Hello Boixos!
Abban teljesen egyetértek veled,hogy a Csapat érdekeit kell nézni mindig is 1 edzőnek,és most a Csapat érdeke azt követeli meg szerintem is,hogy Savigól maradjon,mi több,Eto'o hiányában kezdjen!
És nem arra értettem,hogy nem lehet bírálni,csupán lenart cryuf hsz-re reagáltam...aki a 2002-2003 as szezonra hivatkozik
ha már vki védi Frank-et akkor ne azt az évet nézze...csak erre írtam,h nemcsak amiatt nem kell bírálni... szóval volt itt egy tavalyi év meg minden...igaz Henk-el

amúgy az ő Ajaxa,is kicsit döcögösebbre vette... elején még vezették bajnokságot,mostanra már teljesen elúszott,Uefa-ban még állnak aszthem. Egyértelműen nem lehet megmondani,hogy melyikük a nagyobb ész! Mekkora hatással van Henk távozása...
Ez úgy fog hangozni,h védem Frank-et

,de az edzői képességét inkább
: a Holland válogatott edzőjéként szerintem igenis sokat bízonyított,akkor még legelején volt edzői életének,és nem rajta múlt,h nem nyerték meg a hazai Eb-t! Mindenkit legyőztek,nem is rossz játékkal,és jöttek az olaszok,akik ellen ugye nem kell mondjam mennyi 11-est hagytak ki...és mennyi ziccert,és nem is 1 kapufát lőttek...szal ott nem lehet hibáztatni szerintem Frank-et,és számomra az a Holland válogatott sokkal ütösebb volt,mint az azótai....
boccs az Offért,de témába vág