Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Samo
Barça C

2009.06.14. 18:15:08

socio66 írta:
LM10 írta:A Sport.es szerint a BARCA Valdes helyére a Mallorca kapusát Moyát hozná. Nem nagyon láttam védeni, kíváncsi vagyok milyen kapus lehet ő.
akkor már ezerszer inkább asenjo.
ebben az évben figyeltem őt,igaz csak összefoglalókban,de elég magabiztos volt végig,gyakran bravúros védésekkel tartotta meccsben a valladolidot.
meg azért ő tényleg tehetséges,korosztályos válogatott,nem csak az fm-beli jó értékei alapján hozhatnánk el..
Samo írta:én láttam már védeni egész ügyes...
na,ez azért nem elég indok arra,hogy vv-t lecseréljük.. :lol:

közben ez a zsírkov sokadjára nyilatkozza le,hogy a barca a kedvenc klubja és hogy nagyon szívesen jönne..
talán nem is lenne rossz alternatíva abidal mellé,elé..
arshával is így voltunk ugye(aki szintén orosz..),jött volna ő szívesen,még fotózkodott is barca mezben,de hát nem kellett..
aztán láthattuk mit művelt az arsenalban..
én nem mondtam, hogy jobb mint a Valdes...
csak h nem véd rosszul:D
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.14. 18:05:18

http://www.telesport.hu/Hirek/2009/06/1 ... tanya.aspx

Pepnek nem lehet ilyen könnyen benyalni :D Na jó ez csak vicc volt...Én szívesen látnám Fabregast csapatunkban.Tuti hogy jövő évben is lesznek kisebb-nagyobb sérülések mint Ininél mid Xavinál(bár ne így lenne) úgyhogy Fabregas jól jönne.Meg hát Pep amúgy is rotál.Szóval szerintem tökéletes igazolás lenne!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
socio66

2009.06.14. 18:00:52

LM10 írta:A Sport.es szerint a BARCA Valdes helyére a Mallorca kapusát Moyát hozná. Nem nagyon láttam védeni, kíváncsi vagyok milyen kapus lehet ő.
akkor már ezerszer inkább asenjo.
ebben az évben figyeltem őt,igaz csak összefoglalókban,de elég magabiztos volt végig,gyakran bravúros védésekkel tartotta meccsben a valladolidot.
meg azért ő tényleg tehetséges,korosztályos válogatott,nem csak az fm-beli jó értékei alapján hozhatnánk el..
Samo írta:én láttam már védeni egész ügyes...
na,ez azért nem elég indok arra,hogy vv-t lecseréljük.. :lol:

közben ez a zsírkov sokadjára nyilatkozza le,hogy a barca a kedvenc klubja és hogy nagyon szívesen jönne..
talán nem is lenne rossz alternatíva abidal mellé,elé..
arshával is így voltunk ugye(aki szintén orosz..),jött volna ő szívesen,még fotózkodott is barca mezben,de hát nem kellett..
aztán láthattuk mit művelt az arsenalban..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.06.14. 18:09:03-kor.
Samo
Barça C

2009.06.14. 17:59:09

én láttam már védeni egész ügyes...
LM10
Director del Fútbol

2009.06.14. 17:54:48

A Sport.es szerint a BARCA Valdes helyére a Mallorca kapusát Moyát hozná. Nem nagyon láttam védeni, kíváncsi vagyok milyen kapus lehet ő.
Samo
Barça C

2009.06.14. 17:40:59

BlauGranaGroc írta:
csabimo írta:Most már kezdek ideges lenni...minden oldalon arrol lehet olvasni, hogy már a madrid is érdeklödik Ibra után. Ez nem könnyiti meg amugy se egyszerü helyzetünket.
Zidane meg mindennap hangot ad annak hogy Riberynek a realban helye!

Nem akarok még hetekig napi 15X feljönni az oldalra hogy hátha történt már valami, vagy maradjon etoo vagy menjen csak valami legyen már... :twisted:

U.I: ugyanez igaz riberyre meg a többi kiszemeltre, ha egyáltalán vannak.
A madrid már bevásárolt, legalábbis a nehezén túl van. Akiket még szóbahoznak velük azokra nekik már semmi szükségük. Szépen keresztbetesznek a riválisoknak azzal, hogy ők is megkörnyékezik a másik klub által kiszemelt focistákat és felverik az árukat még jobban. Mind e közben továbbra is a hírek középpontjában tudnak maradni és folyamatosan reklámot csinálnak maguknak.
hmm ezt nagyon jól látod és szerintem is egy ilyen kis összeesküvés van az egész között...
de a Madrid a bevásárolt embereivel még nem tud hipphopp egy egységes csapatot alkotni... túl sok a világsztár kiütik majd egymást:D
de meglátjuk...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.06.14. 17:30:16

Mikaos írta:A mi vice presidentünk elismerte, hogy érdekel minket David Villa, úgyhogy versenyzünk a Reál Madriddal!
forrás: www.sport.es
Na ennek nagyon örülnék, ha ez a 4 játékos: Eto'o, Henry, Messi, Villa tudná váltogatni egymást a csapatban. kell a klasszis,mivel hosszú lesz az idény,hosszabb mint tavaly....
Csak nem tudom hova férne be akkor Ribéry?

u.i.: Messi még középen is tud játszani, megmutatta a real ellen és manchester ellen is.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.14. 17:23:53

noname írta: Caceresel az a bajom h idegesen játszik. Rengeteg az eladott labdája, a melléfejelés, a luft. Egyszerűen nincs mentálisan felkészülve arra h ezen a szinten, egy ilyen csapatban játsszon.A kölcsön lenne talán a legjobb, de nemhiszem h egy erős csapat biztosítana neki állandó játéklehetőséget. Sztem végül maradni fog, hátha rendbeszedi magát. :roll:
Szerintem ez nem az átigazolás topicba tartozik :? :roll:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.14. 17:22:56

csabimo írta:Most már kezdek ideges lenni...minden oldalon arrol lehet olvasni, hogy már a madrid is érdeklödik Ibra után. Ez nem könnyiti meg amugy se egyszerü helyzetünket.

Nem akarok még hetekig napi 15X feljönni az oldalra hogy hátha történt már valami, vagy maradjon etoo vagy menjen csak valami legyen már... :twisted:

A madrid már bevásárolt, legalábbis a nehezén túl van. Akiket még szóbahoznak velük azokra nekik már semmi szükségük. Szépen keresztbetesznek a riválisoknak azzal, hogy ők is megkörnyékezik a másik klub által kiszemelt focistákat és felverik az árukat még jobban. Mind e közben továbbra is a hírek középpontjában tudnak maradni és folyamatosan reklámot csinálnak maguknak.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
noname
Llegenda del Barça

2009.06.14. 17:18:28

MichaaBee írta:
Tivornya írta:Caceres-el mi a bajotok?Sztem amikor játszott,akkor igenis odatette magát és jó volt a teljesítménye.Sztem ne akarjátok már elküldeni őt sehová,hasznos lesz még nekünk :wink:
Szerintem senki sem akarja elküldeni, max kölcsönbe. :) Nagyon jó kis hátvéd lehet, ha sok tapasztalatot szerez.
off: ő nem igazolás, úgyhogy nem ide tartozik.

Viszont Henriquét szerintem jövőre kipróbálhatnánk a nagycsapatban, vagy Cáceres mellett vagy Cáceres helyett.
Caceresel az a bajom h idegesen játszik. Rengeteg az eladott labdája, a melléfejelés, a luft. Egyszerűen nincs mentálisan felkészülve arra h ezen a szinten, egy ilyen csapatban játsszon.A kölcsön lenne talán a legjobb, de nemhiszem h egy erős csapat biztosítana neki állandó játéklehetőséget. Sztem végül maradni fog, hátha rendbeszedi magát. :roll:
A Fifa egy szégyen
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.14. 17:18:03

Most már kezdek ideges lenni...minden oldalon arrol lehet olvasni, hogy már a madrid is érdeklödik Ibra után. Ez nem könnyiti meg amugy se egyszerü helyzetünket.

Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.14. 17:14:34

A mi vice presidentünk elismerte, hogy érdekel minket David Villa, úgyhogy versenyzünk a Reál Madriddal!
forrás: www.sport.es
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.14. 17:03:26

Tivornya írta:Caceres-el mi a bajotok?Sztem amikor játszott,akkor igenis odatette magát és jó volt a teljesítménye.Sztem ne akarjátok már elküldeni őt sehová,hasznos lesz még nekünk :wink:
Szerintem senki sem akarja elküldeni, max kölcsönbe. :) Nagyon jó kis hátvéd lehet, ha sok tapasztalatot szerez.
off: ő nem igazolás, úgyhogy nem ide tartozik.

Viszont Henriquét szerintem jövőre kipróbálhatnánk a nagycsapatban, vagy Cáceres mellett vagy Cáceres helyett.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.14. 16:56:26

Caceres-el mi a bajotok?Sztem amikor játszott,akkor igenis odatette magát és jó volt a teljesítménye.Sztem ne akarjátok már elküldeni őt sehová,hasznos lesz még nekünk :wink:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.14. 16:47:28

barca99
Llegenda del Barça

2009.06.14. 13:11:54

BlauGranaGroc írta:Ibra meg megy a szag után. Az ügynöke beajánlotta a realnak. Úgy látszik neki nem sokat számít Barca vagy real.
És ezzel mi a baj? :D Egy profi játékos. Nem azt mondta, hogy az álmai a Barcában játszani, meg gyerekkora óta Barca drukker... az olasz bajnokságot unja, el akar menni, és azt is hallottuk, hogy nem lenne ellenére a Barca. Ebből egyenesen következik, hogy a Real ki van zárva? Ha itt játszana, és akkor menne az ügynöke a Realhoz, még megérteném a szóvátételt. De így, hogy egy Inter játékosról van szó, aki egy szállal nem kötődik ehhez a kultúrához...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.14. 12:55:51

barca99 írta:Ibrának is egy év van hátra ha minden igaz, így nem hiszem, hogy sokat számít. És ők még rosszabb helyzetben is vannak, ugyanis Ibra már elmondta, hogy nem motiválja a Seria A, ergo valószínűleg nem akar maradni. Legrosszabb esetben is marad egy évet, és lekoccol ingyen.
Persze, Ibra el fog menni, ez egyértelmű. Nem hinném, h 1 évet maradna, egyrészt ő már nem akar Itáliában játszani, másrészt az Inter is csak most nyáron tud vele komoly üzletet csinálni.
És ennyiből jó is, h a RM megveszi Villát, hisz igy Ibra már valszeg nem kell nekik. Persze biztos nem lesz más kérője is, de itt már elkezdődtek a tárgyalások, ugyhogy talán lépéselőnyben vagyunk. Én nagyon bizom benne, h hamarossan megszületik az üzlet, az Etoo Ibra csere, és Ribery érkezésében is bizom.
Aztán lehet pad megerősitésén gondolkodni. Henriquet nyugudtan vissza lehetne hivni, ebben az esetben ugye Caceres kölcsönbe menne. Jobbhátvéd sztem nem is kéne. Ha kidől Alves ott van Puyol, és Henrique is tud ott játszani. Balhátvéd viszont kell, Abidal mellé, v. mögé vki. Én egy olyan embernek örülnék, aki potenciális ellenfele lenne a franciának.
Szóval sztem 4 ember kell: Henrique, Ibra, Ribery, + 1bh
Valdes remélem elfogadja a 6 millás szerződést, és akkor kapus nem kell.
Touréval is hosszabitani kell, és akkor a kp is rendben.
A távozók lennének: Etoo, Hleb, Caseres kölcsönbe, Sylvinho meg ugye már ment.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.14. 12:47:56

csaba86 írta:Mi csak dobálózunk itt a nevekkel, meg találgatunk az Ibra, Ribery üggyel kapcsolatban. Holott ezek szerintem már lefutott dolgok a klubbok részéről!!! Szóval teljesen mindegy , hogy mi itt mit irogatunk.... Na meg a sajtó is ír akkora kacsákat, hogy az ember eldobja az agyát....
Meglátásom az , hogy mindenki be van sz..va, mert a madrid szórja a lóvét , mi meg "semmit" nem teszünk. Ami persze nem igaz!!! Csak ugye mi nem ész nélkűl teszünk dolgokat , mint a blanco-k!! 8)

Visca el Barca!!!
Nem lenne lefutott, akkor is teljesen mindegy mit írogatunk mi itt össze. :D

Ibra meg megy a szag után. Az ügynöke beajánlotta a realnak. Úgy látszik neki nem sokat számít Barca vagy real.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
csaba86
Barça B

2009.06.14. 12:41:12

Mi csak dobálózunk itt a nevekkel, meg találgatunk az Ibra, Ribery üggyel kapcsolatban. Holott ezek szerintem már lefutott dolgok a klubbok részéről!!! Szóval teljesen mindegy , hogy mi itt mit irogatunk.... Na meg a sajtó is ír akkora kacsákat, hogy az ember eldobja az agyát....
Meglátásom az , hogy mindenki be van sz..va, mert a madrid szórja a lóvét , mi meg "semmit" nem teszünk. Ami persze nem igaz!!! Csak ugye mi nem ész nélkűl teszünk dolgokat , mint a blanco-k!! 8)

Visca el Barca!!!
nemmindegy19
Barça B

2009.06.14. 12:32:52

matyi25 írta:
noname írta:Ezt külön írom mert egész másról szól:
KATT
Filipéről ír. Van egy állítólagos 10 milliós ajánlatunk, Filipe ügynöke ezesetben beszélni fog a Deporral, hogy fogadják el, ugyanis mind a játékos, mind az ügynöke örülne ha létrejönne a transzfer. Jó lenne mihamarabb lezárni, mielőtt még más is szagot fog. Nem véletlenül volt benne a liga álomcsapatában.
Egyetértek. Egy tíz millióért jöhet simán. Szerintem jobban elköltött pénz lenne mint a Cácares féle 16,5 millió. Vegyük meg gyorsan
Cácerest meg adjuk el gyorsan. Igaz egy ilyen idény után senki nem fog érte 16 milkát fizetni
Real Madrid vs Barcelona 2-6
Lesz mit mesélnem az unokáimnak.

http://www.youtube.com/watch?v=rFcYws-m2KY
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.14. 12:31:31

noname írta:Ezt külön írom mert egész másról szól:
KATT
Filipéről ír. Van egy állítólagos 10 milliós ajánlatunk, Filipe ügynöke ezesetben beszélni fog a Deporral, hogy fogadják el, ugyanis mind a játékos, mind az ügynöke örülne ha létrejönne a transzfer. Jó lenne mihamarabb lezárni, mielőtt még más is szagot fog. Nem véletlenül volt benne a liga álomcsapatában.
Egyetértek. Egy tíz millióért jöhet simán. Szerintem jobban elköltött pénz lenne mint a Cácares féle 16,5 millió. Vegyük meg gyorsan
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
albicelesteX
A Vadász

2009.06.14. 12:28:04

Miért gondolod, hogy nem jön bármelyik is?
Kép
nemmindegy19
Barça B

2009.06.14. 12:27:21

Mikaos írta:1. Azért nagyobb az értéke Ibrának, mert később jár le a szerződése.
2. Továbbá nagyobb a reklámértéke, sokkal több reklámhoz lehet eladni.
3. + Valszeg több Ibra mez kelne el, mint Eto'o.
4. A klub által elért sikerek számítanak szerintem a legkevésbé egy játékos eladási értékénél. Kivéve, ha az a játékos a hátán viseli csapatát. Míg ez nálunk csak Messire, Xavira, Iniestára mondható el, addig az Internél pedig pont Ibrára.
Az utolsóval teljesen egyetértek, mert megnéztem az Inter házi góllövőlistáját a bajnokságban: 1. Ibrahimovic (25 gól), 2. Balotelli (8 gól), 3. Cruz (6 gól).
Azért van egy kis külcsi
:lol:
Real Madrid vs Barcelona 2-6
Lesz mit mesélnem az unokáimnak.

http://www.youtube.com/watch?v=rFcYws-m2KY
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.14. 12:25:28

Fernando írta:
de ha mégis jön majd emlékeztelek eme írásodra.
Boldog lennék ha sor kerülne rá.
De nem fog megtörténni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.14. 12:23:07

1. Azért nagyobb az értéke Ibrának, mert később jár le a szerződése.
2. Továbbá nagyobb a reklámértéke, sokkal több reklámhoz lehet eladni.
3. + Valszeg több Ibra mez kelne el, mint Eto'o.
4. A klub által elért sikerek számítanak szerintem a legkevésbé egy játékos eladási értékénél. Kivéve, ha az a játékos a hátán viseli csapatát. Míg ez nálunk csak Messire, Xavira, Iniestára mondható el, addig az Internél pedig pont Ibrára.
Lezárt