2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen egyertértek,egyszerűen csak félsz a Barcától!Csak az a baj,hogy ha továbbjutunk és esetleg a Milánt is megverjük,akkor is azzal fogsz jönni,hogy ti már 6-szor nyertetek!!!Ha meg azt kívánod látni,hogy a hozzászólók tisztelettel vannak a Milán felé,akkor javaslom látogass el egy olyan érdekeltségű szurkolói oldalra!Ott aztán mindenki együtt érez veled!!Szakacs írta:a hozzaszolasod alapjan pedig beloled a felelem...
Minek jössz ide?Ezért?Mert ha igen akkor akár bannolhatnak is...AC.MILAN Zjunior írta:MI van kitöröltétwk a hsz-m???Ti fikázhatjátok a MILAN-T???? NEM baj megmondtam at igazat!!
X lesz 1:1 és ÉGÉS!!!Ennyi .....
Ja, nagyrészt az az agytorony felel Riquelme gyengébb teljesítményéért. Nyilatkozta is, hogy csak úgy tud játszani, ha érzi a bizalmat. Na, van gaaltól azt pont nem kapott.Zsolti írta:Kérdezd meg Van Gaal-t,hogy miért nem ment itt a Riquelmének.
A juventus dettó ugyanez!raven írta:Tudjátok az a szomorú ebben az egészben hogy már kiszámíthazó hogy az olaszoknak szerencséjük lesz. Amikor a Lyon egyenlített mondtam apámnak, hogy figyelje meg az utsó 3 percben fog a Milan továbbjutni. Nem vagyok jó, se edző, de már annyiszor volt szerencséjük, hogy szinte várni lehetett hogy így lesz