Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát most már teljesen felesleges!!! Nagy butaság lenne idehozni,főleg Deco kárára!!!Rivaldo11 írta:Egyetértek. Ha az angolt leigazoljuk, elvágtuk magunkat. Deco nálam is sokkal jobb.Replay írta:Bár tényleg nem volt vmi meggyőző Deco a mostani szezonban, de nagyon csalódott lennék, ha Lampard jönne helyette, nálam nem egy kategória a két játékos, Deco sokkal technikásabb, jobban passzol a játékunkhoz, nagyon remélem, hogy maradni fog.
Egyetértek. Ha az angolt leigazoljuk, elvágtuk magunkat. Deco nálam is sokkal jobb.Replay írta:Bár tényleg nem volt vmi meggyőző Deco a mostani szezonban, de nagyon csalódott lennék, ha Lampard jönne helyette, nálam nem egy kategória a két játékos, Deco sokkal technikásabb, jobban passzol a játékunkhoz, nagyon remélem, hogy maradni fog.
Nem értem...mindenki Valdest hibáztatja azért a gólért. Valójában azt kellene megnézni, mit csinált Belletti annál a szituációnál?ke.andy írta: A kapus posztot még nem kéne lezárni szerintem... Viktornak volt néhány védése, de ne felejtsük el a 'Pool elleni buktáját... bent állni a gólvonal mögött és úgy fogni meg a labdát..... Sosem lesz szerintem olyan mint Toldo, vagy Buffon... Usthari-s hírek a valahogy elakadtak....
Sztem van olyan kapus, mint Toldoke.andy írta:Sosem lesz szerintem olyan mint Toldo, vagy Buffon..
már meg is dumáltál!barca0417 írta: sztem lesz itt jövőre elég ember aki gólt rugjon. lehet hogy nem 30-ról 15-öt, hanem 15-ről 30-at
Hat rossznak nem volna rossz..de sajnos ez a cikk csak a katalan ujsagirok telhetetlensegerol arulkodik..o csak almodoznak...sztem semmi esely Lampardra...de hat...ha jonne es a Frankynek sikerulne..jol szervezett egeszseges versenyhelyzetet kialakitani..egyseges csapatot letre hozni...akkor nagyon de nagyon utos csapatunk lenne..Boixos írta:azért ha megrúgná a maga 10-15 kicsi gólját úgy 30ról, akkor az nem lenne rossz.
az nem lenne rossz, viszont sokkal jobban járnánk, ha a Lampardra fordított összeget is vagy egy részét, hozzáadnánk a Chivus ajánlatunkhoz.Boixos írta:azért ha megrúgná a maga 10-15 kicsi gólját úgy 30ról, akkor az nem lenne rossz.
Ebben egyet értünk...Game90 írta: De sztem felesleges lenne idehozni őt.
.
Jó, majd meglátjuksasi1 írta:Már a BBC is lehozta, ugyhogy szerintem ez nem az.
HáááááátGame90 írta:Ezek a Lampardos hírek kb egyenlőek a Samus és a Ronaldinhos hírekkel. Mindegyik kacsa