kapusba lövést kihagytad...Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
David Villa
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
- Chino
- Llegenda del Barça
Nagyon hasznosan játszott tegnap. Megérdemelte a gólt, sok labdát szerzett és a védekezésből is kivette a részét. Emlékszem volt olyan, hogy a 16-osunknál szerelt. Néha ő is rossz megoldást választott, de ez szinte az egész csapatról elmondható. Örülök neki, mert javuló formát mutat és ez biztató. A Clasicóra kelleni fog egy jó Villa.
Forca Barca!!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
annyiban igazat adok andrisnak, hogy tenyleg mutathatna mar valamit villa, sokszor fordul ez elo, hogy tobb meccsen is gyenge zsinorban.
most is elhuzta a kapust, es mellerugta ures kapura...
meg nem ertem, miert nem zselezi fel a hajat, ugy sokkal vaganyabb...de tolem rozsaszin, fonott haja is lehetne, ha vegre a klasszisahoz meltoan jatszana...es igaz ez pedritora is...varom alexist, hatha kicsit jobban kapkodja majd magad david.
most is elhuzta a kapust, es mellerugta ures kapura...
meg nem ertem, miert nem zselezi fel a hajat, ugy sokkal vaganyabb...de tolem rozsaszin, fonott haja is lehetne, ha vegre a klasszisahoz meltoan jatszana...es igaz ez pedritora is...varom alexist, hatha kicsit jobban kapkodja majd magad david.
szentem meg már szimplán unalmas, hogy minden meccs után, vagy esetleg félidőben degradálodAndris írta:Hát nem csodálom hogy Messi egyre tolódik az önzőség felé. Idegölő lehet.
Még szerencse hogy vettük ezt az Alexis gyereket, van remény.
Az a szomorú, hogy a melyik a legcsúnyábban kihagyott ziccer szavazásban többet tudnánk felsorakoztatni.

Nem szándékoztalak untatni, nézd el nekem.

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
Hát nem csodálom hogy Messi egyre tolódik az önzőség felé. Idegölő lehet.
Az a szomorú, hogy a melyik a legcsúnyábban kihagyott ziccer szavazásban többet tudnánk felsorakoztatni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én a Real Madrid elleni szuperkupa gólra szavazok.
Főleg, hogy ezzel a góllal hozta vissza ameccset döntetlenre, na meg azok az arcok és reakciók a real védői között a gól után
Főleg, hogy ezzel a góllal hozta vissza ameccset döntetlenre, na meg azok az arcok és reakciók a real védői között a gól után

Dettó. Az a két gól -főleg a szuperkupás- elképesztő volt. Azért abban a helyzetben 1-0-nál úgy,hogy 30 centire van tőle a védő úgy meglőni a pipába... Nem mindennapi.socio66 írta:a bl-döntős gólja,és a real elleni szuperkupa gól.
azon ritka esetek egyikei voltak,amikor úgy éreztem hogy ezt ott,akkor senki más nem tudta volna úgy megoldani.
- Deus
- Boixos Nois
erre szavazok én is.N7 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xTGBjNAyZyA
szerintem ez volt a legnagyobb és legszebb:) (ma este még 1 ilyennel megelégednéék:D)

- N7
- Jugador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=xTGBjNAyZyA
szerintem ez volt a legnagyobb és legszebb:) (ma este még 1 ilyennel megelégednéék:D)
-
- Director del Fútbol
A passz, a befejezés, az EXTÁZIS, az eredmény miatt csak is a Casillas bürke 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
a bl-döntős gólja,és a real elleni szuperkupa gól.
azon ritka esetek egyikei voltak,amikor úgy éreztem hogy ezt ott,akkor senki más nem tudta volna úgy megoldani.
Na akkor indítanék egy kis szavazás féleséget:(csak úgy érdekesség képpen)
-Szerintetek melyik volt David legszebb gólja a Barcelona színeiben?-
Szerintem a Sevilla elleni első gólja az mindent visz.
http://www.youtube.com/watch?v=jfT6hyxtJfY
-Szerintetek melyik volt David legszebb gólja a Barcelona színeiben?-
Szerintem a Sevilla elleni első gólja az mindent visz.
http://www.youtube.com/watch?v=jfT6hyxtJfY
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Egyébként azzal hogy Villa gólt rúgott az előző meccsen elérte az 50. találatát a Spanyol válogatottban, ezzel elérte hogy bekerüljön a legeredményesebb csatárok top10-jébe.
úgyhogy Gratula David!
úgyhogy Gratula David!

- N7
- Jugador del Barça
úúú köszi szépen:))barcadv7 írta:Hát tudni sajnos nem tudom, de tumblr-n sok hír és pletyka olvasható, ott láttam. Szóval hivatalos info nincs sajnos még.
meg ezek a képek még nyáron készültek:
http://futballistafeleseg.blog.hu/2011/ ... izan_pihen
Van egy kis hasa, nem elhízásnak tűnik, a felesége mindig sportos alkat volt.
Kíváncsi vagyok igaz-e a történet
Hát tudni sajnos nem tudom, de tumblr-n sok hír és pletyka olvasható, ott láttam. Szóval hivatalos info nincs sajnos még.

- N7
- Jugador del Barça
barcadv7 írta:Állítólag a sok hajzselé kopaszodáshoz vezet, lehet nem akar Iniesta sorsára jutni
Viszont ha igazak a pletykák Davidék várják a harmadik babát, szóval a gyerekszoba festése és berendezése is fárasztó meló lehet
:DD Ezt honnan tudod,hogy jön a 3. gyerek??:)
Állítólag a sok hajzselé kopaszodáshoz vezet, lehet nem akar Iniesta sorsára jutni 
Viszont ha igazak a pletykák Davidék várják a harmadik babát, szóval a gyerekszoba festése és berendezése is fárasztó meló lehet

- N7
- Jugador del Barça
Nemis.A Real és a Milan ellen is a másikkal rugott akkora gólokat:DDFirefox írta:egyszerű, ezzel van szerencséje, és gólokat szerezN7 írta:Nekem az lenne a kérdésem,hogy mi ez az új frizuraaa????A másik jobb volt David,válts vissza!!:) Köszöntem!
egyszerű, ezzel van szerencséje, és gólokat szerezN7 írta:Nekem az lenne a kérdésem,hogy mi ez az új frizuraaa????A másik jobb volt David,válts vissza!!:) Köszöntem!

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- shutterisland
- Director del Fútbol
engem még mindig az idegesít kicsit, hogy a 16-os sarkánál a bal szélen megkapja, 10ből 9x jobb külivel veszi át és totyorog vele, aztán visszapassz.
az lenne a patent, ha pedro vagy alexis lenne a baloson, messi középen, villa a jobboson, és utóbbi kettő egy meccsen belül is cserélgetné a pozíciót.
az lenne a patent, ha pedro vagy alexis lenne a baloson, messi középen, villa a jobboson, és utóbbi kettő egy meccsen belül is cserélgetné a pozíciót.
- Capon
- Llegenda del Barça
Reméljük ezen a BATE elleni meccsen már Villa "új" szerepkörét láthattuk!! és mindenféle nyavalygásunk már idejét múlt mert innentől kezdve számolatlanul lövi majd a gólokatTocy írta:Igen ez is jogos. De annak, hogy hol van, sok köze nincs ahhoz, hogy át tudja venni a labdát, tud passzolni, vagy hogy elakadnak-e rajta a támadásaink. Amit írtál az persze tény

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Igen ez is jogos. De annak, hogy hol van, sok köze nincs ahhoz, hogy át tudja venni a labdát, tud passzolni, vagy hogy elakadnak-e rajta a támadásaink. Amit írtál az persze tény