Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Érdekes, én úgy vettem észre, h a támadásokhoz nem nagyon tudott hozzátenni...Los Banditos írta:[Zambrotta is hozta végre amit tud.
Azért 2-3-szor feljött, és az első gólnál is ő adta a gólpasszt! Védelemben voltak hibái, de több jó szerelése is volt, mindenképpen javuló tendenciát mutatott.lionelmessi19 írta:Szerintem egyikőnknek sem felhőtlen...Game90 írta:Jó kis meccs volt a mai![]()
Gio, Xavi, Iniesta és Saviola jól nyomta ma. Ronaldinhón már lehetett látni a küzdés kisebb jeleitMindkét csapat kapott egy kamutizenegyest. Giuly pedig végre betalált
![]()
De a mai napom nem felhőtlen a kézisek miatt![]()
Viszont a Gioról alkotott véleményeddel nem tudok egyetérteni, iszonyatos, amit művel, azon kívül, amikor kaptunk egy tizenegyest (ami csak szabad volt...), egyszer sem jött fel támadni, és a védekezést is rendkívül gyengén adta elő, a tizenegyest megelőző helyzetnél belőle csináltak hülyét...illetve volt még egy helyzet, aminél a szívbaj kerülgetett, szerencsénk h Puyol és Valdes mindig észnél van...
Szerintem egyikőnknek sem felhőtlen...Game90 írta:Jó kis meccs volt a mai![]()
Gio, Xavi, Iniesta és Saviola jól nyomta ma. Ronaldinhón már lehetett látni a küzdés kisebb jeleitMindkét csapat kapott egy kamutizenegyest. Giuly pedig végre betalált
![]()
De a mai napom nem felhőtlen a kézisek miatt![]()
aham, akkor jól olvastam:D ez az amin etoo segíteni fogSlither írta:De volt 2 hatalmas helyzete a 2. félidőben, de mind2-t fölérepítette.syaby írta:Zozzy köszi az értékeléseket...én nem láttam a meccset, csak olvastam, de a saviolanak nem volt 1-2 kihagyott nagyobb helyzete?
De volt 2 hatalmas helyzete a 2. félidőben, de mind2-t fölérepítette.syaby írta:Zozzy köszi az értékeléseket...én nem láttam a meccset, csak olvastam, de a saviolanak nem volt 1-2 kihagyott nagyobb helyzete?