Offtopic #2
Legújabb, ppesta néven regelt userünk, ugye nem Picsók kollégát takarja? 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sajnos, az egész társadalomra jellemző a latin mondás: manus manum lavat - de, leginkább az orvosokra. Összezárnak, és egymást megvédik, még akkoris, ha nincs igazuk.Saviola írta:Az elítélt orvosnak a jó k... anyját.
Elmondok egyet: szombaton a Falco meccsén Pankárnak eltörött a sípcsontja. A mentő úgy 6-7 perc alatt ért oda - pedig a mentőállomás és a csarnok egymástól úgy 400 méterre van. A megérkező mentős bejött mindenféle felszerelés nélkül, majd mikor látta mi a gond, kisétáltak - nem futottak, ballagtak - a mentőbe, behozta a felszerelést. Azt hittem eldobom az agyam. Ennél jobb csak az, ami apámal esett meg, akit a hazaengedés napján reggel 8-kor kikeltették az ágyból, tolószékbe ültették és eltolták a folyosó végébe. És este 3/4 8-kor már itthon is volt - Szombathelyen belül. Nem tragikus - de, igen.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
SzégyenZozzy 5 írta:Ilyen is csak itt történhet

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Eurobarca Staff
Nekem ma volt előszőr normális egyetemi tanítás 10-19-ig De látom előre, hogy ez így nem lesz. Asszem mikro makro-ra és infó rendszerekre nem fogok bejárni, mert dögunalom. Meg még mindig nem értem h minek közgáz gépészmérnökin. Jó alapműveltség, de heti 4 órában?! Kiváncsi vok a közgázosoknak van-e gépészmérnöki alapismeretek, gyanítom, hogy nem...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Sz.arakodik az etr, ráadásul még az óráinkat sem lehet felvenni... úgy néz ki egy hét (de szerdáig tutira) kényszerszünet...

-
- aka Game90
Csongor csináltatott magának mégegyet...Aprieto írta:Valakié közülünk ez a tetkó?
A 70-es pedig az IQ-ját jelöli...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Az ebay-es verzió,ha jól számolom postával kb.6ezer

-
- Eurobarca Staff
Nem tűnik rossznak kb ebayen is ennyi postaköltséggel talán kicsit olcsóbb, de kiváncsi vagyok igazából milyenek.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na, akkor mégse kell hívom Sherlock Holmes-ot, hogy nyomozzon ez ügybenZozzy 5 írta:Jóóvan, ezt benéztem rendesen...Csongornak van kint, csak neki is ugyan olyan puertás bannerja van![]()

-
- Llegenda del Barça
Jóóvan, ezt benéztem rendesen...Csongornak van kint, csak neki is ugyan olyan puertás bannerja vanbarca99 írta:Hmmm.... ez viszont engem is érdekelne. Mert én tuti nem raktam be...Zozzy 5 írta:Délelőtt úgyláttam, hogy a puertás bannered alatt neked is kint volt a kecseg member![]()
Sőt, a fórumra is most jöttem fel ma először.. kb. 5 perce.
WTF?

Hmmm.... ez viszont engem is érdekelne. Mert én tuti nem raktam be...Zozzy 5 írta:Délelőtt úgyláttam, hogy a puertás bannered alatt neked is kint volt a kecseg member

Sőt, a fórumra is most jöttem fel ma először.. kb. 5 perce.

-
- Llegenda del Barça
Délelőtt úgyláttam, hogy a puertás bannered alatt neked is kint volt a kecseg memberbarca99 írta:Zozzy 5 írta:Mi a...Úgylátom mostmár barca99 is tudja a Kecseg memberes, 7 pecsétes titkotVki árulja el nekem is de kumma gyorsan
![]()
![]()
![]()
Micsoda? Csak én nem értem?

Zozzy 5 írta:Mi a...Úgylátom mostmár barca99 is tudja a Kecseg memberes, 7 pecsétes titkotVki árulja el nekem is de kumma gyorsan

Micsoda? Csak én nem értem?