Számból veted ki a szótdanko94 írta:Ez a Real kísértetiesen hasonlít a tavalyi Barcára...Ugyanolyan elképzelés nélküli gyenge játék mint itt tavaly azzal a különbséggel h ennek most örülök tavaly meg sírtam
Az igaz, hogy elsősorban csak itt kellene lenniük, mert ez a topic Nekik is van,de ha valaki kulturáltan tud írni máshova is, akkor tegye. Aki meg nem tud, az nem is teheti pár necces dolog után.kabekabe írta:Jó OK. Értelek titeket,de más topikokban?
Ott is van időnként ilyen. Persze nem olyan, csak jobb lenne ha nem lenne.
Természetesen mindenkit avar ha egy idióta madridista ír a fórumra.De ha madridista egyszerűen civilizált módon ír, azzal miért lenne gond?Ez a topik pedig pont erre való.kabekabe írta:Nem semmi...Csak ez a Ferguson fajta irgykedéses elméletről jutott eszembe, h a Barca forumra mé írnak a Madridisták? Ilyen baromságokkal tömik a fejünk, már nem előszörEngem speciel zavarnak a Madriidista megnyilvánulások EZEN a Fórumon. Lehet, h ti nem így vagytok vele, de engem zavar
Minek olvasod a topikot ha zavar és látod hogy mi a topik neve?!kabekabe írta:Nem semmi...Csak ez a Ferguson fajta irgykedéses elméletről jutott eszembe, h a Barca forumra mé írnak a Madridisták? Ilyen baromságokkal tömik a fejünk, már nem előszörEngem speciel zavarnak a Madriidista megnyilvánulások EZEN a Fórumon. Lehet, h ti nem így vagytok vele, de engem zavar
OFF:kabekabe írta:Nincs lehetőség a Madridisták forumról való kitiltására? Nem lenne rossz az ilyen hsz-ek után sztem.
Ezen meglepődtök? Sőt, még foglalkoztok is vele? Egy pojáca, de ezt már rég bizonyította...LG írta: Hát ja, a madridisták közül a kevésbé értelmesek közül szoktak ezzel jönni, mikor semmi értelmes érv nem jut az eszükbe. Ugylátszik Calderon is csak ennyit tud![]()
Hát ja, a madridisták közül a kevésbé értelmesek közül szoktak ezzel jönni, mikor semmi értelmes érv nem jut az eszükbe. Ugylátszik Calderon is csak ennyit tudBoixos írta:na, itt is előkerültek az észérvek....Ramón Calderón: Fergusonban egy kicsi irigység van amiatt, hogy a Real Madridnak már 9 BEK/BL elsősége van.
CS0ki írta:De, meg hogy lezárták a CR ügyet...Csak fergusson nem így gondolta, és elkezdte újból a szövegeleést meg az odamondogatást, erre Calderon újra kinyitotta a száját.egyébként múltkor nemhogy eszkuzálta magát? -és azt mondta, hogy nem akar balhézni a mu-val?
És ahogy Sir Alex mondotta volt:cs levegő jött ki a száján!CS0ki írta:De, meg hogy lezárták a CR ügyet...Csak fergusson nem így gondolta, és elkezdte újból a szövegeleést meg az odamondogatást, erre Calderon újra kinyitotta a száját.egyébként múltkor nemhogy eszkuzálta magát? -és azt mondta, hogy nem akar balhézni a mu-val?
De, meg hogy lezárták a CR ügyet...Csak fergusson nem így gondolta, és elkezdte újból a szövegeleést meg az odamondogatást, erre Calderon újra kinyitotta a száját.egyébként múltkor nemhogy eszkuzálta magát? -és azt mondta, hogy nem akar balhézni a mu-val?
ebből mennyi köszönhető nekiBoixos írta:na, itt is előkerültek az észérvek....Ramón Calderón: Fergusonban egy kicsi irigység van amiatt, hogy a Real Madridnak már 9 BEK/BL elsősége van.
Nagy az Isten állatkertje - csak egy baj van: alacsony a kerítés.Boixos írta:na, itt is előkerültek az észérvek....Ramón Calderón: Fergusonban egy kicsi irigység van amiatt, hogy a Real Madridnak már 9 BEK/BL elsősége van.
?? Ehhez nem elengedés kell. Csak hogy úgy jöjjön ki a sorsolás, hogy esetlegesen éppen előtte legyen bajnok az az ellenfél, akivel éppen játszanak. Kijöhet ez úgy is, hogy sorfalat kell állni az utolsó fordulóban az akkori ellenfélnek, pedig mondjuk csak 4 pontra lenne második a Madrid.Akármennyire is gyenge ez a Real, nem tudom róluk elképzelni, hogy úgy elengedjék magukat, hogy a végén sorfalat álljanak akárkinek.