Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyet értek jöjjön Lahm és Ribery! (Lahm jobb és balhátvéd is úgyhogy ő 2-nek számít ilyen szempontbólbarca1615 írta:Vegyünk két hátvédet meg+ribéryt és az itt lévőknek meg a szerződését hosszabítsuk meg:) Boldog is lesz mindenki!
ott a pont! ezt kell tenni!barca1615 írta:Vegyünk két hátvédet meg+ribéryt és az itt lévőknek meg a szerződését hosszabítsuk meg:) Boldog is lesz mindenki!
És??!!barca1615 írta:Hát akárhogy is nézem miénk a legszegényebb!
skadi írta:még a madridban játszott,de már akkor is mondtam, hogy robinhot szívesen látnám barca mezben...miket kaptam akkor a fejemhez![]()
mindenesetre szerintem olcsobb,mint ribery,de nem biztos hogy rosszabb.
az angoloknál brusztolnia kellett,spanyolországban játszhat megint szép focit.
bl-t még ö se nyert,a madridot valeszeg már nem szereti, jó poén lenne,
ha ö is azt "énekelné" a bajnokavatáson2010ben,mint annó eto'o
Pontosan egyet értek. nem kell annyira nagyon sóhernek lenni. Mégiscsak Yaya az elmúlt idény egyik legjobbja volt nálunk. Valamint Filipe+Saltor ügyet is rendezni kéne gyorsan. És akkor az igazán fontos üggyel(Ribéry) kéne foglalkozni. A végén sokat tökölünk és elviszik Ribéryt, Silvát is. Szóval az egyszerűbb ügyeket rendezzük már le Txiki kérlek.CFirpo3 írta: Megértem, hogy most nagyon sok dolga van Txikiéknek, mert több üggyel is egyszerre kell foglalkozni, de valamelyik téren (igazolás vagy szerz. hossz.) már kéne valami fejlemény, mert eddig halhattuk, hogy Touré és Valdes is elégedetlen a klub ajánlatával, Saltor és Filipe ügye is elcsendesedett, pedig velük nem lenne szvsz nehéz megállapodni.
Ilyen a kíváncsiság. Én is már nagyon várom h megvegyük a kiszemelt játékosainkat,főleg h ennyi kérdőjel rég volt. Rengeteg ember van, aki jöhet, mind mellett más szól. Pl Ribery a legjobb választás, de drága. Silva Olcsóbb, ráadásul könnyen beiolleszkedne, Robinho is remek megoldás lenne, de neki az ára egy nagy kérdőjel. Nagyon érdekel h kit veszünk, de úgynézki szokás szerint csak az tuolsó pillanatban derülnek ki konkrétumok.Fernando írta:Egykét ember "megbolondult" attól, hogy a Reál megvette Kakát, és Cristiano Ronaldót. Mintha azt szeretné, hogy mi is minél előbb vegyünk már valakit...