Barça Igazolások 2007-08
Hmmm, bár nem tudok olaszul, de úgy tűnik nem a mienk Chivu, Corriere Dello Sport címlapján, ha jól értelmezem azt írják, h az Inter elvitte 14 miskáért és Obináért... Lampardról meg azért elég sokan írják, h leigazolhatnánk, lásd katalán Sport v. El Mundo, lehet lesz benne valami, bár már talán túl sok lenne a sztár...de ha mi nem, a Real úgyis elviszi, mi meg jó lenne, ha leigazolnánk legalább Militot, nem győz már szegény nyilatkozgatni, h mennyire szeretne a Barcába jönni! 

-
- Director del Fútbol
Szerintem sincs túl nagy szükség Lampardra,de nálam Decora sem.
Nem kell nekünk ez a flegma játék, amit idén művelt.Le kell ültetni a kispadra,aztán ha változtat,akkor majd játszhat,ha nem,akkor télen vagy legkésőbb nyáron mehet...
Én inkább megpróbálnám együtt játszatni a nagy négyest,akkor viszont két védekezőbb típusú középpályás kell: Toure+Xavi!
Nem kell nekünk ez a flegma játék, amit idén művelt.Le kell ültetni a kispadra,aztán ha változtat,akkor majd játszhat,ha nem,akkor télen vagy legkésőbb nyáron mehet...
Én inkább megpróbálnám együtt játszatni a nagy négyest,akkor viszont két védekezőbb típusú középpályás kell: Toure+Xavi!
-
- Entrenador del Barça
Az eddigi igazolások jók, de egy klasszikus középhátvéd még kellene. Azt nem értem, hogy Lampardot miért ellenzik sokan amikor mindent tud és rugdossa a gólokat. Decó szerintem kifujt, már nem lesz nálunk a régi bár jó spiler. Viszont Rosell cikkel egyetértek, szerintem Etoo-t el kellene adni.
Nagyon kiváncsi vagyok Messi, Henry, Etoo, Ronny egybe hogy lesz, mert nem kispadosok, de nem lehet 10 támodóval felállni. Védekező kp. mindig kell néha kettő is.
Nagyon kiváncsi vagyok Messi, Henry, Etoo, Ronny egybe hogy lesz, mert nem kispadosok, de nem lehet 10 támodóval felállni. Védekező kp. mindig kell néha kettő is.
Fecó
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát most már teljesen felesleges!!! Nagy butaság lenne idehozni,főleg Deco kárára!!!Rivaldo11 írta:Egyetértek. Ha az angolt leigazoljuk, elvágtuk magunkat. Deco nálam is sokkal jobb.Replay írta:Bár tényleg nem volt vmi meggyőző Deco a mostani szezonban, de nagyon csalódott lennék, ha Lampard jönne helyette, nálam nem egy kategória a két játékos, Deco sokkal technikásabb, jobban passzol a játékunkhoz, nagyon remélem, hogy maradni fog.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Ha az angolt leigazoljuk, elvágtuk magunkat. Deco nálam is sokkal jobb.Replay írta:Bár tényleg nem volt vmi meggyőző Deco a mostani szezonban, de nagyon csalódott lennék, ha Lampard jönne helyette, nálam nem egy kategória a két játékos, Deco sokkal technikásabb, jobban passzol a játékunkhoz, nagyon remélem, hogy maradni fog.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem értem...mindenki Valdest hibáztatja azért a gólért. Valójában azt kellene megnézni, mit csinált Belletti annál a szituációnál?ke.andy írta: A kapus posztot még nem kéne lezárni szerintem... Viktornak volt néhány védése, de ne felejtsük el a 'Pool elleni buktáját... bent állni a gólvonal mögött és úgy fogni meg a labdát..... Sosem lesz szerintem olyan mint Toldo, vagy Buffon... Usthari-s hírek a valahogy elakadtak....
Rivaldo-A Legnagyobb.
Azért Buffon vagy akár még Petr Cech mellett nem lenne kérdés ki a jobb....
Mint korábban írtam voltak jó pillanatai, de Puyol vagy Thuram nem egyszer kisegítette. A kifutásai mai napig életveszélyesek.
Mint korábban írtam voltak jó pillanatai, de Puyol vagy Thuram nem egyszer kisegítette. A kifutásai mai napig életveszélyesek.
Ti Viktoron kívül kit hoznátok kapusnak? Aki bravúrokra potya (vagy legalábbis kevesebbel) nélkül képes lehet...
Bevallom én Rüstüt szerettem a vb-n s örültem, mikor hozzánk jött... de valahogy a sérülés után nem támogatták eléggé (sajnos a csapat sem).
Usthari-től amit lehetett látni meggyőző volt. És még fiatal is.
Szóval nekem Buffon (természetesen), Hildenbrand, Usthari
Bevallom én Rüstüt szerettem a vb-n s örültem, mikor hozzánk jött... de valahogy a sérülés után nem támogatták eléggé (sajnos a csapat sem).
Usthari-től amit lehetett látni meggyőző volt. És még fiatal is.
Szóval nekem Buffon (természetesen), Hildenbrand, Usthari
Toldo-val kapcsolatban nem fogunk összeveszni...
Hildenbrand is egy nagyon jó kapus. Én őt is tudnám képzelni nálunk..

-
- aka Game90
Sztem van olyan kapus, mint Toldoke.andy írta:Sosem lesz szerintem olyan mint Toldo, vagy Buffon..

Lampard nem annyira fontos, inkább Chivu jöjjön már

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, a madrid szerb nacionalistája mai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy "a híresztelésekkel szemben Chivuért nem vagyunk harcban". (a nyilatkozat az nso- jelent meg)
Szerintem Deco és Lampard között zongorázni lehet a különbséget, az angol javára. Lampardot tavaly Roni mögött a második legjobbnak választották, Deco az elmult 3 évben nem volt egyetlen jelentősebb nemzetközi díj közelében, amiben a szakma döntött.(sportujságírók, szövkapitányok)Ja és Lampard megdöglik a pályán, nem úgy mint Deco.
Ettöl függetlenül én sem adnék rá ki pénzt, inkább Fabrét hoznám vissza.
Ettöl függetlenül én sem adnék rá ki pénzt, inkább Fabrét hoznám vissza.
Azért Lampard beférne szerintem. Deco játékát kedvelem, de Lampard ha fele annyi dolgozna nálunk meccsenként mint kék mezben, akkor a középpálya nem lenne olyan átjárható, mind idén. Tudom, tudom itt van Touré meg Abidal, de Lampard szervezni is tud, illetve szerintem az angol alázatosabb is.... De már várom az átigazolási időszak végét, akkor minden kiderül... S remélem az idény végén meg mi derülünk...
A kapus posztot még nem kéne lezárni szerintem... Viktornak volt néhány védése, de ne felejtsük el a 'Pool elleni buktáját... bent állni a gólvonal mögött és úgy fogni meg a labdát..... Sosem lesz szerintem olyan mint Toldo, vagy Buffon... Usthari-s hírek a valahogy elakadtak....

A kapus posztot még nem kéne lezárni szerintem... Viktornak volt néhány védése, de ne felejtsük el a 'Pool elleni buktáját... bent állni a gólvonal mögött és úgy fogni meg a labdát..... Sosem lesz szerintem olyan mint Toldo, vagy Buffon... Usthari-s hírek a valahogy elakadtak....
-
- Llegenda del Barça
már meg is dumáltál!barca0417 írta: sztem lesz itt jövőre elég ember aki gólt rugjon. lehet hogy nem 30-ról 15-öt, hanem 15-ről 30-at

azért ez nem csak a katalán újságírok gondolatkísérlete, ha már a bbc is erről cikkez. lehet, h nem véletlenül puffog a gyerek a szerződése miatt londonban. gondolom, tudja, h meddig mehet el, és honnatól feszíti túl a húrt az ilyen elégedetlenkedésekkel. lehet, h azt várja, h megmondja neki a román, h oké feri, ennyi volt, vagy maradsz x-ért, v mész a p..ba.
de azért az tényleg sokat elvesz a hír értékéből, h nemrég még letette a nyagyesküt arról, h a cselziből fog nyugdíjba menni és a stamford bridzsen temetteti majd el magát..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.07.01. 21:45:09-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
Semmi alapja nincs a dolognak. Lampard nem elégedett az új szerződésével, ezért újra feléledtek ezek a [auto_cenzúra] kacsák.
Úgyis marad a seggén, kékben.
De azért a dolgokat cáfolando, és az én véleményemet teljesen tükrözendő a Barca részéről: "Már van 3 nagyszerű játékosunk erre a posztra, de ha szükségünk lenne egy középpályásra, akkor is nála kreatívabb és technikásabb játékosokat keresnénk."
Úgyis marad a seggén, kékben.

De azért a dolgokat cáfolando, és az én véleményemet teljesen tükrözendő a Barca részéről: "Már van 3 nagyszerű játékosunk erre a posztra, de ha szükségünk lenne egy középpályásra, akkor is nála kreatívabb és technikásabb játékosokat keresnénk."
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hat rossznak nem volna rossz..de sajnos ez a cikk csak a katalan ujsagirok telhetetlensegerol arulkodik..o csak almodoznak...sztem semmi esely Lampardra...de hat...ha jonne es a Frankynek sikerulne..jol szervezett egeszseges versenyhelyzetet kialakitani..egyseges csapatot letre hozni...akkor nagyon de nagyon utos csapatunk lenne..Boixos írta:azért ha megrúgná a maga 10-15 kicsi gólját úgy 30ról, akkor az nem lenne rossz.
Tiziano Crudeli fan 

- barca0417
- Entrenador del Barça
az nem lenne rossz, viszont sokkal jobban járnánk, ha a Lampardra fordított összeget is vagy egy részét, hozzáadnánk a Chivus ajánlatunkhoz.Boixos írta:azért ha megrúgná a maga 10-15 kicsi gólját úgy 30ról, akkor az nem lenne rossz.
sztem lesz itt jövőre elég ember aki gólt rugjon. lehet hogy nem 30-ról 15-öt, hanem 15-ről 30-at

Ebben egyet értünk...Game90 írta: De sztem felesleges lenne idehozni őt.
.
-
- aka Game90
Jó, majd meglátjuksasi1 írta:Már a BBC is lehozta, ugyhogy szerintem ez nem az.

.
HáááááátGame90 írta:Ezek a Lampardos hírek kb egyenlőek a Samus és a Ronaldinhos hírekkel. Mindegyik kacsa

Már a BBC is lehozta, ugyhogy szerintem ez nem az.
-
- aka Game90
Ezek a Lampardos hírek kb egyenlőek a Samus és a Ronaldinhos hírekkel. Mindegyik kacsa