Azigenlui1698 írta:Apró gól:
http://www.youtube.com/watch?v=4PZd3qCzUM8

Miért? vonultassák vissza? a Liga BBVA szabályzata nem engedi.tényleg nagy reklámfogás, hogy CR megkapta a hetest. Végülis a MU-ban és a válogatottban sem a hetesben játszikxavi12 írta:Ez csak a pénz ről szól,s még azt mondják hogy Rául döntése, pedig csupa uzlet!Milyen kedvesek hogy"ingyen" elengedik Raultés miert? azért hogy Ronaldo é lehessen a 7es mez. Ezzel oriási uzletet csinálnak!Legalabb Raul mezszámát nem kéne odadni egy ideig nem hogy 1 hét mulva lepasszolni!
S még kérdik hogy miért utálom a Madridot
Mire gondolsz?Ezek miatt vannak azok a trágár megjegyzések a másik oldalról!
Fociztatni nem fog,mert nem tud.bár ha a kontrát ide vesszük,akkor tényleg fog.daffy írta:én azt mondom,hogy ez a real nem alkalmas a mourinhoi romboló játékra,más stílusú játékosok alkotják a csapatot. sztem josénak stílusváltás kell,ha nem is látványos,de fociztatni fog
ja igen Capello téll jó edző ezért szerepelt annyira jól az Angol válogatottLG írta:Neked nem tűnt föl, h eddig Cepello 2x volt egy szezonra a Real edzője, és mind2x ők lettek a bajnokok? Ráadásul az utóbbinál egy elég hosszú nyeretlen szériának vetettek véget. Annyira lett csapat akkor a Real, h még a következő évben is a töketlen Schuster bajnokságot tudott nyerni Capello örökéből. Igaz, ehhez kellett a Barca gyengélkedése is, de ez nem változtat azon, h a Real ha nem is látványosan, gyakran vért izzadva, de a meccseinek nagyon nagy részét behúzta. Rengeteg meccset fordítottak, meg, gyakran az utolsó pillanatokban. Ennyit tudott Capello hozzátenni...víscaelbarca!forever írta:nem tom de én jobban örültem volna ha a Realnal Capello-t ültetik a padra, mert akkor az van h a legnagyobb sztárokat összevásárolják és megint nem mennek semmire se. Én nem tartom Capellot jó edzőnek.De Mourinho-val még meggyűlhet a bajunk mert ő csapatot csinál a Real Madridból.
Mourinhot tisztelem, nagy edzőnek tartom, de fel kell kötnie a gatyáját, ha legalább Capello sikereit el akarja érni.
Neked nem tűnt föl, h eddig Cepello 2x volt egy szezonra a Real edzője, és mind2x ők lettek a bajnokok? Ráadásul az utóbbinál egy elég hosszú nyeretlen szériának vetettek véget. Annyira lett csapat akkor a Real, h még a következő évben is a töketlen Schuster bajnokságot tudott nyerni Capello örökéből. Igaz, ehhez kellett a Barca gyengélkedése is, de ez nem változtat azon, h a Real ha nem is látványosan, gyakran vért izzadva, de a meccseinek nagyon nagy részét behúzta. Rengeteg meccset fordítottak, meg, gyakran az utolsó pillanatokban. Ennyit tudott Capello hozzátenni...víscaelbarca!forever írta:nem tom de én jobban örültem volna ha a Realnal Capello-t ültetik a padra, mert akkor az van h a legnagyobb sztárokat összevásárolják és megint nem mennek semmire se. Én nem tartom Capellot jó edzőnek.De Mourinho-val még meggyűlhet a bajunk mert ő csapatot csinál a Real Madridból.
Ezzel most vitatkoznék. Raúl és Casillas a Castillába kezdte, épp ezért ott fejlődhetett, felvehette a Reál ritmusát, stílusát. Majd amikor felkerültek, nem nagyon volt komolyabb vetélytárs, akit ki kellett volna szorítaniuk, míg Khedirának nem akárkiket kellene megelőznie a rangsorban.bowlinggolyo írta: A Realt elég nívós csapatnak tartom hozzá és ott szépen fejlődhet,főleg Murinho kezei alatt.
Egyébként a Realban is lehet szép karriert befutni h csak a közel "múltról" essék szó Raúl példája,de ott van Cassilas is de lehetne még sorolni nap estig.
Egyetértek veled, ez ugyanolyan gesztus a Madrid részéről, minthogy mi elengedtük Rafát és Titit is. Ennek ellenére Raúlnak kijárt volna tényleg egy búcsúmeccs a két fél között, mert nem akármilyen ikon távozik tőletek. Casillas mellett az egyetlen reál játékos, akit kedveltem.daffy írta:...
Ez mi? Fogalmazd már meg rendesen, hogy mit akarsz mondani.xavi12 írta:a Real ba annyi védekezo középpályás van hogy szerintem lesz 4 védo 4 vkp s + kákű s ronaldo:)) nehogy golt kapjanak- de igy sincs esélyuk mert Xavi ad egy pontos labdát Messi nek , ő meg berámolja Cassilasnak---- vagy elémegy Pique s rug egy golt:))---Pique a sztárcsata-de ez komoly miko kell rug egyet
egyrészt: a foci egy iparág manapság. nagyon sok minden múlik a pénzen és történik a pénz miatt.xavi12 írta:Ez csak a pénz ről szól,s még azt mondják hogy Rául döntése, pedig csupa uzlet!Milyen kedvesek hogy"ingyen" elengedik Raultés miert? azért hogy Ronaldo é lehessen a 7es mez. Ezzel oriási uzletet csinálnak!Legalabb Raul mezszámát nem kéne odadni egy ideig nem hogy 1 hét mulva lepasszolni!
S még kérdik hogy miért utálom a Madridot
Gratulálok a hszdhez!Zibra16 írta:szemét Real leigazolta Khedirát![]()
Újabb játékosnak cseszik el a karrierjét
és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)
Persze hogy odaadja. Ha kérné azt is elintézné,hogy a 777es mezszámot megkapja.Hunter91 írta:Arbeloa tegnap bejelentette, hogy 17-esre váltott. Ronaldo nyilvánosan jelezte, hogy szeretne 7-es mezben játszani, így Higuaín lenne a 9-es és Pedro Leon 20-asban folytathatná. A 14-es Alonso lehet, míg a 22-esre többen is pályáznak. A távozókkal megüresedhet a 6-os, a 15-ös és a 23-as mez is...
Ez érdekes, szerintetek Perec odaadja CR-nek a 7es mezt?
4 vkp? lass vagy maha távozik,jön khedira és ennyi. sem xabi,sem gago nem klasszikus vkp.xavi12 írta:a Real ba annyi védekezo középpályás van hogy szerintem lesz 4 védo 4 vkp s + kákű s ronaldo:)) nehogy golt kapjanak- de igy sincs esélyuk mert Xavi ad egy pontos labdát Messi nek , ő meg berámolja Cassilasnak---- vagy elémegy Pique s rug egy golt:))---Pique a sztárcsata-de ez komoly miko kell rug egyet
Megnyugtatlak, hogy Mourinho-bal bőven NEM lesz trükkös a focidaffy írta:1.a real senkinek sem cseszi el a karrierjét,mivel a játékos oda igazol,ahova akar,így az ő döntése.Zibra16 írta:szemét Real leigazolta Khedirát![]()
és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)
2. ha a játékos megfelelően játszik a madridban,akkor nagyobb sztár lesz,mint máshol lehetne,de általában nem ezt teszik. egyszerűen vannak,akik nem látják h a spanyol technikás liga nem nekik való,idejönnek azt nem tudnak egy egyeneset rúgni. németlandban ez elég,de khedira nem látott még trükkös focit.
A Real sem akarta elengedni sem Robbent sem Sneijdert.Ők akartak menni.Sneijder választott magának egy topbajnokságot, míg Robben elment a Bundesligába "császárkodni". egyébként ezeket Calderón cseszte el, nem pedig Perez.víscaelbarca!forever írta:sztem az meg nagy baromság lenneS.Agüero írta:víscaelbarca!forever!
Nem hinném, hogy Marikát 25 millióért a padra vették volna és így VDV lesz a csere!![]()
Szvsz.
kb olyan mint h eladták Robbent meg Snejdert.
jövőre Schalke - Besiktas Bl döntő lesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hmm...okokZibra16 írta:szemét Real leigazolta Khedirát![]()
Zibra16 írta: és állítolag özil is közel van a Realhoz bár ebből nem lesz semmi mivel Özil barca fan:)
Ja és lőttek vagy 60 gólt a teljes szezonban. Nem mind1sjd írta:Higany meg CR szintén ott volt tavaly is, mégse nyertek semmit
Khedira nagyon messze van Busquets-től mind technikailag, mind játékintelligenciában, mind tehetségben.visca el barca írta:...