Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Úgy elég nehéz hozzátenni,ha nem kapsz lehetőséget..s emlékszem még olyan időkre,amikor igenis sokat hozzá tett..De ez már így is,úgy is megváltoztathatatlan döntés..menni fog..de azon véleményme fenn marad,hogy a most rendelkezésre álló 3 csatárnál 2x jobb..Vito írta:..aki az utóbbi két év sikeréből abszolút nem vette ki a részét!
Azért voltunk páran korábban is, akiknek nem tetszett 1-2 dolog, ez főleg Rossell távozása idején, majd akkor, amikor úgy volt, pályázik az elnöki székre, világosan látszott.ozsimiki írta:ezt az edzőt,ezt a vezetőséget senki sem szidta az elmúlt két évben...pedig azóta lehet rá számítani,hogy nem itt fog játszani Saviola...
A Real is tele van (volt) világklasszisokkal, mégis 4 éve egyetlen edző sem tud mit kezdeni velük.Boixos írta:nem kellett neki eddig túl sokat hozzátenni a sajátjából a dolgokhoz, h menjen a bugi, mivel a világ legjobbjait játszathatta, akik nem három éve láttak először labdát.
Hát igen a játékosok fejében is az lehetett,h nekünk meg kell nyerünk,azért remegtek meg 5x is a lábak a 11 eseknél...de a mutatott játék (tudom az eredmény számít,de mégis...) nagyon is meggyőző volt!antiimperialista írta:ozsimiki: Szerintem azzal a holland válogatottal bűn volt hazai pályán nem eb-t nyerni.
megbukott az oranjeval?Boixos írta:nem lehet rijkaardot bírálni? miért, ki a tököm ő? a pápa?
nem kéne túlértékelni a képességeit!
azért ne felejtsétek el, h olyan csapattal, amit ő kapott a kezei alá (pláne 2004 tavaszától), azért nem volt nehéz nagyot alkotni!
a barcáig rijkaard egy tök középszerű edző volt, aki megbukott a holland válogatottal és a sparta rotterdammal is.
ez azért nem állja meg a helyét, nagyon nem. ne gondoljuk már azt, hogy Rijkaard egy hülye báb, aki semmit sem konyít a focihoz és csak a "neve" miatt és Cruyff ajánlásának köszönhetően lett edző.azért ne felejtsétek el, h olyan csapattal, amit ő kapott a kezei alá (pláne 2004 tavaszától), azért nem volt nehéz nagyot alkotni!
Hát nemcsak azért nem kell bírálnilenart cryuf írta:Ha valaki Biralja Rijkaardot,az elmehet a francba,hogz miert lasd 2002/2003 szezon!§§
Nosvarga tamás írta:Az alaves másodosztályú csapat, nem harmadik ligás. A gólokat nem ajándékba kapta, hanem jól helyezkedett, és a helyzeteket gólra váltotta. Nem úgy, mint az a barom izlandi, akinek adhat bármilyen passzt Dinho, mindegyiket elhibázza. Guddy 9 gólt lőtt, Saviola meg tizet a tétmeccseken - már csak azt kell megnézni, hogy melyikük mennyit játszott... Szóval, ha a Nástic ellen SAviola nem lesz kezdő, akkor Rijkaard elmehet a francba.
Az alaves másodosztályú csapat, nem harmadik ligás. A gólokat nem ajándékba kapta, hanem jól helyezkedett, és a helyzeteket gólra váltotta. Nem úgy, mint az a barom izlandi, akinek adhat bármilyen passzt Dinho, mindegyiket elhibázza. Guddy 9 gólt lőtt, Saviola meg tizet a tétmeccseken - már csak azt kell megnézni, hogy melyikük mennyit játszott... Szóval, ha a Nástic ellen SAviola nem lesz kezdő, akkor Rijkaard elmehet a francba.lionelmessi19 írta:jó, azért ne felejtsük, h 6-ból kettőt csak ajándékba kapott, és 6-ból 5öt egy harmadoszt. csapatnak vágott...lionel19 írta:Tudom mien volt, egyik kedvencem! Szal ismerem hogy mit tud, de nem gondoltom volna hogy ennyire kenni fogja 3 meccs 6 gól?
De akkor is szép, és bejátszotta magát a kezdőbe, sőt lehet, h a jövő évi keretbe is..
PIRAMISOK VAZZZEEEE!!!!
Enrique
nem, de én is közel lakoka Tiszához(szolnok környéke)Vito írta:FCB_gábor írta:azaz papp pista, tudhattam volna, mert a vízszerelőnket is így hívják
OFF
szegedi vagy?
ismerek egy ilyen nevű szerelőt...
Baptistának hívják, és tavaly még real mezben rohangált...FCB_gábor írta:Jah, végülis Farkas is mester 3ast vágott a Hamburgnak vagy éppen a realból arsenalba távozott csatár(a neve nem jut az eszembe, megkeresni meg lusta vagyok) is 4et vágott a poolnak.