Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy elég nehéz hozzátenni,ha nem kapsz lehetőséget..s emlékszem még olyan időkre,amikor igenis sokat hozzá tett..De ez már így is,úgy is megváltoztathatatlan döntés..menni fog..de azon véleményme fenn marad,hogy a most rendelkezésre álló 3 csatárnál 2x jobb..Vito írta:..aki az utóbbi két év sikeréből abszolút nem vette ki a részét!
Azért voltunk páran korábban is, akiknek nem tetszett 1-2 dolog, ez főleg Rossell távozása idején, majd akkor, amikor úgy volt, pályázik az elnöki székre, világosan látszott.ozsimiki írta:ezt az edzőt,ezt a vezetőséget senki sem szidta az elmúlt két évben...pedig azóta lehet rá számítani,hogy nem itt fog játszani Saviola...
A Real is tele van (volt) világklasszisokkal, mégis 4 éve egyetlen edző sem tud mit kezdeni velük.Boixos írta:nem kellett neki eddig túl sokat hozzátenni a sajátjából a dolgokhoz, h menjen a bugi, mivel a világ legjobbjait játszathatta, akik nem három éve láttak először labdát.
Hát igen a játékosok fejében is az lehetett,h nekünk meg kell nyerünk,azért remegtek meg 5x is a lábak a 11 eseknél...de a mutatott játék (tudom az eredmény számít,de mégis...) nagyon is meggyőző volt!antiimperialista írta:ozsimiki: Szerintem azzal a holland válogatottal bűn volt hazai pályán nem eb-t nyerni.
megbukott az oranjeval?Boixos írta:nem lehet rijkaardot bírálni? miért, ki a tököm ő? a pápa?
nem kéne túlértékelni a képességeit!
azért ne felejtsétek el, h olyan csapattal, amit ő kapott a kezei alá (pláne 2004 tavaszától), azért nem volt nehéz nagyot alkotni!
a barcáig rijkaard egy tök középszerű edző volt, aki megbukott a holland válogatottal és a sparta rotterdammal is.
ez azért nem állja meg a helyét, nagyon nem. ne gondoljuk már azt, hogy Rijkaard egy hülye báb, aki semmit sem konyít a focihoz és csak a "neve" miatt és Cruyff ajánlásának köszönhetően lett edző.azért ne felejtsétek el, h olyan csapattal, amit ő kapott a kezei alá (pláne 2004 tavaszától), azért nem volt nehéz nagyot alkotni!
Hát nemcsak azért nem kell bírálnilenart cryuf írta:Ha valaki Biralja Rijkaardot,az elmehet a francba,hogz miert lasd 2002/2003 szezon!§§
Nosvarga tamás írta:Az alaves másodosztályú csapat, nem harmadik ligás. A gólokat nem ajándékba kapta, hanem jól helyezkedett, és a helyzeteket gólra váltotta. Nem úgy, mint az a barom izlandi, akinek adhat bármilyen passzt Dinho, mindegyiket elhibázza. Guddy 9 gólt lőtt, Saviola meg tizet a tétmeccseken - már csak azt kell megnézni, hogy melyikük mennyit játszott... Szóval, ha a Nástic ellen SAviola nem lesz kezdő, akkor Rijkaard elmehet a francba.
Az alaves másodosztályú csapat, nem harmadik ligás. A gólokat nem ajándékba kapta, hanem jól helyezkedett, és a helyzeteket gólra váltotta. Nem úgy, mint az a barom izlandi, akinek adhat bármilyen passzt Dinho, mindegyiket elhibázza. Guddy 9 gólt lőtt, Saviola meg tizet a tétmeccseken - már csak azt kell megnézni, hogy melyikük mennyit játszott... Szóval, ha a Nástic ellen SAviola nem lesz kezdő, akkor Rijkaard elmehet a francba.lionelmessi19 írta:jó, azért ne felejtsük, h 6-ból kettőt csak ajándékba kapott, és 6-ból 5öt egy harmadoszt. csapatnak vágott...lionel19 írta:Tudom mien volt, egyik kedvencem! Szal ismerem hogy mit tud, de nem gondoltom volna hogy ennyire kenni fogja 3 meccs 6 gól?
De akkor is szép, és bejátszotta magát a kezdőbe, sőt lehet, h a jövő évi keretbe is..
PIRAMISOK VAZZZEEEE!!!!
Enrique
nem, de én is közel lakoka Tiszához(szolnok környéke)Vito írta:FCB_gábor írta:azaz papp pista, tudhattam volna, mert a vízszerelőnket is így hívják
OFF
szegedi vagy?
ismerek egy ilyen nevű szerelőt...
Baptistának hívják, és tavaly még real mezben rohangált...FCB_gábor írta:Jah, végülis Farkas is mester 3ast vágott a Hamburgnak vagy éppen a realból arsenalba távozott csatár(a neve nem jut az eszembe, megkeresni meg lusta vagyok) is 4et vágott a poolnak.