Én valamilyen szinten mind Rivaldo11-nek, mind pedig socio66-nak igazat adok.
Egyrészt van benne valami, hogy néha azért már túlzásba viszik a madridosok a bírók elleni támadásokat (és ez nem 3 hete létezik, hanem már legalább egy éve), nem kell azért összeesküvés elméleteket halucinálni a Madrid ellen, de abban is igazuk van, hogy sok helytelen ítélettel találják magukat szemben néhány meccsen. Mondjuk azok a vádak, hogy a Pepét fellökő játékost ki kellett volna állítani (ami szerintem vicc kategória), vagy Marcelonak nem kellett volna sárgát adni (megjegyzem egy piros is simán belefért volna abba a belépőbe), akkor most a Bilbaoi részről hallgatnánk a botrányos játékvezetést.
Abban viszont teljes mértékben igazuk van, hogy az Atléticó és most a Bilbao ellen is ha úgy vesszük 3 gólt vettek el tőlük, plussz egy leshelyzetet amivel Higuain indulhatott volna a kapu felé (nem biztos, hogy belőtte volna, ezért nem írtam 4 elvett gólt). Ebben igazat adok nekik.
De mondjuk nálunk is volt pl. az Alméria ellen is befújt leshelyzet, pedig nem volt az, (asszem Henry mehetett volna egyedül a kapu felé), vagy más meccsünkön, volt olyan egy meccsen, hogy 4 leshelyzetet fújt be, vagy jelzett a partjelző, pedig nem volt az. Sőt más csapatoknak is, más meccseken is vannak ilyenek. Ami biztos, az az, hogy a spanyol játékvezetőkre és segítőikre ráférne egy nyári felkészítés vagy Angliában vagy Németországban, mert amit évek óta művelnek az nem hétköznapi.
Egyszóval van igazság az egyik, de van igazság a másik oldalon is.
Socio66-nak még csak annyit fűznék, hozzá a mondanivalójához, hogy ez a "csípőből szidni" dolog szúrja nekem a szemem. Még a Bilbaoi meccs előtt amikor kijelölték a bírót Álvarez Izquierdo-t, aki nem mellesleg KATALÁN, a MARCA már a vasárnapi számában "szidta" (jobb szót most nem találtam rá, lehet, hogy annyira nem jó szó rá) a bírót, sőt a madridisták többsége már "mocskos katalánozta". Csak azért mert katalán a bíró, már azért kikezdték. Jól néznénk ki, ha minden madridi játékvezetővel így bánnánk.
Szóval csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni ehhez a "csípőből szidni" témához.

Ez sem egy fair dolog...
Na nekem ennyi volt a véleményem a témával kapcsolatban. Remélem nem bántottam meg vagy mondtam rosszat egyik félről sem, nem állt szándékomban.
Na peace.