röviden ennyit éltem meg ma, eddig a pillanatig a képernyők előtt, összességében több a pozitívum, s azok értéke, minthogy fanyalognunk kellene.

Sajnos manapság úgy érzem, sokan elfelejtik, milyen nehéz egy 10 milliós országban a legjobbnak lenni valamiben, hallottam ma olyanokat, akik Gyurta Danit, korábban Szávay Ágit és még sokan mást kritizáltak..., azt hiszem ez nem a megfelelő hozzáállás, de ezt nem kellene mondani, kifejteni pedig nem akarom.
Mindennel egyetértek, Gyurtát szerintem senkinek sem szabad kritizálnia, még mindig nagyon fiatal. Szávay viszont, maradjunk annyiban hogy ha 14. a világon valaki, attól többet el lehet várni, mint hogy kiessen az első körben egyesben éás párosban is. Annál is inkább, mert egy éve ugyanitt Pekingben győzte le a WTA egy tourversenén Jelana Jankovicsot, aki akkor a 3. volt a világon, jelenleg a második. Na de a szerb világelső Anna Inanovics el sem indult az olimpián. Hiába a teniszezőknek másfél hét és jön a US Open. Ha nem is nagyobb dicsőség megnyerni azt, az biztos, hogy sokkal jobban fizet :D
Az amcsik igazi számai majd csak a második héten jönnek, senki sem várta el tőlük hogy cselgáncsban, bírkózásban taroljanak.
Az úszokról még csak annyit: Mindenki megérdemli az ártatlanságot amig rá nem bizonyítják, hogy doppingol, tehát jogilag tiszta Phelps és Cseh is. Az meg hogy egy mexikói vagy akárki mit firkál addig csak elmélet, feltételezés, amig be nem bizonyosodik hogy igaz.
Ez kb olyan, mint mikor Amerikába szakadt magyarok arról firkálnak, hogy genetikailag bebizonyosodott, hogy a suméroknak vagyunk a rokonai. Rosszul vagyok az ilyen 'tudományos' írásoktól.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.14. 08:17:37

Nah, eddig jól alakul a nap.

Bár Gyurta eltaktikázta magát, kis híján meglett a bronz, s maga is azt nyilatkozta, hogy ő már letett az asztalra valamit, ez a meccs nem úgy alakult, ennyi tudott hozni. ha megússza a selejtezőben mutatottat, ezüstérmes, de nincs ha.
Hoogenband-ot nagyon sajnálom, számomra ő volt az ideális gyorsúszó. Nem számoltam esélyesként vele, s most a visszavonulása miatt vagyok csalódott. Ahogy Thorpe, ő is hiányozni fog a mezőnyből.

Cseh hozta a minimumot, úgy érzem taktikázva, sajnos így is Phelps mellől indulhat. Számomra ő titkos esélyes az aranyra.
Igaly..., nos Athén óta nem lett fiatalabb, nem a régi, nem olyan motivált, ő már bizonyított, s a szeme is romlik :twisted: :twisted:
Viccet félretéve a lövészet sokkal inkább lutri, nem tudom megítélni, előzetesen érem közelébe vártam, hát így sikerült.

A pólómeccs elég jó volt, bár csak összefoglalóból láttam, inkább a tornászokat néztem, ahol meglepően sok hibát láttam, ilyen szinten...

A két kis kínai lány megdöbbentő volt, kettős hazai siker, erről nincs különösebb véleményem, sokkal inkább megdöbbentő, hogy az amerikaiak 30 érmének 90%-a úszók által szerzett, s nem beszélve Phelps-ről, ez azért egy 300 milliós, nagyhatalomtól szerény. Ez az olimpia számunkra, és az Ausztrálok számára mélyrepülés az úszást tekintve.

Trickett micsoda mázlival került a döntőbe..., ott ez a produktum semmire sem elég.

Kitajima nagy kedvencem, szerencsére Phelps uszonyai az ő vizét nem veszélyeztetik.

Szőni Rebeka is döntős, sőt esélyes, s ha ő maga kicsit más, kicsit "amerikás"..., de (kicsit) a "mienk". :P

Fodor..., rendkívül meglepett, fantasztikus, jöhet a döntő. Egyébként azt mondta, ma verhetetlen!!! A nyilatkozata többi részéből is az sugárzott mennyire céltudatos, s nem mellesleg ritka értelmesen beszélt. Meglátjuk, szurkolok neki teljes szívemből, végigizgulom a meccset. ELSŐ ARANY, de szép is lenne.
Virágékat nem tudom hova tenni, tőlük többet vártam.
Egyébként ez az új pontozási rendszer alaposan csökkenti a mérkőzések élvezhetőségét, kevés a nyílt sisakos küzdelem, látványos mozdulat, kombináció...

Hadfi fegyverét sajnos a Kazah szépen ellene fordította, számomra kérdéses, de részrehajló vagyok. Reménykedhetünk még a vigaszágban.

Röviden ennyit éltem meg ma, eddig a pillanatig a képernyők előtt, összességében több a pozitívum, s azok értéke, minthogy fanyalognunk kellene.

Sajnos manapság úgy érzem, sokan elfelejtik, milyen nehéz egy 10 milliós országban a legjobbnak lenni valamiben, hallottam ma olyanokat, akik Gyurta Danit, korábban Szávay Ágit és még sokan mást kritizáltak..., azt hiszem ez nem a megfelelő hozzáállás, de ezt nem kellene mondani, kifejteni pedig nem akarom.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.13. 22:11:29

Őrületes kiegészítés : Dude= Haver :)
Jó fej a srác egyébként. :lol:
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 21:19:18

Marci, diego!
Köszönöm!
Kép
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.13. 21:10:39

Varga Tamás írta:
Slither írta:Quote of the Day:

"I got 80 text messages today. One of my friends said to me, 'Dude, how many times a day do I have to see your ugly face?'"
-- Michael Phelps (USA)

:lol: :lol:
Magyarul, ha megkérhetnélek.

Ha jól értem akkor az h: Ma 80 levelet kaptam.Az egyik barátom azt mondta:Dude,hányszor láthatom egy nap a csúnya képedet?

KB.ennyi remélem jól fordítottam. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Diego10 2008.08.13. 21:13:19-kor.
Lezárt