Barça Igazolások 2007-08
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én még változatlanul várom az eredményeket, hisz még a fizetéssel ellehet rontani! Én se értem azon pár m-en mi múlik!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- noname
- Llegenda del Barça
Ha a legújabb hírek igazak, akkor már csak Chivu ügynökével tárgyalunk, mert a romának elég a 14 milla.Egyre bizakodóbb vagyok. A kért fizetést sztem simán megadják neki.lionelmessi19 írta:B+, mit [auto_cenzúra] 2-3 millió eurón???
Chivu nagyon kell, akkor meg mire várnak?
Ha mindenáron többet akarnak, akkor kapják meg. Elég jól áll ahhoz a csapat anyagilag, hogy kockázatmentessé tegyük az ügyet.

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
B+, mit [auto_cenzúra] 2-3 millió eurón???
Ha mindenáron többet akarnak, akkor kapják meg. Elég jól áll ahhoz a csapat anyagilag, hogy kockázatmentessé tegyük az ügyet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Chivutol nem kell felni..annyira o nem ket szinu...sot meg magyar videken nott fel tehat tudja mi a becsulet..raadasul beszel magyarul is...Es o soha nem mondta h a kedvenc csapata az inter..ezt csak az inter vezetoi allitjak....Valamint lattam egy musort rola..a palyafutasarol szolt..es ott amikor elkerult az ajaxhoz 17-18evesen akkor azt mondta h o neki az almai csapata a barca es a Camp Nou..de tudja hogy oda nagyon sokat kell dolgozni...es meg szerencse is kell oda.. Na mostmar annak idejen nalunk nem volt tema..tehat nem volt miert ilyeneket nyilatkozzon...varga tamás írta:Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
A problema az ugynekevel van...Giovanni Becali a roman fotbal maffia egyik nagy feje Gigi es Victor Becalival egyut...naluk nagy tema a penz mosas

Ez volt a tema Mutuval is...annak idejen mikor megvette az inter az adohivatalnak bejelentettek 1millio euros eladasi osszeget...aztan kiderult hogy 5ot fizetett az inter amibol nagy botrany lett...szoval az ugynokevel van a baj nem a jatekossal..
bocs ha hosszu lett..
Tiziano Crudeli fan 

- noname
- Llegenda del Barça
6 ember sztem bőven elég három posztra.A Roni,Messi,Etoo,Henry négyes egyik tagja elvileg mindig padozi majd, tehát lesz egy fantasztikus csatárcserénk.2Santos is bizonyította már h mire képes és Krkiccel is érünk annyit mint Ezquerroval.
A Fifa egy szégyen
edeinho írta:De ha rotáció is lesz Henry,Eto'o sztem kevés mert mi van ha vmelyikük megsérül. Tudom h felkerült Dos Santos Meg Krikics de egy tapasztaltabb ember még nem ártana
Szerintem, ha jönne még egy tapasztalt róka akkor felesleges volt felhozni Santost inkább mehetett volna kölcsönbe. Meg kell neki adni a lehetőséget arra, hogy bizonyítson. Nem lenne jó elveszíteni.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha új vagy itt, akkor szeretettek köszöntünk Téged! Érezd jól magad, légy részese a sikereinknek, örömünknek! Jó fórunozást kívánok Neked!edeinho írta:Sziasztok!
Még új vagyok itt és olvasgattam a fórumot.Sztem HA meglenne Chivu és elmegy Guddy,Motta meg Edmilka akkor azért egy cserecsatárra meg egy vkp-ra szükség lenne. HA pedig Chivu nem lenne meg akkor sztem Pique vagy Pepe.
Benga Elküldve: 2007.07.01. 12:21:47 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
[quote="noname"]edeinho írta:
Sziasztok!
Ha jön Chivu, akor cserecsatárnak ott lesz majd Marquez és Thura,.
??? Ütős kettős padra Henryékkel
Nem is írtam ilyet. Bár most h megemlítetted elgondolkoztam rajta...
--------------------------------------------------------------------------------
[quote="noname"]edeinho írta:
Sziasztok!
Nem is írtam ilyet. Bár most h megemlítetted elgondolkoztam rajta...
De ha rotáció is lesz Henry,Eto'o sztem kevés mert mi van ha vmelyikük megsérül. Tudom h felkerült Dos Santos Meg Krikics de egy tapasztaltabb ember még nem ártana
sasi1 írta:Chivu szélső védőt játszik a Romaban?
3 éve középső védőt.
noname írta:edeinho írta:Sziasztok!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2007.07.01. 13:26:24-kor.
Chivu szélső védőt játszik a Romaban?
- noname
- Llegenda del Barça
Üdv!edeinho írta:Sziasztok!
Még új vagyok itt és olvasgattam a fórumot.Sztem HA meglenne Chivu és elmegy Guddy,Motta meg Edmilka akkor azért egy cserecsatárra meg egy vkp-ra szükség lenne. HA pedig Chivu nem lenne meg akkor sztem Pique vagy Pepe.
Vkp-ra ott lesz Marquez, cserecsatár pedig azért nem kell majd, mert sztem rotáció lesz elől.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2007.07.01. 13:21:53-kor.
A Fifa egy szégyen
Sziasztok!
- noname
- Llegenda del Barça
Igazad van.Mindemellett nem hiszem h Chivu volt az,aki húzta az időt.Valahol azt olvastam h végül hétfőn dönt(először péntekről volt szó, aztán hétvégéről).Remélem most végre tényleg eldől a sorsa.Ha meglesz, akkor már csak a játékosok eladásával kell törődni.A keretünk kész lesz.Sztem még előfordulhat h jön Pique Guddy helyett, de más igazolás nem jut eszembe, ami létrejöhet.varga tamás írta:Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
A Fifa egy szégyen
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Abszolút egyetértek, főleg az utolsó résszel!varga tamás írta:Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
Ne kelljen már könyörögni, hogy felhúzza a mezünket.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
Chivu nekem szimpatkius és tőlem lehetne afgán is.
Ezeknek a nyilatkozatoknak nem kell mindig hinni.
Nem tudni mennyi az igazságalapjuk. Remélem igaz a lenti hír és ideigazol.
Ezeknek a nyilatkozatoknak nem kell mindig hinni.
Nem tudni mennyi az igazságalapjuk. Remélem igaz a lenti hír és ideigazol.
Azért én nem általánosítanék ennyire.varga tamás írta:Már 2-3 hete folynak a tárgyalások. Egyszer azt nyilatkozza, h a Barca az én csapatom, majd egy nap múlva az Interről van hasonló véleménye. Tipikus román, olyan mint az egész nemzete: alamuszi, érdekhajhász, megbízhatatlan partner.barca99 írta:Nem mondod komolyan, hogy GMilitot csak azért preferálod jobban, mint Chivut, mert Chivu román. Csak a származása miatt nem szimpatikus?
Bár a mindenkori román politikai vezetés esetében nehezen tudnék vitába szállni veled.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon jól hangzik a hír! Már csak az a hír legyen igaz, hogy Chivu Barcelonába akar igazolni!
Leigazoljuk Chivut, akkor már hátra is lehet dőlni és nézni a többi csapat igazolását! Igaz további igazolást se tartok kizártnak, hisz még nagyon sok idő van az igazolási időből!
Leigazoljuk Chivut, akkor már hátra is lehet dőlni és nézni a többi csapat igazolását! Igaz további igazolást se tartok kizártnak, hisz még nagyon sok idő van az igazolási időből!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- noname
- Llegenda del Barça
Ajánlom mindeki figyelmébe a köv. oldalt: www.translate.google.combarcamessi írta:http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 11725.html
Hát ha jól sikerült értelmeznem akkor a Romaval már sikerült megállapodnunk a héten, tegnap pedig Chivu ügynöke Barcelonaban járt, ahol állítólag egy 5 éves szerződést kínűltunk Chivunak, szemben az Inter 4 éves szerződésajánlatával!!! A cikk szerint a Roma elfogadta a Barca 14 milliós ajánlatát!!
Ha rosszul értelmeztem volna akkor javítsatok ki, de ha minden igaz akkor szerintem ma vagy holnap be fogják jelenteni hogy Chivu a BARCELONA játékosa!! Hiszen a Romaval már megállapodtunk, tegnap pedig nagyon remélem hogy sikerült megállapodnunk Chivu ügynökével is!!!
Beírod a szöveget és lefordítja angolra.
A cikke szerint a Roma kész elfogadni a 14 millás ajánlatunkat és már csak Becalival kell megegyezni.Bárcsak igaz lenne a hír.
A Fifa egy szégyen
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Igazából annyira elegem lett ebből a Chivu gyerekből, hogy az valami hihetetlen. Egyszer a Barca volt a kedvence gyermekként, egyszer meg mindig az Interről álmodott, de örül annak, hogy a Real is megkereste a menedzserét, hát elmehet ám a fenébe. Militot ide, ugyanolyan jó, szerintem gördülékenyebb lenne az átigazolása, Chivu meg megérdemelné, hogy a Romában maradjon...
Középpályás kérdéshez pedig csak annyit, hogy a Toure Márquez kettős remekül megoldaná a feladatot (mármint egyik a másik cseréje lenne) Elég ez a két játékos. S bár kicsit sajnálom, de Edmilson egyre valószínűbb, hogy elmegy. Samu azt modta addig nemmegy el Barcelónából, amíg Edmilsont nem viheti magával, persze nem ennyire kerek-perec mondta ezt, de...

Középpályás kérdéshez pedig csak annyit, hogy a Toure Márquez kettős remekül megoldaná a feladatot (mármint egyik a másik cseréje lenne) Elég ez a két játékos. S bár kicsit sajnálom, de Edmilson egyre valószínűbb, hogy elmegy. Samu azt modta addig nemmegy el Barcelónából, amíg Edmilsont nem viheti magával, persze nem ennyire kerek-perec mondta ezt, de...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én is emlékszem erre,és remélem is,hogy marad! Ott volt a HA a mondatban...de bár hiszek Tixinek,ebben nem vagyok nagyon biztos,h maradvarga tamás írta:De nem azt nyilatkozta Txiki a napokban, hogy Edmilson marad? Én valami ilyesmire emlékszem, lehet, hogy rosszul.ozsimiki írta:Vkp kérdéshez:
Szntem is kell még 1,ha Milka & Motta is elmegy! Bár Rafa tud ott játszani,sőt ha formában van akkor nem is akárhogy![]()
De két vkp kevés lenne szntem egy kerethez....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.