Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akartam fennakadni ezen a 'langyos' szón...Zozzy 5 írta:most sajnos elég langyos(nem abban az értelemben Gém) osztályom van
![]()
Még szerencse, hogy nem te vagy a tanáromÉn, nem kizavartalak volna, hanem mondjuk kihívtalak volna felelni.
Azok télleg amatőrök.Roniee21 írta:Az olyan tanárok,amatőrök akik kizavarják a diákot az óráról! Az olyan mint amikor az oviban a sarokba állítottak valamikorMásnap ugyanúgy csinálom,tovább! Nem hat meg a szaktanári
De
Ha kihív felelni vagy Dogát írni,akkor 2x meggondolom hogy normálisan viselkedek legközelebb
Egy: a tanár nem zavarhatja ki a diákot az osztályteremből, mert ezzel a felügyeletére bízott diákot 'szem elől' téveszti, de ettől még minden felelősség az övé.Game90 írta:Első nap a suliban:
Az osztályból én lakok a legközelebb a sulihoz, mégis csak én késtem el![]()
O.főm már a 3. órán kiakart zavarni... 4. órán pedig már rohadt álmos voltam, hazaértem, megebédeltem és elmentem aludni...
A legjobb: "EgertLG írta:Milyen suliba járxÉn amugy nem merek ilyeneket csinálni már, mert lezeg a léc, miota tavaly osztálykiránduláson összeokádtam fél Egert
Valaki estleg nem látott közületek
![]()
![]()
Amugy örömmel látom, h az elmult időszakban jelentősen gyarapodott a forumozok száma
demegéheztemhöbarca99 írta:Ingyen kaja a McDonald's-ban...
Ez nagyon frankó trükk ki kéne egyszer próbálni.barca99 írta:Ingyen kaja a McDonald's-ban...
Amúgy épp ezt akartam még mondani, hogy azé 1000 olyan hsz, ami tartalmaz is vmit, az nem kis teljesítmény. ha bringáznál azt mondanám h doppingolszKrojf írta:sub_bass Koma!
Bizony és köszi, hogy biztatsz ezért, de csak óvatosan,
nyugodtan igyekszem tovább gyarapodni.
Csak olyan hsz.-ekkel gyarapítok, melyeknek elég velejük
van és méltók csapatunk patinájához!
Nekem sem szabad alábbadnom, Te se tegyed!
Mégegyszer köszönöm és minden csodálatos további
szépet kívánok Neked!
Üdvözlettel Krojf komádtól.