Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hat szorol szora nem azt jelentiScorpio írta:Chivu ar putea sa-si salveze afacerile in cazul in care ar semna cu Inter sau Barca, primind aproape 4.5 milioane de euro pe an, indeajuns ca sa-si salveze investitiile.
http://www.sport.ro/stiri/10698/Fotbal- ... anele.html
Ha jól értelmezem, akkor megadjuk a 4,5 m-et! És ha megadjuk akkor szerintem le is igazoljuk!
ez arról szól, hogy az üzletei nem mennek Romániában és a 4.5 milliós fizetés elég lenne, hogy kihúzza a sz.rból.Scorpio írta:Chivu ar putea sa-si salveze afacerile in cazul in care ar semna cu Inter sau Barca, primind aproape 4.5 milioane de euro pe an, indeajuns ca sa-si salveze investitiile.
http://www.sport.ro/stiri/10698/Fotbal- ... anele.html
Ha jól értelmezem, akkor megadjuk a 4,5 m-et! És ha megadjuk akkor szerintem le is igazoljuk!
Jól írod, hogy ELVILEG! Annyi pénzem lenne ahányszor olvastam, hogy ma lesz döntés!Nóbi írta:EZ MÁR EGY SZOMBATI HÍR, DE AZÉRT KÖSZI.
ELVILEG ma lesz végső döntés az ügyben...
Wenger annyit tud köbö Samuról, meg a konfliktusairól, amit az újságban olvas. Na most erre alapozni azt, hogy ő márpedig megszerzi Samut. Hülyeség, keresgéljen máshol...thotti írta:Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger 20 millió fontot rak félre az átigazolási pénzből a Barcelona csatárára, Samuel Eto'ora.
A People információi szerint Wenger végre zöld jelzést kapott a vezetőségtől az igazolások megkezdésére, továbbá arra, hogy Thierry Henry pótlását Samuel Eto'o-val oldja meg.
Henry a múlt héten került a spanyol óriásokhoz 16 millió fontért, de akkor a Barcát nem érdekelte egy esetleges csere, mivel Eto'o ára 30 millió fontban van meghatározva.
Wenger mégis úgy érzi, hogy 20 millió elég lehet, mivel a folyamatos Ronaldinho - Eto'o közti konfliktus miatt a katalánok szeretnének megválni a csatártól, és ez jelentősen csökkentheti a borsos árat.
Az egyetlen akadály az lehet, ha Eto'o fizetésemelést kérne távozása esetén, hiszen már most is heti 120 ezer fontos álomfizetése van.
forrás: www.tribalfootball.com