Hát igen, de azért mégis megdöbbentem, amikor hallottam.VIII.Henrik írta:Nem lepődök meg. Régebben láttam ezeket a részeket (a mostaniak ismétlések), és látsztott minden részben, hogy a szülőknek semmi hajlandóságuk nincs Jamie utasításait követni. Nem látják hova vezethet amit csinálnak. Csecsemő koruk óta gyors műkajával, édességekkel etetik a gyerekeiket.Drigo írta:Érdekes volt. De az csak a múlt héten hallottam, hogy a kölkök utálják azokat a kajákat, amiket csinűál, és egyre kevesebben vannak azok, akik suliban étkeznek...Azért ezt nem gondoltam volna...Nagyon meglepődtem, amikro hallottam.
Az angolok egy teljesen külön népség. Nem csak a belterjességükkel, de a kajájukkal is kicsinálják saját magukat.
Azért minden nemzet egy külön népség. Gondoljunk csak magunkra...Ja ha a gyors kajáknál tartunk, akkor az amerikaiakat szerintem ne is említsük.
Visszatérve az angolokhoz: Látta valaki a Frei dossziét - ezt mintha már kérdeztem volna - na abban is voltak érdekes dolgok róluk - meg másokról is - csak egyet említenék: Nő felhívja a modell ügynökséget, hogy a gyereke modell akar lenni, aztán kséőbb kiderült, hogy a gyerek még csak 6 hónapos...Amerikában meg az 5 éves gyerekeket vioszik maniküröshöz, pediküröshöz, meg arcpakolásra stb...