Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk az szép, h arrafelé ennyit keresnek a vizvezetékszerelők. Heti 1000 font? Errefelé havonta keresnek annyitkanty írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/02/02/ ... sataranal/
Mehetett volna a Humor topicba is.
Midot eddig nem az emberi oldaláról ismerhettük, ezért is érdekes ez a döntés.Ha bejön akkor nagy üzletett kötött a WHU.
1-1 Drogbalevproff írta:Szerintem nem fog így maradni.FtcSikiHun írta:1-0 a Hullnak megy a tippmixGondolom, ha így marad, nem csak nekem megy el
Amúgy, ha még is így maradna egyáltalán nem bánnám.![]()
![]()
(bocsi)
Go Hull!
Szerintem nem fog így maradni.FtcSikiHun írta:1-0 a Hullnak megy a tippmixGondolom, ha így marad, nem csak nekem megy el
Nem muszáj évente 50-60 milliókat kidobálni játékosokra. De azért észrevehette volna januárban, hogy ez a játékoskeret elég szűkös (sérülések...), kellett volna hozni egy védekező kp-t és egy csatárt (Vieira és Huntelaar tökéletes lett volna kölcsönben).Mikaos írta:...
Én a magam részéről ehhez annyit,h nem "vettem fel" ezt a jelzőt,mert gondoltam (reméltem),h nem úgy érti a kollega,h csak leizmoztuk az Ágyúsokat.Ezt alább ki is fejtette ElBartimaeus,így jól tippeltem.barca99 írta:, MU szurkeszek miért veszik személyes sértésnek az "erőfoci" jelzőt? Szerintem pontosan értelmezhető a szöveg, a MU játékosai határozottabban játszottak, kihasználták az erejüket és több labdát szereztek.
![]()
Egyébként ha BL-ben végig dominálunk, majd kétszer lekontráznak minket, és azzal kiejtenek mondjuk az elődöntőben, akkor is az ömézing&co. jelzőkkel lenne tele a fórum?Vagy ilyenkor már igazságtalan lenne a foci, és a csúnya MU nem is lenne ennyire fsza csapat? (aztán nehogy valaki egyenlőség jelet tegyen a fentebb leírtak és a tegnapi meccs között, mert nem mondom, hogy a MU egészen meccsen csak kontrázott).
Ez a lényeg. Nincs más ember, aki értené is ezt a focit amellett, hogy technikailag képzett. 2 éven belül hazavárom. Jelenleg a 2 fiatal közül csak Thiago-ban látom a megfelelő technikai tudást, JDS elég pontatlannak tűnik - pedig ő az idősebb.gergo9 írta:Nah először is a Fabregas vitához,...nála is fontos hogy jól mozogjon körülötte a csapat ami tőle telhetett megtette. Mint írtam nem ér fel kettősünk szintjére ám ha Xavi vagy Ini kiesik nem látok Cesc-en kívül olyan játékost aki esetleg tudná pótolni akármelykőjüket.
sose felejtsd el, hogy ő fele annyit költhetett az utóbbi években, mint a többi topcsapat (akár 8.helyen lévő is!) + ráadásul csomó játékost el is kellett adnia, hogy vehessen másokat. Mégis évente átlagban 15 pontokkal van csak lemaradva az első helyezettektől, ami édeskevés ahhoz képest, hogy a többiek szórják bátran a pénzeket. Na, ezért zseni ez a Wenger.Game90 írta:amúgy kezd Wengerből is elegem lenni
konkrétan a legelső hsz-emben leírtam ezt pontosan, hogy Arsenal tehet róla...de úgy látszik, megint válogatsz a mondatok köztozsimiki írta:a ferdítés,és félremagyarázásban meg még bőven le vagyok tőled maradva,aki minden apróságba belekapaszkodik,h vmi negatívat írhasson a M.U.ra,ahelyett hogy a saját favoritja játékában keresse a problémákat,meg a vereségek okát.
mint a huzat...ozsimiki írta:én a Te érdekedben remélem,hogy az Arsenalnal nem lesz olyan idény,amikor kevésbé látványosan, (volt pedig bőven,lesz is)de esetleg több eredménnyel játszanak,mert akkor ők is felkerülnek a hányinger listára D:
Talán annyiban javítanám akkor magamat, hogy a két csapat közötti agresszióbeli különbség volt nagyon szembetűnő. Nani góljánál: simán fel kellett volna rúgni akkor, amikor elvitte 2 ember között, a Mu-sok inkább tették meg ezt. A kontrákat taktikai szabálytalansággal meg lehet állítani a középpályán, talán lapot sem kap érte. Nem a legszebb dolog, de ha 3v2-ben vezethetik a labdát akkor az tuti gól, egy lerántás a középpályán meg max sárga, akkor beáll a labda elé, hogy ne tudják gyorsan elvégezni, majd visszazárnak. Nem rúgtak oda.Fernando írta:Azért nem kell egy büdös mákos izmos erőfocit játszó csapatként bemutatni a Manchestert. Az egy az egy elleni dolgok az egyéni technikai képzettség és az összjátékok legalább annyit hozzátettek az Arsenal megsemmisítéséhez, mint a fizikai felkészültség.
Azért nem kell egy büdös mákos izmos erőfocit játszó csapatként bemutatni a Manchestert. Az egy az egy elleni dolgok az egyéni technikai képzettség és az összjátékok legalább annyit hozzátettek az Arsenal megsemmisítéséhez, mint a fizikai felkészültség.ElBartimaeus írta: A mai meccsről:
Az elején kiegyensúlyozott meccs volt, de talán kicsit veszélyesebben játszott a MU, majd gólt is lőttek, aztán jött a Chelsea foci: 9 emberrel védekeztek, romboltak ahogy csak tudtak, majd ha épp hozzájuk került a labda, akkor kivágták, lehetőleg az elöl ácsorgó Rooney-nak, aki többnyire megszerezte, és csak és kizárólag kontrákra játszott a MU, ami be is jött.
Ami egyébként szerintem döntött az nem is feltétlenül a taktika, hanem a Manchester durvasága, keménysége volt. Minden labdához sokkal durvábban mentek, sokkal jobban kihasználták a fizikumukat, ezért több párharcot nyertek, a magas labdákat szinte mindig ők fejelték el, ezért és csak ezért működött ez a "kivágjuk a labdát és úgyis hozzánk pattan" taktika.
Ezen kívül nem volt elég figyelmes az Arsenal, túl könnyen voltak kontrázhatók.
Ami még engem zavar az az, hogy voltak bőven helyzetek hazai oldalon is, csak rendre kapu mellé/fölé lőtték egy kicsit, úgymond "nem volt szerencséjük".
Ez van, nagyon nem örülök neki, főleg, hogy bebizonyosodott hogy "erőfocival" is lehet meccset nyerni. De nincs más, meg kell verni a Poolt és a Chelseat. Előbbit kicsit könnyebb lesz, utóbbi azért elég rágós falatnak tűnik, idén erősebbnek tartom őket, mint a MU-t és ők is nagyon jó fizikumnak örvendenek.
A Villa ellen 2 is volt.Game90 írta: (+ volt egy kapufája).
Csupa-csupa félremagyarázás. Már megint.ozsimiki írta:Game-től kérdezném (ő objektívabb,mint Mikaos),h szerinte is 1 helyzetünk volt e az első félidőben?és szerinte nem érdemeltük e meg a győzelmet?
gondolj, amit akarszozsimiki írta:könnyű erre ráfogni mindent, megnézel évente 4db M.U.meccset,aztán általánosítasz,ehhez értesz.
Nem kérem senkin sem számon, hogyha nem a Barcának, vagy nem az Arsenalnak, vagy nem XY-nak drukkol. És megint ferdítettél: nem hányingereztem a MU-t mint csapatot, ráadásul nem beszéltem más csapatokról sem.ozsimiki írta:nem azt írom,h annyit támad a M.U.,mint az Arsenal,mert nem igaz,de ennyi erővel a Földön csak a BARCA meg az Arsenalnak lennének szurkolói,és a többi csapatot meg hányingerre minősíted,hát gratulálok. bár megértelek, téged mint ugye aki ŐS M.U.s biztos fáj most neked,h kikapott az Arsenal Confused Laughing