Én már úgyvagyok Eto'oval, hogy inkább menjen.
Szerződéshosszabbításra kevés esély van, azt meg senki nem szeretné ha jövőre ingyen menne el, addig meg eltöltene egy évet még nálunk abban a tudatban, hogy hamarosan úgyis lelép.
Helyére el tudnám képzelni Henryt, de akkor kellene venni még egy támadót, mert Bojan és Henry kevés lenne oda.
Én nem vagyok Ibra ellen, sztem nem lenne rossz üzlet, ha Samu+10M ért meg tudnánk szerezni, de a 10M-nál tovább nem nagyon mennék, mert az már tényleg sok. Sztem nem lenne gond a svéddel, itt nem lenne olyan nagy a szája. Pep elintézné.
Bal szélen nálam Ribery a námbör 1. Viszont ha nem sikerülne, akkor Silva lenne a legjobb választás, mert ő nem sokkal rosszabb viszont sokkal olcsóbb. Robinhora sztem esélyünk sincs. Ő is nagyon drága lenne.
Megértem, hogy most nagyon sok dolga van Txikiéknek, mert több üggyel is egyszerre kell foglalkozni, de valamelyik téren (igazolás vagy szerz. hossz.) már kéne valami fejlemény, mert eddig halhattuk, hogy Touré és Valdes is elégedetlen a klub ajánlatával, Saltor és Filipe ügye is elcsendesedett, pedig velük nem lenne szvsz nehéz megállapodni.