Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gergo9
Director del Fútbol

2010.08.12. 14:45:08

Andris írta: gergo9, a sociok véleményére te miből következtetsz? Komolyan érdekel.
Megjegyzem valójában ez pont ellentétes azzal, amit te gondolsz, de én naponta olvasom a katalán sportsajtót, és évente többször járok is kint, beszélek emberekkel, így én legalábbis tisztában vagyok ezzel nagyjából.
Megjegyzem, nyilván ez valamelyest változott mostanság: kint is akadnak olyanok, akik színtiszta naivitásból úgy gondolják, Rosellnek minden csuklása világmegváltó igazság, bezzeg Laporta csődbe vitte a klubot és még leplezte is.

Az pedig, hogy Rosell már megválasztása előtt is azt a taktikát alkalmazta, hogy ahol lehet, ostorozta a Laporta vezetőséget, tökéletesen illik a képbe amit írtam. Plusz akkor még Soriano ellenkampányként is funkcionált ez (aki ugye Laporta embereként volt számontartva, mint elnökjelölt), mintegy bónusz mellékhatásként.
Ugye két évevolt egy bizalmatlansági indítvány is amelyen Laporta csúnyán megbukott pár %-on múlott hogy ő maradt az elnök 60% szavazott ellene 66% kellet volna új választáshoz.
Az meg ugye hogy egyértelműen hogy a sociók nem a Laporta féle modellt továbbvivők mellé álltak mégha Soriano nem is indult el , ez lehet csak nekem feltűnő.
Hogyha tényleg olyan faxa lett volna minden miért kell váltani egy más irány felé.
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.12. 14:32:00

Ezekkel a gazdasági kimutatásokkal meg minden más hasonló dologgal mindig az a baj, hogy mindenki azt mond amit akar. Leváltanak egy elnökséget vagy akár egy kormányt és már egész más adatok kerülnek napvilágra. Aztán megint vezetőség csere történik és azok is a saját szájízük szerint tálalják a dolgot. Pedig fránya dolog az a matek a számok nem hazudnak. Mégis mindig más eredmény jön ki...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 14:29:49

No igen. :) Megjegyzem az a táblázat pont úgy néz ki, mint amit Rosellék prezentáltak nemrégiben, így aztán ez a cikk nem az illető műve, csak kiegészítette a saját észrevételeivel a múltkori deficites balhét, ha jól nézem.

Arra valóban jó volt, érdemes elolvasnia.

Ugyanakkor nem csak a hitel, hanem a teljes komplett tartozásunk is értelmezhető akárhogyan.

Ahogy írtam is egy korábbi hszben, amit idéztem lentebb, könnyen lehet ugyanabból a 09-10es gazdasági adathalmazból kihozni egy + és egy - 70 milliós zárást is, ez csak értelmezés, és szemszög kérdése.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.12. 14:26:09

Andris írta: Egyébként nem az volt a kérdés, hogy honnan veszed a dolgaidat, mert nyilván valahonnan, sokkalinkább az, hogy miért hiszed el bármely részletét.
Nagyon szívos lehetett a csávó ha ennyit írt, hogy terjessze a hülyeségeit. :D
Ráadásul még egy csomót dolgozott azzal is, hogy hamis kimutatásokat csináljon a Barcának h direkt becsapja az embereket :D
Persze lehet h csak simán rosszul tudja, de arra próbáltam utalni csak a gergo9-nek írott válaszban, hogy abból szempontból felnyitotta a szemem, h a "hitel" milyen rugalmasan értelmezhető
Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 14:22:03

JUAN Laporta. :D :D

Egyébként nem az volt a kérdés, hogy honnan veszed a dolgaidat, mert nyilván valahonnan, sokkalinkább az, hogy miért hiszed el bármely részletét.

Csak abba gondoljatok bele, hogy milyen tárgyalási alap lehet valakinek, ha tisztában van a másik fél (adott esetben rossz) gazdasági helyzetével....
Nyilván bizalmasan kezelik ezeket az infokat. Nemtom angliában hogy van, katalóniában a socioknak nyilván elszámolással tartoznak a gazdasági helyzettel kapcsolatosan, hiszen a sociok a tulajdonosok. De ott meg már megint csak azt mondom: pont olyan, mint ahogy a politikusok és az államgazdaság. Elszámolással tartoznak nekünk, ezért valamit mutatnak nekünk, aminek nagynagy valószínűséggel a legkevesebb köze sincs a valósághoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.08.12. 14:26:46-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.12. 14:18:30

Capon írta: És ebből mi derül ki :?:
Hogy honnan veszem a hitel rugalmas deifinícióját, meg h az Arsenalnak 700 milliós hitele van
Kép

"As an example of how absurd the total liabilities definition is, just look at how high other clubs’ gross debt would be using this measure: Real Madrid €683 million, Liverpool €578 million and Manchester United €1.1 billion. Even Arsenal, which is regarded as the template for financial sustainability, would have “debt” of €767 million (though it’s come down a lot since the last annual accounts)"
Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 14:03:40

:?:

Szerintem olvasd el mégegyszer amit írtam.

gergo9, a sociok véleményére te miből következtetsz? Komolyan érdekel.
Megjegyzem valójában ez pont ellentétes azzal, amit te gondolsz, de én naponta olvasom a katalán sportsajtót, és évente többször járok is kint, beszélek emberekkel, így én legalábbis tisztában vagyok ezzel nagyjából.
Megjegyzem, nyilván ez valamelyest változott mostanság: kint is akadnak olyanok, akik színtiszta naivitásból úgy gondolják, Rosellnek minden csuklása világmegváltó igazság, bezzeg Laporta csődbe vitte a klubot és még leplezte is.

Az pedig, hogy Rosell már megválasztása előtt is azt a taktikát alkalmazta, hogy ahol lehet, ostorozta a Laporta vezetőséget, tökéletesen illik a képbe amit írtam. Plusz akkor még Soriano ellenkampányként is funkcionált ez (aki ugye Laporta embereként volt számontartva, mint elnökjelölt), mintegy bónusz mellékhatásként.

Amit Txikiről írsz, az meg egyenesen égbekiáltó baromság. Az, hogy tavaly (a 7 évből összesen tavaly) aránytalan összegeket költöttünk játékosokra mint ibra és csigri, kizárólag Pep hibája. CSigrit ő akarta mindenáron és sürgősen, Ibra pedig kényszerűség volt, mivel Samut kiebrudalták a csapatból. Arról nem is beszélve, hogy tavaly a Real olyan mértékű inflációt indított a piacon, hogy ezek átlag áraknak számítottak majdhogynem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.08.12. 14:19:57-kor.
- József Attila
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.12. 13:57:56

És ebből mi derül ki :?:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2010.08.12. 13:55:48

Andris írta:
1. Végül is csak minden idők legnagyobb sportszakmai sikereit érte el a Barcánál, és a modern klubfociban az egész világon. Mert elnökökkel szemben egy sportigazgató bizony sokat hozzátesz a csapathoz, az edzővel karöltve. Ez hol Rijkaard, hol guardiola volt.

2. Igen, ebben TE biztos lehetsz. Nyilván betekintésed van ezekbe a dolgokba, a Föld bolygó lakosaival ellentétben. :roll: Miért gondolod hogy nem a mostani elnökség hazudja le a csillagot az égről? Van az égvilágon bármi okod hogy ezt gondold? NINCS. Az égvilágon semmi, még egy mondatnyi tény sincs a kezünkben. Csak találgatni lehet. De akkor meg vajon Laportáék akarják a mindenki által zseniálisan fantasztikusan hihetetlenül über jónak tartott 7 évüket még ennél is jobbnak feltűntetni, vagy az a valószínűbb, hogy a mostaniak próbálják rontani a Laportáékról kialakult képet, ahol lehet, hogy ne legyenek olyan magas elvárások velük szemben???? Ez is persze csak spekuláció, de nagyságrendekkel valószínűbb.

Te viszont gondolkozhatnál mielőtt leírsz valamit.
Txixi-vel leginkább az igazolásoknál volt baj a komoly tárgyalópartnertől gyakrolatilag akármennyit le lehetett húzni, ki is használták szépen. Mert oké hogy az edző kéri a játékost a kereteket viszont az elnökség adta.

Rosell még megválasztása előtt elmondta hogy vszeg hitel lesz ebből meg mezszponzor is lehetséges, ha neked logikus hogy olyan dolgokat mond el amivel maga alatt is vágja a fát és ráadásul kitaláció is az egész akkor OK
De mondom a socio-k véleménye tökéletesen tükrözi az enyémet ők sem dőltek be ennek a sok maszlagnak amit Laportá-ék vetítettek én sem fogok ha nem probléma.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.12. 13:49:26

Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 13:43:39

sjd írta:
gergo9 írta: Jah meg a félmilliárdos tartozást.
amit maximum 350 milliónak lehet kozmetikázni ha a kluboknak és a hosszú lejáratú kölcsönökkel való tartozást is odavesszük
(hozzá teszem így a Manchesternek máris 1,1 milliárd lenne, az Arsenalnak 700 millió, amihez képest a mi tartozásunk nem is olyan sok)
Neked is ajánlom az egyel alattad lévő hszből az alsó idézett részt.

Az arsenalnak pl hogy lenne 700 millió tartozása, mikor az elmúlt 20 évi összköltségvetésük se éri el kb a 700 milliót? Kis költői túlzással.

Nemtudom mikor tűnik fel végre a népnek, hogy a klubok vezetősége úgy hazudik a gazdasági mutatókról a szurkolóknak, vagy pártoló tagoknak, ahogy a politikusok a népnek. A legkisebb indokunk sincs, hogy elhiggyünk egyetlen szót, vagy számadatot. Pláne hogy olyan szűrőn is áthalad még ez a dolog, mint a sportsajtó. Nincs a világon még egy olyan embertípus, ami úgy tudna ferdíteni mint az újságíró. Pláne ha egy sportújságíró akar gazdasági témában írni.

Kicsit a lényeglátásotok kapjátok már elő, főleg gergo9.
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.12. 13:37:24

gergo9 írta: Jah meg a félmilliárdos tartozást.
amit maximum 350 milliónak lehet kozmetikázni ha a kluboknak és a hosszú lejáratú kölcsönökkel való tartozást is odavesszük
(hozzá teszem így a Manchesternek máris 1,1 milliárd lenne, az Arsenalnak 700 millió, amihez képest a mi tartozásunk nem is olyan sok)
Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 13:32:46

gergo9 írta:
Egy percig sem bánom [....] és főleg azt sem hogy nem Txixi a sportigazgató.

Nem állítom hogy amit Rosell közvetít a klubról az a kép 100%-ig megfelel a valóságnak de biztos hogy mérföldekkel közelebb van mint amit az előző elnökség bájvigyorral akart elhitetni
1. Végül is csak minden idők legnagyobb sportszakmai sikereit érte el a Barcánál, és a modern klubfociban az egész világon. Mert elnökökkel szemben egy sportigazgató bizony sokat hozzátesz a csapathoz, az edzővel karöltve. Ez hol Rijkaard, hol guardiola volt.

2. Igen, ebben TE biztos lehetsz. Nyilván betekintésed van ezekbe a dolgokba, a Föld bolygó lakosaival ellentétben. :roll: Miért gondolod hogy nem a mostani elnökség hazudja le a csillagot az égről? Van az égvilágon bármi okod hogy ezt gondold? NINCS. Az égvilágon semmi, még egy mondatnyi tény sincs a kezünkben. Csak találgatni lehet. De akkor meg vajon Laportáék akarják a mindenki által zseniálisan fantasztikusan hihetetlenül über jónak tartott 7 évüket még ennél is jobbnak feltűntetni, vagy az a valószínűbb, hogy a mostaniak próbálják rontani a Laportáékról kialakult képet, ahol lehet, hogy ne legyenek olyan magas elvárások velük szemben???? Ez is persze csak spekuláció, de nagyságrendekkel valószínűbb.

Te viszont gondolkozhatnál mielőtt leírsz valamit.

Eleve nem értem az embereket, akik bármikor is egyetlen egy szót is elhisznek abból, ha egy klubról gazdasági mutatókat közöl a sajtó, de mivel mégis vannak ilyenek, idézném egy korábbi hozzászólásom, érdemes ilyen szemmel nézni legközelebb:
Andris írta:Két hozzáfűznivalóm van az ügyhöz:
1
Egyik lehetőség, hogy hazudik a volt, vagy a jelenlegi vezetőség. Előbbi fényezné saját munkáját, utóbbi befeketítené az elődöket, legalább ahol lehet. Mindkettő reális és valószínű is.
Másik lehetőség, hogy mindketten hazudnak, ez kevésbé valószínű, de előfordulhat.
Harmadik lehetőség pedig, hogy ugyanazon pénzügyi adatokból egyik ezt, másik azt hozzta ki. Ez csak szemszög kérdése, ki mit tekint kiadásnak, bevételnek, és milyen távon számítják ezeket. Magam részéről ezt tartom leginkább valószínűnek, és nyilván mindkét oldalról tudatos a ferdítés.

2
Nekünk egy percig nem érdemes foglalkozni az anyagi részével a dolognak, ugyanis kb havonta a legkülönbözőbb adatok ''szivárognak ki''...
Gondoljunk csak arra, hogy mondjuk 3 éve arról volt szó, hogy lassan nullára redukálódik az adósságunk. Ehhez képest most 4-5száz millióról van szó.
Aztán gondoljunk arra, hogy siránkozik az új vezetőség, és fenttartható gazdasági modellekről hadovál, ugyanakkor 100 milliós történelmi rekordösszeget szánnak idén nyáron igazolásra, egy amúgy szinte tökéletes csapatot kiegészítendő.
És végül gondoljunk arra, hogy 70 milliós hátrahagyott adósságért okolja a friss vezetőség a régit, és komoly hírértéket próbál teremteni a sajtó és talán a vezetőség is ennek, amellett, hogy 1,2 milliárd eurós közvetítési jogdíj jár a klubnak 5-6 évre. Akkor most a 70 mért probléma az 1200hoz képest? Hosszútávon nem lehet pénzügyi gond, rövidtávon pedig nem mennek tönkre futballklubok (lásd: Valencia)

Az az igazság, hogy ezeket figyelembe véve a jóisten se tudja, hogy melyik számadatok mennyire igazak, hiszen akkora nagyságrendi különbségek vannak, és akkora egymásnak ellentmondások különböző embereknél, és akkora elvi és logikai ütközések..
Legvalószínűbb, hogy egyik sem igaz maradéktalanul, sőt a legtöbb a valóság közelében sincsen, és nemhogy mi de még az újságírók sem tudhatnak semmit.
- József Attila
gergo9
Director del Fútbol

2010.08.12. 13:24:49

Barcaboy08 írta:Megmondom mit ér hosszútávon a tökösség:BL gyöztes 2005-06.,2008-09,
Spanyol bajnok:2005,2006,2009,2010,Europa super cup gyöztes:2009,Club World cup gyöztes:2009 stb....nem kell hogy soroljam nem de?...nekem ezt jelenti a tökösség és ebben bizony mind Txiki és mind Laporta vastagon benne voltak....
Jah meg a félmilliárdos tartozást. Mindenesetre azzal is tudnék vitatkozni bőven hogy mennyire voltak benne a sikerekben, de most inkább nem tenném meg mert 25oldalnyi vita lenne a vége amihez túlsok kedvem nincs most.
Amúgy meg meglehet nézni hány socio állt a folytatólagos politika mellé ez nekem sok mindent elmond meg Laporta népszerűsége is a culé-k közt.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 13:21:03

Akárhogy is, Laportának különleges érzéke volt ahhoz, hogy mindenkivel jó kapcsolatot ápoljon, és emellett hatékonyan is dolgozzon, értem ezt az igazolásokkal kapcsolatban. Txiki pedig hatalmas szaktekintély lett szerintem európában, és úgy ültek le vele tárgyalni hogy ez a tekintély mindig jól is jött. Mindig úgy éreztem hogy egy komoly, rendes üzleti partnernek tekint minket a mindenkori tárgyalófél.

Emellett pedig Laporta 7 éve nyilván a Barca legjobb időszaka a 111 év alatt, és a 3. évezredben összességében talán mi vagyunk a legjobb és legeredményesebb csapat európában.

Hatalmas a nyomás és az elvárás tehát Rosellékkel szemben. És ha benne nem is kételkedek annyira, hiszen láttuk már dolgozni, és előtérben is volt sokszor, de pl az új sportigazgatónk teljesen a 0ról indul, és eddig semmi nincs az asztalon. Nem feltétlen idén nyáron kell, de eddig semmi nincs amiért bízhatnék benne.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.08.12. 13:32:22-kor.
- József Attila
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.08.12. 13:05:43

Megmondom mit ér hosszútávon a tökösség:BL gyöztes 2005-06.,2008-09,
Spanyol bajnok:2005,2006,2009,2010,Europa super cup gyöztes:2009,Club World cup gyöztes:2009 stb....nem kell hogy soroljam nem de?...nekem ezt jelenti a tökösség és ebben bizony mind Txiki és mind Laporta vastagon benne voltak....
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.12. 13:03:42

Andris írta:Csak halkan jegyezném meg, hogy alig volt vége a szezonnak, és Villa már a kosrában is volt,
Valljuk be férfiasan, úgy azért valamelyest egyszerűbb a helyzet, hogy már tavaly majdnem megvolt Villa, plusz a Valenciának kellett a pénz. :)

Inkább a tavalyi évvel állítsuk fel a párhuzamot, ahol szintén ment a huza-vona Ribéry-ért, és nem sikerült, vagy a már említett Villa, aki szintén az első számú jelölt volt Eto'o helyére...
gergo9
Director del Fútbol

2010.08.12. 12:56:44

Andris írta: őszintén szólva nekem is töketlennek tűntek Rosellék most, de legalábbis úgy gondolom, hogy Laporta és Txiki sokkal jobb eséllyel elhozták volna Cesct idén.
Jah meglehet nézni mit ér hosszútávon a tökösség.
Lehet elhozták volna de 60-ért arról nem is beszélve hogy Laporta alakította már ki ezt a viszonyt az arzenálal hogy tárgyalni sem voltak már hajlandók.
Nekem inkább tűnnek reálisnak mint töketlennek.
Egy percig sem bánom már hogy nem Laporta az elnök és főleg azt sem hogy nem Txixi a sportigazgató.
Nem állítom hogy amit Rosell közvetít a klubról az a kép 100%-ig megfelel a valóságnak de biztos hogy mérföldekkel közelebb van mint amit az előző elnökség bájvigyorral akart elhitetni
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.08.12. 12:50:05

Andris írta:Csak halkan jegyezném meg, hogy alig volt vége a szezonnak, és Villa már a kosrában is volt....

őszintén szólva nekem is töketlennek tűntek Rosellék most, de legalábbis úgy gondolom, hogy Laporta és Txiki sokkal jobb eséllyel elhozták volna Cesct idén.
Hááát ez itt a lényeg....semmi több!Nem a újságok címlapján kell pózolni,cselekedni kell! mit ahogy Andris irta :Villa :arrow: be a zsákba...igy kell igazolni kérem!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.08.12. 12:43:14

Annak semmi köze nincs a vezetőséghez ,ha egy tényt közöl egy internetes portál vagy egy napilap,de az már befolyásolhat ja pl a culékat ,ha megjelenik egy hír..MATA holnap a Barca játékosa..Megszületett a megállapodás Gülüvel.. stb..stb..és utánna a nagy semmi.. csak cáfolat és cáfolat...itt van nagy szerepe a médiának,ezek az álhírek demoralizálják a vezetőséget,a culék idegesek,eredményeket akarnak, igazolásokat akarnak,megjelennek az első szavazások:elégedett vagy -e avezetőség eddigi tevékenységével??Természetesen a válasz nem!stb-stb,még több álhír érkezik,és ígyszépen lassan elidu,l és el kezd dolgozni, nyomást gyakorolni a gépezet az új vezetőségre....és megpróbálják cselekedetre serkenteni a mi drágalátós presidenténket!
Andris
Adminisztrátor

2010.08.12. 12:31:06

Csak halkan jegyezném meg, hogy alig volt vége a szezonnak, és Villa már a kosrában is volt, nyilván Adrianoért is jól haladtak a tárgyalások, és akkor még nagyon úgy állt a dolog hogy Fabregas itt köt ki, akármit is csinál Wenger.

őszintén szólva nekem is töketlennek tűntek Rosellék most, de legalábbis úgy gondolom, hogy Laporta és Txiki sokkal jobb eséllyel elhozták volna Cesct idén.
- József Attila
kristop
Entrenador del Barça

2010.08.12. 12:14:35

annak mégis mi a fene köze van a vezetőséghez, ha egy újság azt írja levan zárva egy transzfer? ha a hivatalos oldal írja és utána cáfolják meg az lenne érdekes.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.08.12. 11:57:20

Lionel85 írta:
Barcaboy08 írta:Hát eddig az új vezetőség élén Sandro rosell-el,nem nagyon bizonyította(eddig) legalábbis nekem,hogy megérte rájuk szavazni..töketlenkedtek itt a Fabregas üggyel,jól elhúzták az időt most már sokkal nehezebb lesz igazolni akárkit is..elkezdőttek a BL-selejtezők,indul az angol bajnokság,nyakunkon a spanyol super kupa és meg semmi..siránkoznak,hogy Fab igy meg úgy..nem kéne már töketlenkedi öltönyös urak kicsit oda kéne figyelni,és elkezdeni megerősíteni csapatot jövőre,és bebizonyítani hogy nem véletlenül söpörtünk be ennyi szavazatot a culék-tól.... ébresztőőőő!!!
:evil:
Tény, elhúzták az idő Fabregasszal, ráadásul negatív lett az eredmény. Ez sajnos a vezetőség, de még az előzőnek is a hibája.

Pont a napokban gondoltam rá sokat, hogy nem is olyan rég volt egy szezon, amikor alig volt vége a bajnokságnak, már négy játékos érkezése biztos volt, az nagyon gyors, rugalmas transzfer volt és egy homokszem nem volt a gépezetben. Ha ugyanezzel a hasonlattal élnék most, akkor úgy fogalmaznék, hogy ellepte a sivatag a "gépezetet". :roll:
És azóta is lepi folyamatosan....hihetelen ami itt megy??Mindenféle mende-mondák jelennek meg amit még abban az órában megcáfolnak,de érdemben semmi előre lépés..csak a blődséégek áradata hömpölyög.bár van egy olyan érzésem,hogy ez mind nem véletlen a média részéről, probálnak egy kis nyomást gyakorolni az új vezetésre eddig sikertelenül..én még mindíg ugy gondolom,hogy a Laporta éra sokkal keményebb és határozottabb volt minden téren..gyerünk mááár puha pöcsök!!!Valami határozottsáágot :evil:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.10. 19:55:09

Barcaboy08 írta:Hát eddig az új vezetőség élén Sandro rosell-el,nem nagyon bizonyította(eddig) legalábbis nekem,hogy megérte rájuk szavazni..töketlenkedtek itt a Fabregas üggyel,jól elhúzták az időt most már sokkal nehezebb lesz igazolni akárkit is..elkezdőttek a BL-selejtezők,indul az angol bajnokság,nyakunkon a spanyol super kupa és meg semmi..siránkoznak,hogy Fab igy meg úgy..nem kéne már töketlenkedi öltönyös urak kicsit oda kéne figyelni,és elkezdeni megerősíteni csapatot jövőre,és bebizonyítani hogy nem véletlenül söpörtünk be ennyi szavazatot a culék-tól.... ébresztőőőő!!!
Tény, elhúzták az idő Fabregasszal, ráadásul negatív lett az eredmény. Ez sajnos a vezetőség, de még az előzőnek is a hibája.

Pont a napokban gondoltam rá sokat, hogy nem is olyan rég volt egy szezon, amikor alig volt vége a bajnokságnak, már négy játékos érkezése biztos volt, az nagyon gyors, rugalmas transzfer volt és egy homokszem nem volt a gépezetben. Ha ugyanezzel a hasonlattal élnék most, akkor úgy fogalmaznék, hogy ellepte a sivatag a "gépezetet". :roll:
Kép
Kép
Kép
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.08.07. 14:56:01

Hát eddig az új vezetőség élén Sandro rosell-el,nem nagyon bizonyította(eddig) legalábbis nekem,hogy megérte rájuk szavazni..töketlenkedtek itt a Fabregas üggyel,jól elhúzták az időt most már sokkal nehezebb lesz igazolni akárkit is..elkezdőttek a BL-selejtezők,indul az angol bajnokság,nyakunkon a spanyol super kupa és meg semmi..siránkoznak,hogy Fab igy meg úgy..nem kéne már töketlenkedi öltönyös urak kicsit oda kéne figyelni,és elkezdeni megerősíteni csapatot jövőre,és bebizonyítani hogy nem véletlenül söpörtünk be ennyi szavazatot a culék-tól.... ébresztőőőő!!!
Lezárt