Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shearer09
Barça B

2007.01.28. 23:30:26

De az is lehet hogy Faragó volt. De ez teljesen mindegy.
Meet szerintem, ma Magyarországon Hajdú és Faragó a két legjobb kommentátor.
shearer09
Barça B

2007.01.28. 23:25:01

Nekem tetszett a meccs, legalább volt egy kis izgalom. Az utóbbi idő meccseihez mérve jó kis meccs volt ez.

Csak azt nem értem, hogy: néztem az előtte lévő meccset is, az Arsenal-Bolton-t, és Hajdú B. közvetítette.
És a kérdés: MIÉRT NEM TUDJA A BARCA MECCSET IS Ő KÖZVETÍTENI???

Annyira bosszantó volt hogy szinte folyamatosan más nevet mondott a kommentátor. Meg olyan hülyeségeket beszélt "néha".
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.01.28. 22:51:53

Hát persze Frank egy zseni..nem azért,de ezt a trükköt,hogy iniestát benyomja támadónak gyula helyett már két hónapja is kitalálhatta volna! :roll:
Amúgy Ronaldinho pozitív csalódás volt! Nem gondoltam volna,hogy így fog játszani a szerdai után....de ez még tőlle mindig kevés!
Xavi meg nemtudom,szerintem annyira nem volt jó,mert eladott pár labdát,meg nekem elég tompának,meg körülményesnek tűnt!
Gio meg katasztrófa volt amit védekezés néven elkövetett..kell egy bal hátvéd nagyon!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.01.28. 22:11:16

Sajnos meccsem volt,és nem láttam a győzelmünket,de nagyon örülök neki,no meg annak is hogy a reklám madrid kikapott,a sevilla sajnos tartja magát...De lényeg hogy vezetünk 8)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Andris
Adminisztrátor

2007.01.28. 21:54:01

Na, most egy kis szóbeli értékelés, a játékosok mai teljesítményéről, és osztályzat amolyan mundosan, 1-4 ig.

Védelem:

Valdes (3): Azt kell h mondja, megmentett minket ismételten, egy hatalmas helyzetet mentett 1-1-nél. viszont ahogy a 11-eshez odaált, az nem tetszett. Aki nem 3 méter magas, az ne a labdát zugerálja, és próbálja nézni, h majd merre megy, hanem vetődjön el valamerre rendesen, mind1 merre, csak menjen, mielőtt még a labda túljutna rajta.
De azért dícséret illeti, jó volt.

Puyol (3) : lelkét kiteszi ismételten, fantasztikus, ha Canna a vb miatt kapott aranylabdát, akkor Puyolnak is kijárna mostanság egy, sokkal nagyobb mentései vannak néhol, és folyamatos a jó teljesítménye.

Oleguer (2): meglepően magabiztos, de azért sokszor furcsa mentési kísérletei voltak, és csak Zambi vagy Puyol segítette ki...

Gio (2): Védekezését illetően 1-est adnék, mert siralom, de a beadása, és a tizenegyes, amit ugy ahogy ő harcolt ki...szóval 2-es, de nekem ez kevés...és sztem nem vagyok egyedül, de legalább javuló tendencia.

Zambrotta (2): Nem mondhatni, h túl jól segítette pl. beadásokkal a támadást, de összjátékban jól részt vett, és védelem stabil pontja volt.

Középpálya:

Deco (3): Hatalmasat harcolt, zseniális mezőnymunka, finom cselek, jó passzok. Szerintem változatlanul a világ legjobb szervező kp-je.

Iniesta (3): Jól nyomta egy tőle viszonylag idegen poszton is, bár sokkal többet volt belül, mint szélen, de ez is jó. Szép cselek, sokszor 5 ember sem tudja megállítani, és a 6-odik is csak szabálytalanul, ráadásul az átlagosnál még gyengébb is volt a teljesítménye ma. 8)

Xavi (3): Nagyban köszönhető neki is a győzelem, nagyon jól kötötte össze a csapatot a védelemmel, és jó labdabiztosan játszott. a végén amikor Edmilka lejött, még vkp-ként is jó volt, sokat szerelt.

Edmilka (2): Jobbat nyujtott, mint az elmult hetekben, hónapokban.
De még mindig Mottát favorizálom.

Motta: nem maradt, csak 2 perce. majd legközelebb

támadó sor:

Mivel Iniesta inkább kp volt, őt nem írom le mégegyszer.

Viszont:

Guddy (1): azért neki volt majd 15 perce, de nem is vártam tőle, h bármit is jól csináljon...

Saviola (3): az utóbbi 2 meccsen kisség halványabb a mezőnymunkája, de a gólját hozta, nem szabad elengedni, ha hajlandó padozni...jó volt Nyúl!!!

Ronaldinho (2,5): Ez egy nagyon erős 2,5ös, mert ugyan nem ment neki, tizenegyesből betalált, voltak jó cselei, sok jó passza, többekközött a tizenegyes előtti zseniális labda...
Sokat letámadott, bár a többiekhez képest még mindig keveset.
De előző meccshez képest sokat javul. Csak így tovább.

Giuly (2): Nagyon örültem a góljának, de azért elég egyszerű dolga volt, és nem is hagyta ki. Viszont az általános véleményem nem változott, Iniesta maradhat a helyén, amig nem jön Messi, és év végén pedig el kell küldeni.
Frissen azért még gyorsabb volt a védőknél, de ha ugyanannyi ideje játszik, már nem bírná otthagyni őket.

Kispad:

Neeskenst én nem láttam aktívabbnak, kb. ugyan azzal a bamba, grimaszoló fejjel ült ott, amivel szokott. Nem tudhatom, h mért ő a 2. edző, de kívülről semmi okát nem látom, csak azt, h nagy barca játékos volt valaha...

Frank viszont most jól csinált mindent: Jó kezdőcsapatot játszatott, Giuly Edmilson helyére a lehető legjobb csere volt talán, ami elsőnek jöhetett 1-1-nél. Aztán csak későn hozta le Saviolát, amikor már viszonylag biztonságban volt a 3 pont. Valamint Motta időhúzásos cseréje is jó időben jött, bár nélküle is meglett volan a 3-1.

Szerintem aki el akarta küldeni Franket, az most nyugodtan megdícsérheti. Nem mondom, h hirtelen taktikai fenomén lett, de mára jól összetette a csapatot, és jókat is cserélt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.28. 21:46:11

Los Banditos írta:[Zambrotta is hozta végre amit tud.
Érdekes, én úgy vettem észre, h a támadásokhoz nem nagyon tudott hozzátenni... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.28. 21:45:18

A csapaton látszik némi javulás, mind a játékban, mind az akarásban. Saviola nagyon jó volt, a 2. félidő elején egyik helyzetét berúghatta volna. Iniesta jól mozgott a jobbszélső helyén, sok labdát szerzett, és ha elvesztette visszatámadott - ez utóbbi tetszett a leginkább. Roni berúgta a 11-est, jobban odatette magát, mint az elmúlt meccseken, de még van hova javulnia. Puyol hozta a szokásos kimagasló teljesítményét - sztem ő a legmegbízhatóbb az idén (is), sok csapattársa példát vehetne róla. Valdés 1-1-nél hatalmasat védett, majdnem megállt bennem az ütő mikor túljutott rajta a laszti, de hálistennek nem a kapu irányába ment.
Szóval, egy kicsit jobb a kedvem a mai meccs után. A kispadon ülő szakvezetők is mintha jobban együtt éltek volna a csapattal, Neeskens is aktívabbnak tűnt, nem csak ült, mint egy fadarab. Ha az osasuna és a bilbao elleni meccseket is hozzuk - kéne -, akkor asszem kint vagyunk a gödörből. Jóccakát!
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.28. 21:43:21

Megvan ez a nagyon fontos 3 pont,és ami legalább ilyen fontos,javult a játék.
Nem voltunk lehengerlőek,ráadásul megint 0 fokozatra kapcsoltunk a lőtt gól után,viszont a végére beindult a Barca henger,folyamatosan támadtunk,szép összjátékokat,passzokat,szereléseket láthattunk,és jópár helyzetet.
Sztem több helyzetünk volt ezen a meccsen,mint az elmúlt 3 bajnokin együttvéve.
De ami mindennél fontosabb,hogy az egész meccsen küzdött a csapat,letámadtuk az ellenfelet,tűrhető volt a védekezés,mindenki futott a labdáért,SŐŐŐT még néhány Ronaldinho labdaszerzést is láthattunk.
Ha már küzd a csapat,akkor nem szólok egy rossz szót se,mert a jó forma előbb-utóbb visszajön,ennek már ma is voltak jelei.
Nagyon tetszik a támadósor mai felállása,remélem ez marad a sérültek visszatéréséig.
Nagyon nagyon bízok benne,hogy már csak egy bajnokit játszunk Eto'o és Messi visszatéréséig,ezt valahogy be kell húzni,és utána eljöhet az,amit már olyan régen várunk! :D

Nem szabad túlértékelni a mai győzelmet,de vannak bíztató jelek!

Forza Barca!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.28. 21:41:54

Végre jól játszott a csapat!Ronaldinho kezd belelendülni de Saviola,Gio és Xavi is nagyban hozzájárultak a mai győzelemhez.Iniesta jól kevergetett ott a jobboldalon és Zambrotta is hozta végre amit tud.
A lényeg hogy ismét vezetjük a bajnokságot és kezdünk egyre magabiztosabbak lenni. 8) Zaragoza ellen nehéz lesz szerdán de nyerni kell!

Forca Barça!
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.28. 21:37:20

lionelmessi19 írta:
Game90 írta:Jó kis meccs volt a mai :wink:
Gio, Xavi, Iniesta és Saviola jól nyomta ma. Ronaldinhón már lehetett látni a küzdés kisebb jeleit :) Mindkét csapat kapott egy kamutizenegyest. Giuly pedig végre betalált :wink:
De a mai napom nem felhőtlen a kézisek miatt :evil: :(
Szerintem egyikőnknek sem felhőtlen...

Viszont a Gioról alkotott véleményeddel nem tudok egyetérteni, iszonyatos, amit művel, azon kívül, amikor kaptunk egy tizenegyest (ami csak szabad volt...), egyszer sem jött fel támadni, és a védekezést is rendkívül gyengén adta elő, a tizenegyest megelőző helyzetnél belőle csináltak hülyét...illetve volt még egy helyzet, aminél a szívbaj kerülgetett, szerencsénk h Puyol és Valdes mindig észnél van...
Azért 2-3-szor feljött, és az első gólnál is ő adta a gólpasszt! Védelemben voltak hibái, de több jó szerelése is volt, mindenképpen javuló tendenciát mutatott.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.28. 21:36:53

Nos nézzük csak a meccset:

Ugy gondolom, Rijkaard így a végére megtalálta azt a csapatot, amelyik a sérülteket figyelembevéve a leg hatásosabb, és látványosabb játékot nyújt.
Hajtottak a fiúk, küzdöttek mindanyian, hatalmas dícséret a kp-knek, elképesztő harc ment néha a labdáért, és ebből rendszerint a mi technikailag képzettebb focistáink jöttek ki jól.
Védelem meg viszonylag stabil volt, még Thura és Marquez hiányában is, bár Gio oldala elég sebezhzhető...syl legalább támadna.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.28. 21:33:34

Game90 írta:Jó kis meccs volt a mai :wink:
Gio, Xavi, Iniesta és Saviola jól nyomta ma. Ronaldinhón már lehetett látni a küzdés kisebb jeleit :) Mindkét csapat kapott egy kamutizenegyest. Giuly pedig végre betalált :wink:
Szerintem egyikőnknek sem felhőtlen...

Viszont a Gioról alkotott véleményeddel nem tudok egyetérteni, iszonyatos, amit művel, azon kívül, amikor kaptunk egy tizenegyest (ami csak szabad volt...), egyszer sem jött fel támadni, és a védekezést is rendkívül gyengén adta elő, a tizenegyest megelőző helyzetnél belőle csináltak hülyét...illetve volt még egy helyzet, aminél a szívbaj kerülgetett, szerencsénk h Puyol és Valdes mindig észnél van...
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.28. 21:30:44

Jó kis meccs volt a mai :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
syaby
Barça B

2007.01.28. 21:30:23

Slither írta:
syaby írta:Zozzy köszi az értékeléseket...én nem láttam a meccset, csak olvastam, de a saviolanak nem volt 1-2 kihagyott nagyobb helyzete?
De volt 2 hatalmas helyzete a 2. félidőben, de mind2-t fölérepítette.
aham, akkor jól olvastam:D ez az amin etoo segíteni fog ;)
BARCA barca BARCA
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.28. 21:28:50

syaby írta:Zozzy köszi az értékeléseket...én nem láttam a meccset, csak olvastam, de a saviolanak nem volt 1-2 kihagyott nagyobb helyzete?
De volt 2 hatalmas helyzete a 2. félidőben, de mind2-t fölérepítette.

Igazából azt nem értem, hogy amikor a Celta emberhátrányba(miért is? :roll: ) került, miért nem akarta még 1 gólt? Látszott, h a Celta védelme már nem állította volna meg őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.01.28. 21:32:03-kor.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.28. 21:27:27

Szép-szép, de nem annak indult, Nené gólja után kicsit leparáztam, de éreztem, hogy ma csak nyerhetünk, még ha nem is volt (megint) jó a játék, azért néha már lehetett felfedezni olyan elemeket, amik régebben jellemezték a Barçát. Felpörgették 1-1 után és megérdemelten győzött a jobbik csapat. Giuly nagyon szemfüles volt, csereként hozzá tud tenni a csapathoz, ezt kell a jövőben (a nyárig) is tenni, akkor még tudjuk használni valamire a kis franciát.
syaby
Barça B

2007.01.28. 21:25:15

Zozzy köszi az értékeléseket...én nem láttam a meccset, csak olvastam, de a saviolanak nem volt 1-2 kihagyott nagyobb helyzete?
BARCA barca BARCA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.28. 21:23:40

Itt a 3 pont,javuló játék,Saviola gól..szép lett a vasárnap este. 8)

FoRcA BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.28. 21:20:58

Azt hiszem egyértelmű,hogy javuló formát mutattunk.A középpályán végre megvolt a letámadás,uraltuk a pályának ezt a részét-Deco,Iniesta,és Xavi nagy mezőnymunkájával.A csapat ezuttal küzdött,még Ronaldinho is odatette magát.A bekapott gól után nagyon megnyomtuk,nem is tudom mikor volt utoljára ilyen lendületes 20 percünk.Nagyon fontos győzelmet arattunk,,mégpedig javuló játékkal!
A mezőny legjobbja címet kettéosztanám Decoés Iniesta között.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fary21
Barça C

2007.01.28. 21:19:15

Sziasztok! Nem volt rossz meccs, bár igazán a bekapott gól után lettünk jobbak szerintem. Én a védekező középpályás posztján látok gyengeséget, sem Motta, sem Edmilson nem közeliti meg a tavalyi teljesítményét, egy Makelele vagy Essien vagy Vieria tipusú játékost igazolhatánk.
Eto'o és Messi visszatérésével nagyon jók leszünk, mivel nekünk inkább a legjobb védekezés a támadás címszó állt jobban. Tudja valaki mikor tér vissza Eto'o és Messi?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.28. 21:15:17

Fc Barcelona - Celta Vigo : 3-1.

Engedjetek meg egy terjedelmesebb értékelést, mind szóban és mind számokban. Tehát először is számokban, 1-10es skálán :

Valdes : 6.5
Amit tudott megfogott, a büntetőröl nem tehet. Viszont nem kellett védenie ezért nem indokolt a magasabb pont.

Puyol: 8.5
Szokásos mentések jellemezték ezen a meccsen is. Mindenhol ott volt, a fejpárbajokat sorozatban nyerte meg. Az egy kapott gól nem az ő butasága volt.

Oleguer: 6.5
A feladatát úgy ahogy ellátta, akció gólt nem kaptunk róla. Visont voltak elvesztett párbajai fontos szituációkban és összehozott egy büntetőt az ellenfélnek.

Gio: 7.5
Végre többet láthattunk az igazi énjéből. Voltak jó felfutásai és egy gólt érő beadása is! Jó szerelések jellemeztél. Nyertünk vele egy 11est viszont össze is hozott ez ellenfélnek 1et.

Zambrotta:7.5
Hasonló jellemzőkkel lehet illetni mint Gio-t, annyi különbséggel hogy nem volt ott a 11es ügyeknél.

Edmilson: 7.5
Az első félidőben szinte hiba nélkül játszott, csak a meccs elején volt néhány eladott labdája. A második félidőben visszavett, de a kötelezőt hozta.

Xavi: 8
Szó szerinti motor volt ezen a meccsen is, minden labdájának szeme volt és egyet sem adott el.

Deco: 7.5
Végre megjelentek a küzdés jelei, és néha belevitt egy kis szépséget is a játékába. A meccs végére felszabadult, jó cselek jellemezték és adott egy gólpaszt is. De van még mit fejlődni.

Ronaldinho: 7
Az első mondatom ugyan az lenne mint Deco-nal, végre odatette magát, hajtott, még ha a tüdőjét nem is köpte ki. Voltak jó labdái, jó cselei viszont egyik sem volt sorsdöntő. A 11es értékesítésével hozta amit kellett.

Iniesta: 8.5
A helyét ugyan úgy állta meg mind a középpályán. Jó cselek, szép passzok jellemezték őt is. A támadások jól segítette, gördülékenyen vezette.

Saviola: 8
Nem sok mindent csinált, de fejelt egy gólt és a sürgősebb időszakban jól játszott össze társaival, jól tartotta meg a labdát az ellenfél térfelén.

Giuly: 8.5
Az alatt a rövid idő alatt amit a pályán töltött lőtt egy gólt, nem volt eladott labdája. Reménykedhetünk, hogy így folytatja, ez az Igazi Giuly, nem sok mindent csinál de lövögeti a gólokat.

Gudy: 0
Ez nem a rosz teljesítménye miatt van, az alatt az idő alatt amennyit pályán töltött nem lehet értékelhető teljesítményt nyujtani, de ez így normális.

Motta: 0
Ugyan az vonatkozik rá is mint Gudy-ra.

Hát végszóra, hoztuk a kötelezőt, láthattunk egy olyan Barcát akinek még mindíg van mit fejlődnie, főleg felelősség terén. Viszont amikor kellett megmutatta hogy mire is képes igazán. A fejlődés láthatóan megindult, ezen az úton kell tovább haladni.
A mérkőzés legjobbja nálam : Carles Puyol

Köszönöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.01.28. 21:22:42-kor.
elprat
Capitá del Barça

2007.01.28. 21:10:30

Na,örül a szívem,végre valami!!!
És valóban,végig nyomtuk a bekapott gól után,jihhhá!
Persze ettől még nem vagyunk elájulva,de kezdetnek nem rossz.
A két tizi meg nem volt jogos,de végülis jól jött ki.
Nem tudom mi volt Valdéssel a 11esnél,de mintha beragadt volna,nem tudott muzdulni se rá pedig nem volt valami erős lövés...
Meccs embere?Nehéz.Igaz h Gio gólpasszt adott,+volt 1-2 értelmes passza is ma ,de majdnem miatta kaptunk be egyet hatalmas hibájából....én nem adnám neki.
Deco hajtott mint egy állat,Saviola meg odanyomott egy újabb "fricskát" a vezetőknek,de Ini támadásban és védekezésben is nagyot alakított ma is.
Sok sztem az 1enlő teljesítmény....én Ininek adnám v Saviolának.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
syaby
Barça B

2007.01.28. 21:05:23

sziasztok aki látta a meccset egy kicsivel bővebb összefoglalót írna, hogy milyen volt? köszi
BARCA barca BARCA
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.01.28. 18:38:56

Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.28. 18:32:19

Nem kétballábas az tuti, de ide tényleg nem férne be.
Lezárt