Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen nincs, hogy lefeküdt nekünk. Egy csapat (pláne nem egy Atlético szintü csapat) nem ugy megy ki a pályára, hogy: Jó ugyis kikapunk oszt?Szed írta:Tudod, az Atm LEFEKÜDT nekünk:D mer mi nem gálázhatunk nagycsapat ellen..
majd meglátjuk, de szerintem ezért felesleges volt regelnedFernando Gago írta:Ott az atleticónak volt áramszünet. Amúgy nem ide akartam kilyukadni, elismerem elkapták most a fonalat, csak nehogy elfogyjon a lendület addigra amikorra igazán kellene.
Tudod, az Atm LEFEKÜDT nekünkJaja, igaz. Hiába gálázunk "holmi" Atletico Madrid ellen. Kit érdekel nem? Kis csapat... Vagy az At. M. ellen épp áramszünet volt?
Ott az atleticónak volt áramszünet. Amúgy nem ide akartam kilyukadni, elismerem elkapták most a fonalat, csak nehogy elfogyjon a lendület addigra amikorra igazán kellene.Jaja, igaz. Hiába gálázunk "holmi" Atletico Madrid ellen. Kit érdekel nem? Kis csapat... Vagy az At. M. ellen épp áramszünet volt?
Jaja, igaz. Hiába gálázunk "holmi" Atletico Madrid ellen. Kit érdekel nem? Kis csapat... Vagy az At. M. ellen épp áramszünet volt?Fernando Gago írta:Amúgy meg hiába gáláztok almeríák meg bázelek ellen ősszel, ha tavaszra megint kipukkadtok, mint a léggömb.
Ja,már csak a remény marad,hátha kipukkadunk?Fernando Gago írta:
Amúgy meg hiába gáláztok almeríák meg bázelek ellen ősszel, ha tavaszra megint kipukkadtok, mint a léggömb.
persze ez a lényegIgazából én csak annyit tennék hozzá ,hogyha a Real Madridnak is olyan sziporkázó,lehengerlő és elsősorban gólgazdag meccsei lennének mint a Barcának akkor nem a bírót hibáztatnák (mert nem lenne szükség rá).
Itt a lényeg.Gyurinho írta: Igazából én csak annyit tennék hozzá ,hogyha a Real Madridnak is olyan sziporkázó,lehengerlő és elsősorban gólgazdag meccsei lennének mint a Barcának akkor nem a bírót hibáztatnák (mert nem lenne szükség rá).
Hát lehet benne valami.Rivaldo11 írta:Na, végre összejött annyi bírói tévedés, hogy a szerb a nyílvánosság elé állhat. A Madrid mindenkori legnagyobb álmát valósítja meg ezzel: Nyomást gyakorolni a játékvezetőkre. Ez a cél hosszútávon.
Csak egy építő jellegű kritika:ezt a hsz-t és hasonlókat szerintem inkább az Aranylabda szavazásos topicba írjad vagy esetleg valamelyik Barcás topicba de a modik egy Barca vs. Real topicban nem szivesen találkoznának ilyen hsz-ekkel.tibor1158 írta:Remélem, hogy a Barca ismét bajnok lesz. Messi megérdemelné az aranylabdát.
Azt hiszem hogy Titinho hozászólása a témához nagyon korrekt,összeszedett volt.Titinho írta:Én valamilyen szinten mind Rivaldo11-nek, mind pedig socio66-nak igazat adok.
Egyrészt van benne valami, hogy néha azért már túlzásba viszik a madridosok a bírók elleni támadásokat (és ez nem 3 hete létezik, hanem már legalább egy éve), nem kell azért összeesküvés elméleteket halucinálni a Madrid ellen, de abban is igazuk van, hogy sok helytelen ítélettel találják magukat szemben néhány meccsen. Mondjuk azok a vádak, hogy a Pepét fellökő játékost ki kellett volna állítani (ami szerintem vicc kategória), vagy Marcelonak nem kellett volna sárgát adni (megjegyzem egy piros is simán belefért volna abba a belépőbe), akkor most a Bilbaoi részről hallgatnánk a botrányos játékvezetést.![]()
Abban viszont teljes mértékben igazuk van, hogy az Atléticó és most a Bilbao ellen is ha úgy vesszük 3 gólt vettek el tőlük, plussz egy leshelyzetet amivel Higuain indulhatott volna a kapu felé (nem biztos, hogy belőtte volna, ezért nem írtam 4 elvett gólt). Ebben igazat adok nekik.
De mondjuk nálunk is volt pl. az Alméria ellen is befújt leshelyzet, pedig nem volt az, (asszem Henry mehetett volna egyedül a kapu felé), vagy más meccsünkön, volt olyan egy meccsen, hogy 4 leshelyzetet fújt be, vagy jelzett a partjelző, pedig nem volt az. Sőt más csapatoknak is, más meccseken is vannak ilyenek. Ami biztos, az az, hogy a spanyol játékvezetőkre és segítőikre ráférne egy nyári felkészítés vagy Angliában vagy Németországban, mert amit évek óta művelnek az nem hétköznapi.![]()
Egyszóval van igazság az egyik, de van igazság a másik oldalon is.
Socio66-nak még csak annyit fűznék, hozzá a mondanivalójához, hogy ez a "csípőből szidni" dolog szúrja nekem a szemem. Még a Bilbaoi meccs előtt amikor kijelölték a bírót Álvarez Izquierdo-t, aki nem mellesleg KATALÁN, a MARCA már a vasárnapi számában "szidta" (jobb szót most nem találtam rá, lehet, hogy annyira nem jó szó rá) a bírót, sőt a madridisták többsége már "mocskos katalánozta". Csak azért mert katalán a bíró, már azért kikezdték. Jól néznénk ki, ha minden madridi játékvezetővel így bánnánk.
Szóval csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni ehhez a "csípőből szidni" témához.Ez sem egy fair dolog...
Na nekem ennyi volt a véleményem a témával kapcsolatban. Remélem nem bántottam meg vagy mondtam rosszat egyik félről sem, nem állt szándékomban.
Na peace.
Csak az elmúlt pár évet kell megnézni. Hány csapat rinyált ennyit a bírók miatt? Mennyi? Ha egy csapat nyomást tud gyakorolni a játékvezetésre, nyert ügye van. Ezeket a tévedéseket most tudatosan felhasználják. Senki sem mondja, hogy nem tévedtek a bírók, de mijatovic előre eltervezett szándékkal áll az újságírók elé eljátszani a szerencsétlen üldözött szerepét. Gusztustalan. Máskor meg arról papolnak, hogy "hosszútávon a játékvezetői távedések kiegyenlítődnek"socio66 írta:Én most az egyszer meg tudom őket érteni. nem kell mindig ellenségeskedni, és csípőből szidni őket..szerintem most igazuk van,ha mi ellenünk történne ez,mi is ki lennénk akadva,és nekünk sem tetszene..Rivaldo11 írta:Na, végre összejött annyi bírói tévedés, hogy a szerb a nyílvánossság elé állhat. A Madrid mindenkori legnagyobb álmát valósítja meg ezzel: Nyomást gyakorolni a játékvezetőkre.
látom akadnak itt a forumon normális barca szurkolok is.Én most az egyszer meg tudom őket érteni. nem kell mindig ellenségeskedni, és csípőből szidni őket..szerintem most igazuk van,ha mi ellenünk történne ez,mi is ki lennénk akadva,és nekünk sem tetszene..
Én most az egyszer meg tudom őket érteni. nem kell mindig ellenségeskedni, és csípőből szidni őket..szerintem most igazuk van,ha mi ellenünk történne ez,mi is ki lennénk akadva,és nekünk sem tetszene..Rivaldo11 írta:Na, végre összejött annyi bírói tévedés, hogy a szerb a nyílvánossság elé állhat. A Madrid mindenkori legnagyobb álmát valósítja meg ezzel: Nyomást gyakorolni a játékvezetőkre.
Lehet, h a Madrid ellen ítélnek, de Txiki v vki mondott amikor ilyet amikor ellenünk fújtak? Am a PD-ben évek óta botrányos a bíráskodás.kovinho írta:Marcelonak inkább piros lap járt volna. Még hogy a sárga is erős?„Higuain meg nem adott gólja nem volt les, a büntető nagyon erős ítélet volt, ugyanígy Marcelo sárga lapja is, és még nem említettem az Atlético és az Espanyol elleni mérkőzéseket”
A többiben igaza van, elég csúnyán a Madrid ellen ítélnek mostanában a bírók.
Ez óriási hüyeség. Ennyi erővel más csapatok is tüntethetnek, hogy meg nem adott gólok vagy pl nálunk rengeteg téves les, vagy téves sárga. ugyanmár. nemkell a kifogásokat keresni kedves Predrag.socio66 írta:Szerintem most igaza van..
Tényleg elképesztő hibákat vétettek a bírók a Real eddigi meccsein,tegnap is, ez nem lehet a véletlen műve..ezt klubhovatartozástól függetlenül mindenki elismerheti..
Marcelonak inkább piros lap járt volna. Még hogy a sárga is erős?„Higuain meg nem adott gólja nem volt les, a büntető nagyon erős ítélet volt, ugyanígy Marcelo sárga lapja is, és még nem említettem az Atlético és az Espanyol elleni mérkőzéseket”
Szerintem most igaza van..
Mijatovics szerint sokan nem akarják, h sorozatban harmadszor legyen bajnok a madrid ezért fújnak ellenük ÁLLANDÓAN a bírók.Pl:Espanyol,ATM meg mostmár gondolom Bilbao.CFirpo3 írta:Mi van benne?
Nekem nem tudja megnyitni a NSO cikkeket valamiért...