Zozzy 5 írta:Ez a Jamie Oliver engem mindíg lenyűgöz, amikor látom...
Most pl. az angol iskolai közétkeztetés megváltoztatására irányuló fáradalmai mennek a Spectrumon. A gyorskajákat akarta kitiltani a sulikból, és megreformálni az étkeztetést egészséges kajákkal. Minden fontos emberhez elment, dolgozott vele egy csomót, de a végén nagyrészben sikerült neki és a csapatának. Ha majd ismétlik, akkor érdemes megnézni.
Ez a srác egy végtelenül értelmes és elszánt kis emberke, több, mint egy szakács

Azt már én is láttam régebben. Érdekes volt. De az csak a múlt héten hallottam, hogy a kölkök utálják azokat a kajákat, amiket csinűál, és egyre kevesebben vannak azok, akik suliban étkeznek...Azért ezt nem gondoltam volna...Nagyon meglepődtem, amikro hallottam.
Jamie kajái tényleg jók, viszont az alapanyagokat elég beszerezni itthon, mert lehet, hogy ott Angliában ezek természetesek, de itt nálunk koránt sem. Gondoltam, hogy megveszenm bátyámnak az egyik könyvét, de beleleapoztam az olaszos kiadásba, hát ahogy nézegettem vehettem volna mellé egy Olaszországot is.
Én általában csak édességeket szoktam csinálni - pl a marcipánom mindenki dícséri, bátyám az, aki kiadósabb kajákat szokott csinálni ez a munkamegosztás nálunk.