Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.01. 19:56:29

Azigen :shock: =D>
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.01. 19:46:18

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bazsiii
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.31. 18:41:41

xavi12 írta:Ez csak a pénz ről szól,s még azt mondják hogy Rául döntése, pedig csupa uzlet!Milyen kedvesek hogy"ingyen" elengedik Raultés miert? azért hogy Ronaldo é lehessen a 7es mez. Ezzel oriási uzletet csinálnak!Legalabb Raul mezszámát nem kéne odadni egy ideig nem hogy 1 hét mulva lepasszolni!

S még kérdik hogy miért utálom a Madridot
Miért? vonultassák vissza? a Liga BBVA szabályzata nem engedi.tényleg nagy reklámfogás, hogy CR megkapta a hetest. Végülis a MU-ban és a válogatottban sem a hetesben játszik :roll: és tök mindegy, hogy ki hanyasban játszik. nem a mez teszi a játékost...
Egyébként a futball egy nagy üzlet.kár, hogyha ezt nem tudod feldolgozni.

és még kérdik miért utálod a Madridot??
:P :P
ezen szakadtam..
Ezek miatt vannak azok a trágár megjegyzések a másik oldalról!
Mire gondolsz?
madridista
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.07.31. 17:17:34

daffy írta:én azt mondom,hogy ez a real nem alkalmas a mourinhoi romboló játékra,más stílusú játékosok alkotják a csapatot. sztem josénak stílusváltás kell,ha nem is látványos,de fociztatni fog :wink:
Fociztatni nem fog,mert nem tud.bár ha a kontrát ide vesszük,akkor tényleg fog.
És a real pontosan alkalmas a romboló játékra.

Maicon-Maicon
Lúció-Ramos
Samuel-Pepe
Chivu-Marcelo

Látni hogy a védelem stílusa,nem fog változni,Ramos mondjuk játékosabb mint Lúció.

Motta-Khedira
Cambiasso- Xabi
Sneijder- Kaká

Itt is a stílusok hasonlóak,csak Kakánál van eltérés.

Elől meg Milito,Etoo,Pandev, Most meg Higu,Cé,Di Maríá. Itt a támadók azért más kvalitásúak, vagyis Cé helyezi a madridét a Milito féle támadótrió fölé.

Ezzel csak azt akarom mondani,hogy Mou ha akarja megcsinálja a romboló madridot,ezekből az emberekből is.

De remélem egy játszó real lesz az ellenfél.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.31. 17:04:58

LG írta:
víscaelbarca!forever írta:nem tom de én jobban örültem volna ha a Realnal Capello-t ültetik a padra, mert akkor az van h a legnagyobb sztárokat összevásárolják és megint nem mennek semmire se. Én nem tartom Capellot jó edzőnek.De Mourinho-val még meggyűlhet a bajunk mert ő csapatot csinál a Real Madridból.
Neked nem tűnt föl, h eddig Cepello 2x volt egy szezonra a Real edzője, és mind2x ők lettek a bajnokok? Ráadásul az utóbbinál egy elég hosszú nyeretlen szériának vetettek véget. Annyira lett csapat akkor a Real, h még a következő évben is a töketlen Schuster bajnokságot tudott nyerni Capello örökéből. Igaz, ehhez kellett a Barca gyengélkedése is, de ez nem változtat azon, h a Real ha nem is látványosan, gyakran vért izzadva, de a meccseinek nagyon nagy részét behúzta. Rengeteg meccset fordítottak, meg, gyakran az utolsó pillanatokban. Ennyit tudott Capello hozzátenni...

Mourinhot tisztelem, nagy edzőnek tartom, de fel kell kötnie a gatyáját, ha legalább Capello sikereit el akarja érni.
ja igen Capello téll jó edző ezért szerepelt annyira jól az Angol válogatott
a vb-n meg amikor ekünk ennyire gyengé szerepel a csapatunk úgy lettek bajnokok h elbuktuk az El Classico-t a másik ( arra nem emlékszem) lehettem 2 éves XD) az se lehtett vmi meggyőző ha rögtön elküldték.
azért jobb lett volna a mi szemszögünkből mint Mourinho. Nem lett volna fiatalítás és ugyanaz az elbutult Madridi taktika
daffy
Madridista

2010.07.31. 16:56:03

én azt mondom,hogy ez a real nem alkalmas a mourinhoi romboló játékra,más stílusú játékosok alkotják a csapatot. sztem josénak stílusváltás kell,ha nem is látványos,de fociztatni fog :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.31. 16:53:48

víscaelbarca!forever írta:nem tom de én jobban örültem volna ha a Realnal Capello-t ültetik a padra, mert akkor az van h a legnagyobb sztárokat összevásárolják és megint nem mennek semmire se. Én nem tartom Capellot jó edzőnek.De Mourinho-val még meggyűlhet a bajunk mert ő csapatot csinál a Real Madridból.
Neked nem tűnt föl, h eddig Cepello 2x volt egy szezonra a Real edzője, és mind2x ők lettek a bajnokok? Ráadásul az utóbbinál egy elég hosszú nyeretlen szériának vetettek véget. Annyira lett csapat akkor a Real, h még a következő évben is a töketlen Schuster bajnokságot tudott nyerni Capello örökéből. Igaz, ehhez kellett a Barca gyengélkedése is, de ez nem változtat azon, h a Real ha nem is látványosan, gyakran vért izzadva, de a meccseinek nagyon nagy részét behúzta. Rengeteg meccset fordítottak, meg, gyakran az utolsó pillanatokban. Ennyit tudott Capello hozzátenni...

Mourinhot tisztelem, nagy edzőnek tartom, de fel kell kötnie a gatyáját, ha legalább Capello sikereit el akarja érni.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.31. 15:54:45

nem tom de én jobban örültem volna ha a Realnal Capello-t ültetik a padra, mert akkor az van h a legnagyobb sztárokat összevásárolják és megint nem mennek semmire se. Én nem tartom Capellot jó edzőnek.De Mourinho-val még meggyűlhet a bajunk mert ő csapatot csinál a Real Madridból.
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.31. 12:40:46

bowlinggolyo írta: A Realt elég nívós csapatnak tartom hozzá és ott szépen fejlődhet,főleg Murinho kezei alatt.

Egyébként a Realban is lehet szép karriert befutni h csak a közel "múltról" essék szó Raúl példája,de ott van Cassilas is de lehetne még sorolni nap estig.
Ezzel most vitatkoznék. Raúl és Casillas a Castillába kezdte, épp ezért ott fejlődhetett, felvehette a Reál ritmusát, stílusát. Majd amikor felkerültek, nem nagyon volt komolyabb vetélytárs, akit ki kellett volna szorítaniuk, míg Khedirának nem akárkiket kellene megelőznie a rangsorban.

A Madridnak jövőre hihetetlen bő lesz a kerete, és nem is akármilyen nevekkel. Két féle forgatókönyvet tudnék elképzelni. Vagy egy olyan csapat lesz, ahol mindenkinek mindenért, a csapatbakerülésért meg kell küzdeni nagyon komolyan, és szétszedik Európát, vagy megint túl sok sztár lesz, belső feszültség, és a szokásos "madridi bukás". Mounak itt kulcsszerepe lehet, hogy hagyja-e a csapatot megint elkorcsosulni.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.31. 12:32:42

daffy írta:...
Egyetértek veled, ez ugyanolyan gesztus a Madrid részéről, minthogy mi elengedtük Rafát és Titit is. Ennek ellenére Raúlnak kijárt volna tényleg egy búcsúmeccs a két fél között, mert nem akármilyen ikon távozik tőletek. Casillas mellett az egyetlen reál játékos, akit kedveltem.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Dave87
Capitá del Barça

2010.07.31. 12:28:12

xavi12 írta:a Real ba annyi védekezo középpályás van hogy szerintem lesz 4 védo 4 vkp s + kákű s ronaldo:)) nehogy golt kapjanak- de igy sincs esélyuk mert Xavi ad egy pontos labdát Messi nek , ő meg berámolja Cassilasnak---- vagy elémegy Pique s rug egy golt:))---Pique a sztárcsata-de ez komoly miko kell rug egyet
Ez mi? Fogalmazd már meg rendesen, hogy mit akarsz mondani. :lol:
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
daffy
Madridista

2010.07.31. 12:23:06

xavi12 írta:Ez csak a pénz ről szól,s még azt mondják hogy Rául döntése, pedig csupa uzlet!Milyen kedvesek hogy"ingyen" elengedik Raultés miert? azért hogy Ronaldo é lehessen a 7es mez. Ezzel oriási uzletet csinálnak!Legalabb Raul mezszámát nem kéne odadni egy ideig nem hogy 1 hét mulva lepasszolni!

egyrészt: a foci egy iparág manapság. nagyon sok minden múlik a pénzen és történik a pénz miatt.
másrészt: az csak egy mez,ember! nem tök mind1 h hányas szám van a hátán? De,sportszakmailag mind1,de ha már pénzt lehet belőle csinálni,akkor miért ne tegyék?
Nem tartom jogosnak a hsz-ed,hisz Raúl is csak egy játékos. Nem nagyobb, mint az elődei közül nagyon sokan. Nem is érdemli meg,hogy visszavonultassák a mezét(talán nem is lehet :oops: ),de sztem egy búcsúmeccs mindenképp kijárt volna neki. Az ingyen elengedés egy gesztus,nem tudom miért kell belekötni,engedték,hogy azt tegye,amit akar. Ezt nem kéne gránátvörös-kék szemmel nézni és akkor nem lenne belőle vita. Raúlt elengedték,mert menni akart(mou megmondta,ha akar,marad és amolyan epizódszereplő lesz. a jelenlegi raúli képességek alapján ez jogos). kapjon egy szobrot meg 2 év múlva egy segítői állást a csapatnál és pá.
ui: a helyesírást a törvény NEM bünteti :!:
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.07.31. 11:09:11

Zibra16 írta:szemét Real leigazolta Khedirát :evil:
Újabb játékosnak cseszik el a karrierjét
és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)
Gratulálok a hszdhez!

Ezek miatt vannak azok a trágár megjegyzések a másik oldalról!

Khedirát nem tartom egy nagyon nagy spílernek.Engem nem győzött meg a Vb alatt,bár nem tudom h a Bundesligában h tolta.

A Realt elég nívós csapatnak tartom hozzá és ott szépen fejlődhet,főleg Murinho kezei alatt.

Egyébként a Realban is lehet szép karriert befutni h csak a közel "múltról" essék szó Raúl példája,de ott van Cassilas is de lehetne még sorolni nap estig.

Ja és szerintem Di Maria a Real "Csigája" lesz megvették 25 millióért és jövőre majd örülnek ha kapnak érte 15öt mert én sem látok benne klasszis teljesítményre utaló dolgokat

Üdv,Szabi
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.31. 11:04:29

Ez csak a pénz ről szól,s még azt mondják hogy Rául döntése, pedig csupa uzlet!Milyen kedvesek hogy"ingyen" elengedik Raultés miert? azért hogy Ronaldo é lehessen a 7es mez. Ezzel oriási uzletet csinálnak!Legalabb Raul mezszámát nem kéne odadni egy ideig nem hogy 1 hét mulva lepasszolni!

SZILIandBARCA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.07.31. 11:00:38

Hunter91 írta:Arbeloa tegnap bejelentette, hogy 17-esre váltott. Ronaldo nyilvánosan jelezte, hogy szeretne 7-es mezben játszani, így Higuaín lenne a 9-es és Pedro Leon 20-asban folytathatná. A 14-es Alonso lehet, míg a 22-esre többen is pályáznak. A távozókkal megüresedhet a 6-os, a 15-ös és a 23-as mez is...

Ez érdekes, szerintetek Perec odaadja CR-nek a 7es mezt?
Persze hogy odaadja. Ha kérné azt is elintézné,hogy a 777es mezszámot megkapja.
Tudod,Perez a mindenható,Mourinho meg még nála is mindenhatóbb...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hunter91
Capitá del Barça

2010.07.31. 10:52:32

Arbeloa tegnap bejelentette, hogy 17-esre váltott. Ronaldo nyilvánosan jelezte, hogy szeretne 7-es mezben játszani, így Higuaín lenne a 9-es és Pedro Leon 20-asban folytathatná. A 14-es Alonso lehet, míg a 22-esre többen is pályáznak. A távozókkal megüresedhet a 6-os, a 15-ös és a 23-as mez is...

Ez érdekes, szerintetek Perec odaadja CR-nek a 7es mezt?
daffy
Madridista

2010.07.31. 09:40:04

xavi12 írta:a Real ba annyi védekezo középpályás van hogy szerintem lesz 4 védo 4 vkp s + kákű s ronaldo:)) nehogy golt kapjanak- de igy sincs esélyuk mert Xavi ad egy pontos labdát Messi nek , ő meg berámolja Cassilasnak---- vagy elémegy Pique s rug egy golt:))---Pique a sztárcsata-de ez komoly miko kell rug egyet
4 vkp? lass vagy maha távozik,jön khedira és ennyi. sem xabi,sem gago nem klasszikus vkp.

Mikaos!
én sem vettem volnam meg egyiküket sem.
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.31. 09:26:38

a Real ba annyi védekezo középpályás van hogy szerintem lesz 4 védo 4 vkp s + kákű s ronaldo:)) nehogy golt kapjanak- de igy sincs esélyuk mert Xavi ad egy pontos labdát Messi nek , ő meg berámolja Cassilasnak---- vagy elémegy Pique s rug egy golt:))---Pique a sztárcsata-de ez komoly miko kell rug egyet
SZILIandBARCA
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.31. 09:23:07

daffy írta:
és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)
1.a real senkinek sem cseszi el a karrierjét,mivel a játékos oda igazol,ahova akar,így az ő döntése.
2. ha a játékos megfelelően játszik a madridban,akkor nagyobb sztár lesz,mint máshol lehetne,de általában nem ezt teszik. egyszerűen vannak,akik nem látják h a spanyol technikás liga nem nekik való,idejönnek azt nem tudnak egy egyeneset rúgni. németlandban ez elég,de khedira nem látott még trükkös focit.
Megnyugtatlak, hogy Mourinho-bal bőven NEM lesz trükkös a foci :) Teljesen egyszerű lesz a feladat: sok mozgás a védekezésben, majd előrerúgni a labdát, hátha valamelyik csatárhoz kerül. Ebben semmi trükk nincs, úgyhogy bárkinek meg fog felelni :)

Nem rossz játékos ez a Khedira, meg a Di Maria sem, de én nem láttam bennük azt, hogy klasszis klubban tudjanak játszani aktívan. Persze, nem is én döntöm ezt el, de laikus szemmel nézve inkább cserepad lesz nekik.
bazsiii
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.31. 08:51:46

víscaelbarca!forever írta:
S.Agüero írta:víscaelbarca!forever!
Nem hinném, hogy Marikát 25 millióért a padra vették volna és így VDV lesz a csere! :wink:
Szvsz.
sztem az meg nagy baromság lenne
kb olyan mint h eladták Robbent meg Snejdert.

jövőre Schalke - Besiktas Bl döntő lesz :D :D :D :D :) :) :) :twisted: :roll:
A Real sem akarta elengedni sem Robbent sem Sneijdert.Ők akartak menni.Sneijder választott magának egy topbajnokságot, míg Robben elment a Bundesligába "császárkodni". egyébként ezeket Calderón cseszte el, nem pedig Perez.

Egyébként szerintem DiMariáért ez kidobott pénz volt.Semmi jót nem tudok mondani róla.ha ingyen igazolható lett volna akkor is csak a Castillába igazoltam volna le. :twisted:
madridista
Kép
daffy
Madridista

2010.07.31. 07:35:44

hmm...okok :roll:
1.a real senkinek sem cseszi el a karrierjét,mivel a játékos oda igazol,ahova akar,így az ő döntése.
2. ha a játékos megfelelően játszik a madridban,akkor nagyobb sztár lesz,mint máshol lehetne,de általában nem ezt teszik. egyszerűen vannak,akik nem látják h a spanyol technikás liga nem nekik való,idejönnek azt nem tudnak egy egyeneset rúgni. németlandban ez elég,de khedira nem látott még trükkös focit.
tehát bőven a játékos cseszi el a karrierjét ha nem képes gondolkodni és teljesíteni. cr-re miért nem mondod h elcseszte az életét? ja tényleg,mert köszöni jól van és lám még játszani is tud. ez azért van mert egyike annak a kb 20 játékosnak, aki képes teljesíteni. 10 éve nem volt ilyen baj,meg mentális sz-arságok...figo felszántotta a pályát széltébe-hosszába,nem mondta h fáj a vízhólyag a lábán... ma ilyen felkapott ribery-k meg özilek a valakik,mert csinálnak egy cselt és mindenki a gatyájába rázza tőle. én nem szeretem a milant,de ott játszik egy bizonyos gattuso gyerek. ő kemény mint a ge.cis bugyi,nem sír h ez fáj,az fáj(és igen,cr-t sem kedvelem a színészkedés miatt). követendő példa. tudom h a hsz második fele nem illik a témába,de kikívánkozott.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.31. 04:56:36

Zibra16 írta: és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)

Arshavin is Barca-fan mégis aláírt az Arsenalhoz..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.31. 03:45:40

szemét Real leigazolta Khedirát :evil:
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.31. 02:18:36

sjd írta:Higany meg CR szintén ott volt tavaly is, mégse nyertek semmit
Ja és lőttek vagy 60 gólt a teljes szezonban. Nem mind1 :)
Én nagyon várom már a Clásicót. Szerintem sokgólos lesz mint a 6-2 vagy még anno a 4-1...
looka
Capitá del Barça

2010.07.30. 22:16:32

visca el barca írta:...
Khedira nagyon messze van Busquets-től mind technikailag, mind játékintelligenciában, mind tehetségben. :wink:
Busquets hamarosan a világ egyik legjobb vkp-vá avanzsálódik, remélem ezt többen észreveszik majd idővel, és nem fogják sárral dobálni, csupán azért, mert Pep őt favorizálta Touré helyett(nem rád célzok ne érts félre, csak kapóra jött ez a hsz, hogy leírjam a véleményemet vele kapcsolatban).
Khedira nem lesz azon szinten soha, amelyet Sergio elérhet.
Ettől függetlenül jó igazolás "aprópénzért" a padra, mert nem hiszem, h ő fog kezdeni majdan.
(Persze valszeg az első pár meccse után, amikor közepesen játszik, máris posztja legjobbjává avatják a madridi szurkolók, főleg a 11-13 éves gyerekek a madridista fórumán. :P . Meg sem lepődnék ezen, a Gutival kapcsolatos ámokfutás után.) :roll:
Lezárt