Na skaccok!
Nagyon jól esett mindenkitől, hogy ennyi tanácsot adtatok. Nagyon sokan írtatok, mindenki véleményén elgondolkoztam(még a greckiére várok, csak múltkor nem volt elég időnk msn-en

)
Szóval átgondolva a tanácsaitok, körülményekeket és a helyzetet arra a következtetésre jutottam, hogy ez a lányka nem nekem való, még akkor sem, ha esetleg tetszenék neki, és Ő is nekem.
Vannak dolgok, amikben hasonlítunk, pölö hülyéskedni biztos vagyok benne, hogy nagyon jól tudnánk együtt, ugyanis szinte mindíg nevet a kis drága

Vagy ott a zene...
De én sajnos olyan típus vagyok, aki köti az ebet a karóhoz.(nem véletlenül vagyok skorpió) A suli és a tanulmányok nálam nagyon fontosak, persze a haverok sem elhanyagolandók, sőt, de tanulni "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", és ha valamit csinálunk, akkor én amondó vagyok, hogy vagy jól vagy sehogy. Felesleges tovább ragozni, ezzel a csajjal egyszerűen mások a sulin kívüli programjaink.
MInt már írtam, imádok a barátaimmal lenni, de az igazi barátaimmal inkább lemegyek focizni, hülyéskedni, vagy csak egy padra leülni és szakadni egymás hülyeségein, ügyes-bajos dolgain. Nekem ez a bulizás nem való, egyszer kipróbáltam, nem tetszett. Egyszerűen nem az én stílusom. A piától meg a cigitől rosszul vagyok.
Magyarul különbözünk, nem is kicsit. Olyan kapcsolatot pedig nem szeretnék, amiben a felek hetente cserélgetik egymást.
Biztos, hogy lesz még olyan lány, aki pont nekem való lesz