Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.19. 13:45:32

Vito írta:..aki az utóbbi két év sikeréből abszolút nem vette ki a részét!
Úgy elég nehéz hozzátenni,ha nem kapsz lehetőséget..s emlékszem még olyan időkre,amikor igenis sokat hozzá tett..De ez már így is,úgy is megváltoztathatatlan döntés..menni fog..de azon véleményme fenn marad,hogy a most rendelkezésre álló 3 csatárnál 2x jobb.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 13:25:00

ozsimiki írta:ezt az edzőt,ezt a vezetőséget senki sem szidta az elmúlt két évben...pedig azóta lehet rá számítani,hogy nem itt fog játszani Saviola...
Azért voltunk páran korábban is, akiknek nem tetszett 1-2 dolog, ez főleg Rossell távozása idején, majd akkor, amikor úgy volt, pályázik az elnöki székre, világosan látszott.
Én az elejétől kezdve nem bírom rijkaardot, sőt Laportát se nagyon, ez van...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 13:13:11

Vito szavaival teljesen egyetértek!

Hogy most miér van ekkora vita köztünk? Mert sérült Eto'o,és az elmúlt időszakban bizonyít Saviola,hogy képes együtt élni a játékkal meg minden,de ahogy Eto'o felépül,ismét csak csere lesz,és nem is az első számú csere...ahogy egész évben is lett volna. Ez akkor eldőlt,amikor Gudy idejött,most nem arról van szó,h helyesnek tartom,h idejött,és emiatt a Nyúl nem kap lehetőséget,de már 2 éve felfogtam sajnos,hogy Saviola-val már nem számol jelentősen a Barca... ezért [auto_cenzúra] most mindenkinek,mert úgy hozta a sors,hogy mégis itt van,mégis játszik,és amit tud megtesz...

De amíg nem volt itt,és Eto'o játszott,sőt az egész BARCA JÁTSZOTT :?: nem sokat lehetett olvasni,hogy rögtön hozzuk vissza Monaco-bol,meg Sevilla-ból...
Frank,a vezetőség vmiért nem számol vele (lehet nagyon hülyék ehhez,de ez van) de ezt az edzőt,ezt a vezetőséget senki sem szidta az elmúlt két évben...pedig azóta lehet rá számítani,hogy nem itt fog játszani Saviola...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.19. 13:03:11

Boixos írta:nem kellett neki eddig túl sokat hozzátenni a sajátjából a dolgokhoz, h menjen a bugi, mivel a világ legjobbjait játszathatta, akik nem három éve láttak először labdát.
A Real is tele van (volt) világklasszisokkal, mégis 4 éve egyetlen edző sem tud mit kezdeni velük.
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.19. 13:00:39

ebben egyetértünk, a hollandok eb szereplésével nem! az egy 100ból egy alkalom volt -ilyet mégegyszer kapus és büntetőrúgó nem csinál egy elődöntőben.

Saviola jó játékos, szvsz nem klasszis, de jó játékos!
azért értetlenkedek, mert egy olyan játékos miatt "szakadt" két részre a Barca tábora, aki az utóbbi két év sikeréből abszolút nem vette ki a részét!
ezen azt hiszem kár vitázni!
DE:
az elképzelhető, hogy egy Saviolaval többet értünk volna, mint egy megvásárolt Giuly-vel (ezt persze már nem tudjuk meg). ez több, mint valószínű.

akkor valamiért így döntött a vezetőség (nem csak Rijkaard, hanem az egész főnökség!) és ehhez azóta is tartják magukat. én sem tudom, hogy ennek mi lehet az oka, de ennyi erővel két éve el lehetne zavarni a brigádot Laportástól, Frankestől.

szerintem Frank igenis kellett az elmúlt két év sikereihez, ha nem így gondolnám, akkor nem lepődtem volna meg a brazilok VB betlijén.
annak a keretnek edző nélkül és féllábbal is nyernie kellett volna...
de valaki nem jól készítette fel őket...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 12:59:03

antiimperialista írta:ozsimiki: Szerintem azzal a holland válogatottal bűn volt hazai pályán nem eb-t nyerni.
Hát igen a játékosok fejében is az lehetett,h nekünk meg kell nyerünk,azért remegtek meg 5x is a lábak a 11 eseknél...de a mutatott játék (tudom az eredmény számít,de mégis...) nagyon is meggyőző volt!

Frank nem rúghatta helyettük a büntetőtek,szal ezt azért nem a nyakába varrnám...
Saviolával kapcsban nektek van igazatok,ahogy már mondtam is,szerintem is a Csapatot kell nézni,és akkor egyértelmű helye van nálunk a Nyúlnak!

Csak annyit mondok,h ha kritizáljuk a munkáját,szerintem azt az időszakot ne vegyük bele,amikor a Holland válogatotat edzette,mert nagyon jó munkát végzett!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.19. 12:45:58

sztem megbukott. de lehet, h az volt a célkitűzés, h az első hatban végezzenek, és akkor kifejezetten sikernek számít a harmadik hely.

Vito, Amigo, én nem azt mondom, h rijkaard egy báb, akinek köze nincs az egészhez, csak annyit mondtam, h lehet, h nem kellett neki eddig túl sokat hozzátenni a sajátjából a dolgokhoz, h menjen a bugi, mivel a világ legjobbjait játszathatta, akik nem három éve láttak először labdát.
az utóbbi időben folymatosan [auto_cenzúra] döntéseket hoz, aminek a csapat látja a kárát. engem személy szerint nem érdekel, h ő az edző vagy más, én egy győztes FCB-t szeretnék látni, sztem veled együtt.
ha rijkaard ezt nem tudja prezentálni, akkor inkább menjen. csak az időpontot kell helyesen megválasztani, mert tökéletesen igazad van abban, h ez jelen pillanatban nem lenne szerencsés.
de MOST nem bánnám, ha szeptembertől a milant boldogítaná.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.19. 12:33:15

Boixos írta:nem lehet rijkaardot bírálni? miért, ki a tököm ő? a pápa?
nem kéne túlértékelni a képességeit!
azért ne felejtsétek el, h olyan csapattal, amit ő kapott a kezei alá (pláne 2004 tavaszától), azért nem volt nehéz nagyot alkotni!
a barcáig rijkaard egy tök középszerű edző volt, aki megbukott a holland válogatottal és a sparta rotterdammal is.
megbukott az oranjeval? :shock:
az elődöntőben az olaszok ellen 5 tizit hagytak ki (kettőt a rendes játékidőben, hármat a 11-es párbajban).
ezt nem nevezném leégésnek.
azért ne felejtsétek el, h olyan csapattal, amit ő kapott a kezei alá (pláne 2004 tavaszától), azért nem volt nehéz nagyot alkotni!
ez azért nem állja meg a helyét, nagyon nem. ne gondoljuk már azt, hogy Rijkaard egy hülye báb, aki semmit sem konyít a focihoz és csak a "neve" miatt és Cruyff ajánlásának köszönhetően lett edző.
ha bukik a csapattal, akkor azt év végén úgyis látni fogjuk és akkor le kell vonni a konzekvenciát:
vagy marad, vagy megy. én nem vagyok bele szerelmes, de év közben egy edzőváltás, vagy egy elmérgesedett edző-játékos, edző-szurkolók kapcsolatnak az FC BARCELONA látná a kárát.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 12:30:22

ozsimiki: Szerintem azzal a holland válogatottal bűn volt hazai pályán nem eb-t nyerni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 12:28:00

Hello Boixos!

Abban teljesen egyetértek veled,hogy a Csapat érdekeit kell nézni mindig is 1 edzőnek,és most a Csapat érdeke azt követeli meg szerintem is,hogy Savigól maradjon,mi több,Eto'o hiányában kezdjen!

És nem arra értettem,hogy nem lehet bírálni,csupán lenart cryuf hsz-re reagáltam...aki a 2002-2003 as szezonra hivatkozik :roll: :)
ha már vki védi Frank-et akkor ne azt az évet nézze...csak erre írtam,h nemcsak amiatt nem kell bírálni... szóval volt itt egy tavalyi év meg minden...igaz Henk-el :roll: amúgy az ő Ajaxa,is kicsit döcögösebbre vette... elején még vezették bajnokságot,mostanra már teljesen elúszott,Uefa-ban még állnak aszthem. Egyértelműen nem lehet megmondani,hogy melyikük a nagyobb ész! Mekkora hatással van Henk távozása...

Ez úgy fog hangozni,h védem Frank-et 8) ,de az edzői képességét inkább :)
: a Holland válogatott edzőjéként szerintem igenis sokat bízonyított,akkor még legelején volt edzői életének,és nem rajta múlt,h nem nyerték meg a hazai Eb-t! Mindenkit legyőztek,nem is rossz játékkal,és jöttek az olaszok,akik ellen ugye nem kell mondjam mennyi 11-est hagytak ki...és mennyi ziccert,és nem is 1 kapufát lőttek...szal ott nem lehet hibáztatni szerintem Frank-et,és számomra az a Holland válogatott sokkal ütösebb volt,mint az azótai....

boccs az Offért,de témába vág
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 12:21:51

Hát igen, már megint egyetértünk :)
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.19. 12:10:10

nem lehet rijkaardot bírálni? miért, ki a tököm ő? a pápa?
nem kéne túlértékelni a képességeit!
a barcáig rijkaard egy tök középszerű edző volt, aki megbukott a holland válogatottal és a sparta rotterdammal is. itt az volt a mákja eddig, h a korosztályos legjobbakkal dolgozhatott, akik az elmúlt két, két és fél évben hülyére vertek mindenkit! ráadásul a tavalyi szezonig igenis ott volt mellette ten caate, és csak ők tudják, h neki mekkora része van a sikerekben. mindenesetre mióta elment, vhogy nem annyira gömbölyű a dolog, mint amíg itt volt. lehet, h ez csak egy átmeneti hullámvölgy (legyen így!!!!), de az is lehet, h eddig tartott a sztárjaink lendülete, mostanra jóllaktak... most kéne rijkaardnak bizonyítania a kvalitásait, h innen szedje össze a brigádot, mert ez így nagyon karcsú! azért még nem ötven éves ronaldinhókkal kell nyomni, hanem az erejük teljében levő zsugásokkal.
az meg, h a jelek szerint eldöntötte, h neki nem kell a nyúl, egyszerűen botrány. ezt az embert azért tartják, h a csapatot a lehető legjobban állítsa össze, annak érdekében, h megnyerjék a meccseiket.
ehhez képest szórja ki éppen a legjobb góllövőjét.
gratulálok. igen, szerintem is inkább az ezquerro...
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 11:49:59

lenart cryuf írta:Ha valaki Biralja Rijkaardot,az elmehet a francba,hogz miert lasd 2002/2003 szezon!§§
Hát nemcsak azért nem kell bírálni :wink:

Na szóval,nem tetszik nekem sem Frank-Saviola dolog,
1 edzőben jó ha határozott,ha eltéríthetettlen,de azért kompromisszumra nem ártana ha képes lenne,főleg ha olyan eset van,h azzal használ a Csapatnak!

Szóval a legjobb az lenne,ha megoldódna oly módón a szitu,hogy Saviola marad,és Franknek sem kell feladni a nézeteit.

De ha Savigól nem marad,akkor sem fogom utálni Frank-et,hibás döntés amiket tesz,de tett már sok jót is,nagyon jót.. :wink:

Legkésőbb 7végi meccsen kiderül,h marad e a Nyúl,mert vszerint ha kezd,akkor marad,ha bejön a 70vhányadik percben akkor megy...
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.01.19. 11:49:26

Hát akkor még itt se nagyon volt a Rijkaard már nem azért,meg mindenkinek szíve-joga bírálni,úgy,ahogy akarja..ez egy szabad fórum! :wink:
lenart cryuf
Barça B

2007.01.19. 11:32:25

Ha valaki Biralja Rijkaardot,az elmehet a francba,hogz miert lasd 2002/2003 szezon!§§
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 10:39:16

Hát igen, ehhez már pofa kell, rijaardból meg kinézem, hogy meg meri tenni, hogy az izlandit rakja a kezdőbe.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.19. 10:12:20

visca el barca írta:már pedig ide a rozsdas bökő h az izlandi fog a 7végén kezdeni...
Jaja sztem is. :twisted:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.01.19. 10:11:17

már pedig ide a rozsdas bökő h az izlandi fog a 7végén kezdeni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 00:05:11

varga tamás írta:Az alaves másodosztályú csapat, nem harmadik ligás. A gólokat nem ajándékba kapta, hanem jól helyezkedett, és a helyzeteket gólra váltotta. Nem úgy, mint az a barom izlandi, akinek adhat bármilyen passzt Dinho, mindegyiket elhibázza. Guddy 9 gólt lőtt, Saviola meg tizet a tétmeccseken - már csak azt kell megnézni, hogy melyikük mennyit játszott... Szóval, ha a Nástic ellen SAviola nem lesz kezdő, akkor Rijkaard elmehet a francba.
Nos :) Természetesen tudom, h nem harmadosztályúak, ha figyelted az ezelőtti hsz-eimet, akkor láttad, h kiírtam mindig, h "majd' 3. osztályúak".
Viszont most sokadszorra lusta voltm, egyébként már féllábbal a 3. oszt.-ban vannak.

Az ajándékgólokat arra a kettőre értettem, 1. ami bepattant róla az Alaves ellen Dinho szabadja után. 2. Szintén Alaves ellen 2. gól, üres kapura 30 cm-ről pont fejre érkező labdából, ohne védővel a környékén.
A többi gólja viszont gyönyörűűűűű....
Guddyval én sem vagyok kibékülve.
Saviola meg kezdeni fog.
De ha nem kezdene, akkor sem mehet sehova Frank....és kész :twisted:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.18. 20:31:16

Nyugi Tomi, Saviola tuti kezdeni fog! :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.18. 20:23:20

lionelmessi19 írta:
lionel19 írta:Tudom mien volt, egyik kedvencem! Szal ismerem hogy mit tud, de nem gondoltom volna hogy ennyire kenni fogja 3 meccs 6 gól?
jó, azért ne felejtsük, h 6-ból kettőt csak ajándékba kapott, és 6-ból 5öt egy harmadoszt. csapatnak vágott...
De akkor is szép, és bejátszotta magát a kezdőbe, sőt lehet, h a jövő évi keretbe is.. :D

PIRAMISOK VAZZZEEEE!!!!
Enrique
Az alaves másodosztályú csapat, nem harmadik ligás. A gólokat nem ajándékba kapta, hanem jól helyezkedett, és a helyzeteket gólra váltotta. Nem úgy, mint az a barom izlandi, akinek adhat bármilyen passzt Dinho, mindegyiket elhibázza. Guddy 9 gólt lőtt, Saviola meg tizet a tétmeccseken - már csak azt kell megnézni, hogy melyikük mennyit játszott... Szóval, ha a Nástic ellen SAviola nem lesz kezdő, akkor Rijkaard elmehet a francba.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.01.18. 17:24:07

Vito írta:
FCB_gábor írta:azaz papp pista, tudhattam volna, mert a vízszerelőnket is így hívják :)

OFF
szegedi vagy?

ismerek egy ilyen nevű szerelőt...
:roll:
nem, de én is közel lakoka Tiszához(szolnok környéke) :)
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.18. 11:50:03

FCB_gábor írta:azaz papp pista, tudhattam volna, mert a vízszerelőnket is így hívják :)

OFF
szegedi vagy?

ismerek egy ilyen nevű szerelőt...
:roll:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.01.18. 02:35:34

azaz papp pista, tudhattam volna, mert a vízszerelőnket is így hívják :)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.01.17. 23:10:49

FCB_gábor írta:Jah, végülis Farkas is mester 3ast vágott a Hamburgnak vagy éppen a realból arsenalba távozott csatár(a neve nem jut az eszembe, megkeresni meg lusta vagyok) is 4et vágott a poolnak.
Baptistának hívják, és tavaly még real mezben rohangált... :roll:
Szerencsére nem maradt.. 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt