Gondoltam rá. De Zozz visszalépet, így nem hívtalak. Majd egyszer...antiimperialista írta:Engem nem is hívtok? Szégyelljétek magatokat
Offtopic #2
-
- Director del Fútbol
Engem nem is hívtok? Szégyelljétek magatokatZozzy 5 írta:Focihoz mindíg vanZozz, nem lenne kedved egy kis focihoz jövőhéten, Debrecenben? Very Happy Ha igen, írj egy pü-t és megbeszéljükPü ment...

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ki tudja...Zozzy 5 írta:A célközönség nem, de nem vagyok benne biztos, hogy nem fogja nézni ezt rengeteg elvileg értelmes ember

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shark 2007.09.24. 22:48:30-kor.
-
- Eurobarca Staff
Miért Győzikének hogy lehetett nézettsége, Mónika és Balázs só sem az értelmiségnek készült, hanem a többségben, mert hiába van egyre több 2-3 diplomás, amíg nagyobb ütemben szaporodik az ostoba többség...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
A célközönség nem, de nem vagyok benne biztos, hogy nem fogja nézni ezt rengeteg elvileg értelmes emberSharkinho írta:Valószínűleg nem a 2 meg 3 diplomás ember lesz a célközönség

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.09.24. 22:40:56-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Az nem feltétlenül függ össze h valakinek hány diplomája van és h mennyi esze.Sajnos ez így van...Zozzy 5 írta:De komolyan nem értem...
Ha mi mezei, természetesen értelmes szurkolók látjuk, hogy ez egy büdös nagy kamu, akkor hogy lehet nézettsége az ilyeneknek egy olyan országban, ahol állítólag egyre több a 2 meg 3 diplomás ember

A Fifa egy szégyen
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Úgy hogy disznóvá aljasítják az embert, aki szórakozzon győzikén, meg a norbin, legyen példakép a nyilvánosan fingó villalakókból. Ez egy olyan ország, ahol egy időjóst is sztárnak próbálnak eladni...Zozzy 5 írta:De komolyan nem értem...Game90 írta:A mai világban a sz.r a legjobban eladható termék...
Természetesen ezt is dögivel fogják nézni
Ha mi mezei, természetesen értelmes szurkolók látjuk, hogy ez egy büdös nagy kamu, akkor hogy lehet nézettsége az ilyeneknek egy olyan országban, ahol állítólag egyre több a 2 meg 3 diplomás ember
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
De komolyan nem értem...Game90 írta:A mai világban a sz.r a legjobban eladható termék...

-
- aka Game90
A mai világban a sz.r a legjobban eladható termék...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
És ebből a TV2-nek mi haszna? Norbinak biztos nagy haszna lesz belőle, de a csatornának...Hát nem tudom.Vito írta:a lényege az lesz, hogy a norbinak a műsor végére még egy pár százmillióval gyarapszik a vagyona.Zozzy 5 írta:Most láttam csak ennek a "Nagy Fogyás" című világmegváltó műsornak a "kedvcsinálóját".
Ez ritka szánalmas.
Miről is fog ez szólni tulajdonképpen? Anniyt tudok, hogy egy kamu lesz az egész, de mit akarnak majd megetetni a nézőkkel?
tuti ő nyeri meg, túl nagy üzlet az ápdét ahhoz, hogy egy Alexandra megverje...
attól az embertől (norbi) feláll a szőr a hátamon. egy kis gerinctelen senki, igaz, hogy jó időben volt jó helyen, de a managere nélkül még mindig fakabát lenne. ehhez képest úgy állítja be magát, hogy ő segíteni akar és, hogy ez saját, kipróbált ötlet. közben meg egy hihetetlenül professzinális orvoscsoport, dietetikusok sora áll mögötte.
ez a sóbert brigád mindenből üzletet csinál.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sajnos ilyen világot élünk, eltorzult értékrendekkel...A ma emberének ez marad szórakozás címén...Zozzy 5 írta:Szégyenletes, hogy ez kell az embereknekHa még nézettsége is lesz ennek, akkor lehúzom magam a retyón...
Hozzátenném: Két-három éve már nem nézem a tv2-t és az rtl klubbot-kivételt a sportközvetítések jelentenek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
a lényege az lesz, hogy a norbinak a műsor végére még egy pár százmillióval gyarapszik a vagyona.Zozzy 5 írta:Most láttam csak ennek a "Nagy Fogyás" című világmegváltó műsornak a "kedvcsinálóját".
Ez ritka szánalmas.
Miről is fog ez szólni tulajdonképpen? Anniyt tudok, hogy egy kamu lesz az egész, de mit akarnak majd megetetni a nézőkkel?
tuti ő nyeri meg, túl nagy üzlet az ápdét ahhoz, hogy egy Alexandra megverje...
attól az embertől (norbi) feláll a szőr a hátamon. egy kis gerinctelen senki, igaz, hogy jó időben volt jó helyen, de a managere nélkül még mindig fakabát lenne. ehhez képest úgy állítja be magát, hogy ő segíteni akar és, hogy ez saját, kipróbált ötlet. közben meg egy hihetetlenül professzinális orvoscsoport, dietetikusok sora áll mögötte.
ez a sóbert brigád mindenből üzletet csinál.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezt találtam:Zozzy 5 írta:Most láttam csak ennek a "Nagy Fogyás" című világmegváltó műsornak a "kedvcsinálóját".
Ez ritka szánalmas.
Béres Alexandra és Schobert Norbi októbertől a TV2 valóságshow-jában küzd meg egymással a felesleges kilók ellen. A fogyiversenyben a két fitneszguru saját módszerével verseng majd, a cél, hogy hatfős csapatuk tizenkét hét alatt minél több kilótól szabaduljon meg.
Basszus nemtom melyik nagysikerű műsort nézzem majd

-
- Llegenda del Barça
Most láttam csak ennek a "Nagy Fogyás" című világmegváltó műsornak a "kedvcsinálóját".
Ez ritka szánalmas.
Ez ritka szánalmas.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én pont az ellenkezője...Saviola írta:Szerintem téged örökbe fogadtak,s te az én eltitkolt testvérem vagy..mert itt is ugyanaz a helyzet..Zozzy 5 írta:..viszont az ilyen csajozás témában meg egyre kisebb![]()
Félénk kis [auto_cenzúra] vagyok
![]()
Pedig régen(ovodában, kisiskolásként) nagy Casanova voltam
![]()
![]()

-
- Llegenda del Barça
Na skaccok!
Nagyon jól esett mindenkitől, hogy ennyi tanácsot adtatok. Nagyon sokan írtatok, mindenki véleményén elgondolkoztam(még a greckiére várok, csak múltkor nem volt elég időnk msn-en
)
Szóval átgondolva a tanácsaitok, körülményekeket és a helyzetet arra a következtetésre jutottam, hogy ez a lányka nem nekem való, még akkor sem, ha esetleg tetszenék neki, és Ő is nekem.
Vannak dolgok, amikben hasonlítunk, pölö hülyéskedni biztos vagyok benne, hogy nagyon jól tudnánk együtt, ugyanis szinte mindíg nevet a kis drága
Vagy ott a zene...
De én sajnos olyan típus vagyok, aki köti az ebet a karóhoz.(nem véletlenül vagyok skorpió) A suli és a tanulmányok nálam nagyon fontosak, persze a haverok sem elhanyagolandók, sőt, de tanulni "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", és ha valamit csinálunk, akkor én amondó vagyok, hogy vagy jól vagy sehogy. Felesleges tovább ragozni, ezzel a csajjal egyszerűen mások a sulin kívüli programjaink.
MInt már írtam, imádok a barátaimmal lenni, de az igazi barátaimmal inkább lemegyek focizni, hülyéskedni, vagy csak egy padra leülni és szakadni egymás hülyeségein, ügyes-bajos dolgain. Nekem ez a bulizás nem való, egyszer kipróbáltam, nem tetszett. Egyszerűen nem az én stílusom. A piától meg a cigitől rosszul vagyok.
Magyarul különbözünk, nem is kicsit. Olyan kapcsolatot pedig nem szeretnék, amiben a felek hetente cserélgetik egymást.
Biztos, hogy lesz még olyan lány, aki pont nekem való lesz

Nagyon jól esett mindenkitől, hogy ennyi tanácsot adtatok. Nagyon sokan írtatok, mindenki véleményén elgondolkoztam(még a greckiére várok, csak múltkor nem volt elég időnk msn-en

Szóval átgondolva a tanácsaitok, körülményekeket és a helyzetet arra a következtetésre jutottam, hogy ez a lányka nem nekem való, még akkor sem, ha esetleg tetszenék neki, és Ő is nekem.
Vannak dolgok, amikben hasonlítunk, pölö hülyéskedni biztos vagyok benne, hogy nagyon jól tudnánk együtt, ugyanis szinte mindíg nevet a kis drága

De én sajnos olyan típus vagyok, aki köti az ebet a karóhoz.(nem véletlenül vagyok skorpió) A suli és a tanulmányok nálam nagyon fontosak, persze a haverok sem elhanyagolandók, sőt, de tanulni "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", és ha valamit csinálunk, akkor én amondó vagyok, hogy vagy jól vagy sehogy. Felesleges tovább ragozni, ezzel a csajjal egyszerűen mások a sulin kívüli programjaink.
MInt már írtam, imádok a barátaimmal lenni, de az igazi barátaimmal inkább lemegyek focizni, hülyéskedni, vagy csak egy padra leülni és szakadni egymás hülyeségein, ügyes-bajos dolgain. Nekem ez a bulizás nem való, egyszer kipróbáltam, nem tetszett. Egyszerűen nem az én stílusom. A piától meg a cigitől rosszul vagyok.
Magyarul különbözünk, nem is kicsit. Olyan kapcsolatot pedig nem szeretnék, amiben a felek hetente cserélgetik egymást.
Biztos, hogy lesz még olyan lány, aki pont nekem való lesz

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Szerintem téged örökbe fogadtak,s te az én eltitkolt testvérem vagy..mert itt is ugyanaz a helyzet..Zozzy 5 írta:..viszont az ilyen csajozás témában meg egyre kisebb![]()
Félénk kis [auto_cenzúra] vagyok
![]()
Pedig régen(ovodában, kisiskolásként) nagy Casanova voltam
![]()

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hát szerintem ha kipróbálod, még lehet, hogy meg is tetszik neked az az életstílus... De inkább azt mondom, hogy kerekperec el kéne hívnod randira egy-két beszélgetés után, mozi, vagy egy séta gyönyörű városotok főterén, vagy valami hasonló, és amikor kettesben vagytok, kibújik a szög a zsákból.. És igen, ami a legjobban felkelti a nők érdeklődését az az, hogy egyik-pillanatról a másikra otthagyják őket. Aztán beindul a kíváncsiságuk
Utána már ő maga fog elhívni bulizni 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen ezt írtam,de ez nem jelenti azt,h eldobom az elveim,és máshogy gondolkodok azok után
Szerintem!
Csupán annyit,h így megismerheti jobban a leányzót,hátha átragad Rá vmi Zozzy nézőpontjáról.
Na de most nem a mi vitánk a lényeg,nem is azért írtam amit.

Csupán annyit,h így megismerheti jobban a leányzót,hátha átragad Rá vmi Zozzy nézőpontjáról.
Na de most nem a mi vitánk a lényeg,nem is azért írtam amit.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.