barca99 írta:Ibrának is egy év van hátra ha minden igaz, így nem hiszem, hogy sokat számít. És ők még rosszabb helyzetben is vannak, ugyanis Ibra már elmondta, hogy nem motiválja a Seria A, ergo valószínűleg nem akar maradni. Legrosszabb esetben is marad egy évet, és lekoccol ingyen.
Persze, Ibra el fog menni, ez egyértelmű. Nem hinném, h 1 évet maradna, egyrészt ő már nem akar Itáliában játszani, másrészt az Inter is csak most nyáron tud vele komoly üzletet csinálni.
És ennyiből jó is, h a RM megveszi Villát, hisz igy Ibra már valszeg nem kell nekik. Persze biztos nem lesz más kérője is, de itt már elkezdődtek a tárgyalások, ugyhogy talán lépéselőnyben vagyunk. Én nagyon bizom benne, h hamarossan megszületik az üzlet, az Etoo Ibra csere, és Ribery érkezésében is bizom.
Aztán lehet pad megerősitésén gondolkodni. Henriquet nyugudtan vissza lehetne hivni, ebben az esetben ugye Caceres kölcsönbe menne. Jobbhátvéd sztem nem is kéne. Ha kidől Alves ott van Puyol, és Henrique is tud ott játszani. Balhátvéd viszont kell, Abidal mellé, v. mögé vki. Én egy olyan embernek örülnék, aki potenciális ellenfele lenne a franciának.
Szóval sztem 4 ember kell: Henrique, Ibra, Ribery, + 1bh
Valdes remélem elfogadja a 6 millás szerződést, és akkor kapus nem kell.
Touréval is hosszabitani kell, és akkor a kp is rendben.
A távozók lennének: Etoo, Hleb, Caseres kölcsönbe, Sylvinho meg ugye már ment.