LG írta:Délután hajrá írek. Nem szeretem őket sem, de inkább, mint a csigazabálók, akiknek rohadt jó sorsolásuk lett igy, az elődöntőben kaphatják az első igazi ellenfelet, ráadásul mindig ők pihenhettek eddig a legtöbbet.

Túlhype-olt antipatikus csapat, az ireknek elszálnivalójuk van velük. Persze sok esély nincs a zöld sikerre, de azért hajrá, legalább nehezitség meg Pogbáék útját.
A favoritok közül a németeknek szurkolok, de a szlovák csapat is szimpatikus, úgy is német győzelem lesz, de remélem nem osztanak ki nagy zakót.
Esti meccs: borzasztóan várom már.

A belga keret tényleg nagyon erős, de eddig csapatként nagyon keveset mutattak, és szerencsére a legjobbjaik is formán kívül játszanak. A mi keretünk jóval gyengébb, de a csapat most nagyon egyben van, Storck szerintem sokkal jobb edző, mint Wilmots, én úgy érzem, összejön a bravúr.
Jah hogy a fritzeknek szurkolsz, akkor érthető miért nem szereted a franciákat.

Nem baj úgyse fognak idén találkozni, mert a németek lassan pakolhatnak.

Spanyolok szépen hazaküldik őket szagolgatni.
Ettől függetlenül nehéz meccsre számítok, de természetesen francia sikerre, allez les bleus. Szoros meccs lesz, írek nagy küzdők, ráadásul pikantériája is meglesz a meccsnek, emlékezzünk Henry kezére.
Sajnos a németek bedarálják a szlovákokat, de talán lesznek lehetőségeik Hamsikéknak is.
Na és az esti meccs. Én vebbel ellentétben óriási drámát várok, s szerintem hosszabbításra fog sor kerülni. Bízok a fiúkban, de a realitás az hogy a belgák jobbak. Fáradtak a húzóembereik, de annyi olyan emberük van, akiről bepattanhat egy labda, hogy hihetetlen. Én legjobban Lukakutól félek, mert iszonyat erős, s a portugálok ellen is pl a beadások elhárítása nem igazán sikerült, de nyilván ott nem a legjobb csapatunk játszott. Portugálok ellen azért elég sok volt a hiba hátul ezt feltétlenül orvosolni kell. Hazard meg a többiek "flikkflakkozhatnak" de Lukakura nagyon kell figyelni középen.
Tegnap estihez még annyit, hogy nem értek egyet azzal hogy jobban ki kellett volna nyílnia a horvát csapatnak, megtették, abból kapták a gólt hogy agyon kontrázták őket.....Megvoltak a lehetőségeik így is, de a portugálok erőssége a futás, mi is erre fáztunk rá, hogy gólt lőttünk és mentünk előre, rögtön kaptuk is a gyorsan elvégzett szabadot, gyors kontrát.