Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kell neki ezt elhinni, 6 kapufánk volt, teljesen bemakkolták az egész meccset.ozsimiki írta:Ákosék még jókor játszottak veletek, ott nem gondolkodtatok, csak mentetek dühből, ellenünk végig bekkeltetek, nem is lőttünk 17et.
Ozsi/Gergő vs. Gyula/Fcbarca0827 5-0
igaz,h így a gólszerzésre semmi esélyetek sem volt, szntem a 10perc alatt nem volt olyan,h mindketten átjöttetek a félpályán,de ezzel végülis jót tettetek magatoknak,h ne legyen nagyobb verés, meg Ákoséknak ideiglenesen.
kösz a meccset.
Tőlem lejátszhatjuk. Bár nem lenne túl sok esélye, hogy jó eredményt érjünk el. (Vagyis, hogy megússzuk 15 alatt.ozsimiki írta: Jó lenne még ma letolni.
Gyula,Krisz?
Mert holnaptól Gergő nete 3napig tré lesz.
fél óra múlva?
Jó lenne még ma letolni.fcbarca0827 írta:Egyelőre az összeszokottság némi hiányát véltem felfedezni. De sebaj, majd a 2. körben Ozsiék ellen villanunk.lluisllach89 írta:faith, vargaakos- lluisllach89, fcb 9-0; 8-0.
A játék képe alapján az X megérdemeltebb lett volna.
Helyzetünk nem volt![]()
Egyelőre az összeszokottság némi hiányát véltem felfedezni. De sebaj, majd a 2. körben Ozsiék ellen villanunk.lluisllach89 írta:faith, vargaakos- lluisllach89, fcb 9-0; 8-0.
A játék képe alapján az X megérdemeltebb lett volna.
Helyzetünk nem volt
Na itt vagy, én is itt vagyok. Varga Ákos szobájába, már faith is becsatlakozott.lluisllach89 írta:...
Nincs fb-n elvből, soha nem is voltam semmilyen közösségi oldalonozsimiki írta:...
nekem is jó, akkor 9-kor meccslluisllach89 írta:Bocs csak kidőltem mert másnapos vokvargaakos írta:Na mindegy, marad a 9körüli időpont ha nektek jó. Írjatok majd.
9 az jó nekem. Faith, Fcb, nektek?
Szerk.: MegelőztélSzóval faith?
lesz akkor valami vagy nem?S.Agüero írta:ferninho, na, jó neked most lejátszani?
ahhaashutterisland írta:írjátok be a gugliba, hogy "haxball custom map" és katt a képekre.
olyanokon is lehet játsznai ?