Giovani Dos Santos #2
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem szinte kizért h eladnák Krkicet vagy Giovannit.Guddy úgyis el fog menni,egyelőre pedig mindketten elfogadják majd a cserepadot. Hnery sztem 3 év múlva olyan Larsson féle csere lesz(kap lehetőséget és hozza is a gólokat
) Etoo lehet el fog menni, de az sztem most elsősorban Bojanon múlik h 3 év alatt el tud-e érni a kameruni szintjére.
Ezen viszont most sztem kár filozofálni.Majd mér ráérünk.

Ezen viszont most sztem kár filozofálni.Majd mér ráérünk.
A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Gionak meg Bojannak itt is meg tudjuk adni az a pénzmennyiséget ha arról van szó!A pályafutásuk végén talán eligazolhatnak,de akkor sem hiszem.Itt kapták meg a nagy lehetőséget a felnőtekknél ez sokat jelent!Arról lehet majd szó,hogy kipróbálják magukat máshol,de az nem mostanában lesz!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én ugy gondolom, Henry 3-4 éven belül visszavonul. És nem azért szerződött ide, hogy ne töltse ki a zerződését. Nem is lesz sok oka a távozásra, és sztem nem fogják már ajánlatokkal bombázni.( hacsak ne mközépcsapatok) Ezzel nem azt mondom, h Henry 34 évesen nem lesz nagyszerű focista, csak, h már lesznek ujak, akiket hivnak. Ronie REMÉLEM, h marad még sokáig.
A 2 fiatal: Gio, Bojan. Na őket csábithatja a pénz, de ezt nem szeretném.
Talán, ha etoo nem tudja visszanyerni formáját, vagy ugy érzi, h Henry elvette a lehetőségét, ÉN az Ő távozását tartom elképzelhetőnek. De azt is max 2 év múlva.
A 2 fiatal: Gio, Bojan. Na őket csábithatja a pénz, de ezt nem szeretném.
Talán, ha etoo nem tudja visszanyerni formáját, vagy ugy érzi, h Henry elvette a lehetőségét, ÉN az Ő távozását tartom elképzelhetőnek. De azt is max 2 év múlva.

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én egyedül Ronit gondolom,hogy marad,de reméljük a többiek sem mennek el!Egyébként is még messze vanozsimiki írta:Erre sajnos kicsi esélyt látok,de bízni bízok benne...MQuC írta:Legjobb lenne, ha mind a 6 innen vonulna vissza.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Erre sajnos kicsi esélyt látok,de bízni bízok benne...MQuC írta:Legjobb lenne, ha mind a 6 innen vonulna vissza.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Jo bocs , igazad van de nem ez a lényeg.Roniee21 írta:bocsi,hogy beleszólok,DE! Eto'o nem lehet 31 éves miközben Dinho 30,vaLe5 írta:Aha de akkora már tit 34 éves lessz , etoo 31 , dinho 30.Szoval messi , bojan , santos lesz a csatársor + nem valszinü hogy az először felsoroltak addig maradnak.ugyanis Eto'o 1 évvel fiatalabb mint Ronaldinho,R10 '80 as,Eto pedig '81 es

Na meg perxe az a legjobb az egészben, ha fiatalok motiválni fogják a nagyokat. Mert most már senki sem alibizhet a meccsen, mert akkor máris kiszoritja vmelyik bizonyitani vágyo ifjonc
Amugy az biztos, h mind a 6 nem itt fog megöregedni
És remélem, ha menni kell majd valakinek, akkor inkább a saját neveléseket tartjuk meg
Én minnél hamarabb látnék szivesen egy Messi-Krkic-Dos Santos támadosort.

Amugy az biztos, h mind a 6 nem itt fog megöregedni

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én nem aggódnék ennyire, amikor lesz 6 ember 3 posztra, erős lesz már akkor is a keret és mindenki eleget fog szerintem játszani ahhoz, hogy ne legyenek sértődések, ha esetleg egyik többet játszik, mint a másik.LG írta:Most még nem...de mi lex mondjuk 1-2 év mulvaMert akkor ott lex Henry, Ronaldinho, Etoo, Messi, ő és Krkic
6 zseni 3 poxtra
Mert most még eltüri a két fiatal a padot, de sztem már nem sokáig
![]()
Perxe ezért ráérünk még aggodni, most biztosan nem szabad elengedni, nem akarom, h ugy járjunk vele, mint Cesc-el
bocsi,hogy beleszólok,DE! Eto'o nem lehet 31 éves miközben Dinho 30,vaLe5 írta:Aha de akkora már tit 34 éves lessz , etoo 31 , dinho 30.Szoval messi , bojan , santos lesz a csatársor + nem valszinü hogy az először felsoroltak addig maradnak.

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Valoszinüleg nem lesz a világ legjobbja , mivel az MESSI leszzsaneva írta:giovanni a jövője a Barcának! nem lehet eladni egy ilyen tehetséget! föleg hogy Ronaldinho segíti így könnyen lehet egyszer ő is a világ legjobbja lesz majd egyszer, bár az még messze vande ki tudja

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Aha de akkora már tit 34 éves lessz , etoo 31 , dinho 30.Szoval messi , bojan , santos lesz a csatársor + nem valszinü hogy az először felsoroltak addig maradnak.LG írta:Most még nem...de mi lex mondjuk 1-2 év mulvaMert akkor ott lex Henry, Ronaldinho, Etoo, Messi, ő és Krkic
6 zseni 3 poxtra
![]()
Perxe ezért ráérünk még aggodni, most biztosan nem szabad elengedni, nem akarom, h ugy járjunk vele, mint Cesc-el

-
- Director del Fútbol
Abban is van valami,amit LG mond,de másképp is meg lehet közelíteni a dolgot.
Akármelyik másik nagycsapat jelentősen visszaesne,ha valamelyik meghatározó támadója lelépne.Mi lenne a MU-val Rooney nélkül,a Milannal Kaká nélkül,a Chelsea-vel Drogba nélkül,lehetne folytatni.
Én nem akarom,hogy akár Ronaldinho,akár Eto'o eligazoljon,de ha véletlen valamilyen ok miatt 2 év múlva elmennek,akkor se dől össze a világ,mert Santosból és Krkicsből valószínűleg hasonlóan nagy játékos lesz.
Nem akarom,hogy eligazoljanak,de fel kell készülni mindenre,a Barca pedig bőven fel van készülve.
Akármelyik másik nagycsapat jelentősen visszaesne,ha valamelyik meghatározó támadója lelépne.Mi lenne a MU-val Rooney nélkül,a Milannal Kaká nélkül,a Chelsea-vel Drogba nélkül,lehetne folytatni.
Én nem akarom,hogy akár Ronaldinho,akár Eto'o eligazoljon,de ha véletlen valamilyen ok miatt 2 év múlva elmennek,akkor se dől össze a világ,mert Santosból és Krkicsből valószínűleg hasonlóan nagy játékos lesz.
Nem akarom,hogy eligazoljanak,de fel kell készülni mindenre,a Barca pedig bőven fel van készülve.

Most még nem...de mi lex mondjuk 1-2 év mulva
Mert akkor ott lex Henry, Ronaldinho, Etoo, Messi, ő és Krkic
6 zseni 3 poxtra

giovanni a jövője a Barcának! nem lehet eladni egy ilyen tehetséget! föleg hogy Ronaldinho segíti így könnyen lehet egyszer ő is a világ legjobbja lesz majd egyszer, bár az még messze van
de ki tudja 

-
- Barça B
Hát remélem nem fogja Laporta engedni, hogy elvigyék Giovani Dos Santost ( főleg nem a Chelsea ) mert az ilyen kvalitású fiatal játékosainkat meg kell tartani és beépíteni a csapatba 

Én két csapatnak szurkolok az egyik a Barçelona a másik a real madrid aktuális ellenfele."-José Carreras. Viva Barca! Forever!
- Titinho
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=152839&
Már itt is írják!:D Remélem kap egy jó 5-6 éves szerződést (minimum!) és akkor leszállnak róla!
Már itt is írják!:D Remélem kap egy jó 5-6 éves szerződést (minimum!) és akkor leszállnak róla!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Márquez is figyelmeztet, hogy minél előbb jó lenne új szerződést ajánlani neki...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=406549
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=406549