Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aaaa, ez istenkirály!kudu írta:
Egyetértek Firpoval, mert nagyonis úgy néz ki. És biztos vagyok benne, hogy nem úgy méretezted.CFirpo3 írta:Úgy látom, nem érted a mondanivalómat.2barcafan2 írta: hahaha...de vicces vagy...
Ezzel nem téged nevetlek ki, hanem a Paintet.
Én csak megkérdeztem valamit, mert segíteni akartam.
Úgy látom, nem érted a mondanivalómat.2barcafan2 írta: hahaha...de vicces vagy...
Paintben méretezted? Mert azt hiszem abban nem lehet méretarányosan kicsinyíteni...2barcafan2 írta:
de úgy méreteztem...megnyomtam a shift-et miközben méreteztem...
de úgy méreteztem...megnyomtam a shift-et miközben méreteztem...House írta:Hát, túl sok a robinho a képen, a háttér retro stílusú, de a robinho-k nem, a színvilág se nagyon tetszik. A kép közepén az a kocka se nagyon tetszetős. Egyébként, pedig összenyomtad az előző képedet az aláírásodban. Már megmondtuk páran, hogy hogyan kéne méretezned, de nem tartod be, és így elrontod a képeidet.2barcafan2 írta:Újabb képem(House kérésére középen halvány robinho:D):
Milyen??
Hát, túl sok a robinho a képen, a háttér retro stílusú, de a robinho-k nem, a színvilág se nagyon tetszik. A kép közepén az a kocka se nagyon tetszetős. Egyébként, pedig összenyomtad az előző képedet az aláírásodban. Már megmondtuk páran, hogy hogyan kéne méretezned, de nem tartod be, és így elrontod a képeidet.2barcafan2 írta:Újabb képem(House kérésére középen halvány robinho:D):
Milyen??
A Beckhamos képet már kijavítottam...MessiFan írta:Ez is jó lett csak mint a Beckhamesnél eléggé kiszorítod a játékost. Közelebb hozhatnád Robinhot.
Nagyon jók lettek!Katalán88 írta:
Köszkösz!House írta:Csatlakozom!CFirpo3 írta:Danka!
A Drogbás nagyon üt!Egyedi.
A 2Pacosnak tetszik az egyszerűsége, de a felirat nem jön be.Barca Toons-os feelingje van.
Mind2-höz grat!
Csatlakozom!CFirpo3 írta:Danka!
A Drogbás nagyon üt!Egyedi.
A 2Pacosnak tetszik az egyszerűsége, de a felirat nem jön be.
Nos, látszik,h fejlődszSkeraj írta:Hello!
Csináltam egy aláirásképet és szeretném kikérni a véleményeket.Elsősorban KUDU-ét mert ő egyszer már adott tanácsot!De mindenki kritikáját örömmel fogadom