Nah, eddig jól alakul a nap.
Bár
Gyurta eltaktikázta magát, kis híján meglett a bronz, s maga is azt nyilatkozta, hogy ő már letett az asztalra valamit, ez a meccs nem úgy alakult, ennyi tudott hozni. ha megússza a selejtezőben mutatottat, ezüstérmes, de nincs ha.
Hoogenband-ot nagyon sajnálom, számomra ő volt az ideális gyorsúszó. Nem számoltam esélyesként vele, s most a visszavonulása miatt vagyok csalódott. Ahogy Thorpe, ő is hiányozni fog a mezőnyből.
Cseh hozta a minimumot, úgy érzem taktikázva, sajnos így is Phelps mellől indulhat. Számomra ő titkos esélyes az aranyra.
Igaly..., nos Athén óta nem lett fiatalabb, nem a régi, nem olyan motivált, ő már bizonyított, s a szeme is romlik

Viccet félretéve a lövészet sokkal inkább lutri, nem tudom megítélni, előzetesen érem közelébe vártam, hát így sikerült.
A pólómeccs elég jó volt, bár csak összefoglalóból láttam, inkább a tornászokat néztem, ahol meglepően sok hibát láttam, ilyen szinten...
A két kis kínai lány megdöbbentő volt, kettős hazai siker, erről nincs különösebb véleményem, sokkal inkább megdöbbentő, hogy az amerikaiak 30 érmének 90%-a úszók által szerzett, s nem beszélve Phelps-ről, ez azért egy 300 milliós, nagyhatalomtól szerény. Ez az olimpia számunkra, és az Ausztrálok számára mélyrepülés az úszást tekintve.
Trickett micsoda mázlival került a döntőbe..., ott ez a produktum semmire sem elég.
Kitajima nagy kedvencem, szerencsére Phelps uszonyai az ő vizét nem veszélyeztetik.
Szőni Rebeka is döntős, sőt esélyes, s ha ő maga kicsit más, kicsit "amerikás"..., de (kicsit) a "mienk".
Fodor..., rendkívül meglepett, fantasztikus, jöhet a döntő. Egyébként azt mondta, ma verhetetlen!!! A nyilatkozata többi részéből is az sugárzott mennyire céltudatos, s nem mellesleg ritka értelmesen beszélt. Meglátjuk, szurkolok neki teljes szívemből, végigizgulom a meccset. ELSŐ ARANY, de szép is lenne.
Virágékat nem tudom hova tenni, tőlük többet vártam.
Egyébként ez az új pontozási rendszer alaposan csökkenti a mérkőzések élvezhetőségét, kevés a nyílt sisakos küzdelem, látványos mozdulat, kombináció...
Hadfi fegyverét sajnos a Kazah szépen ellene fordította, számomra kérdéses, de részrehajló vagyok. Reménykedhetünk még a vigaszágban.
Röviden ennyit éltem meg ma, eddig a pillanatig a képernyők előtt, összességében több a pozitívum, s azok értéke, minthogy fanyalognunk kellene.
Sajnos manapság úgy érzem, sokan elfelejtik, milyen nehéz egy 10 milliós országban a legjobbnak lenni valamiben, hallottam ma olyanokat, akik Gyurta Danit, korábban Szávay Ágit és még sokan mást kritizáltak..., azt hiszem ez nem a megfelelő hozzáállás, de ezt nem kellene mondani, kifejteni pedig nem akarom.