Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a legújabb hírek igazak, akkor már csak Chivu ügynökével tárgyalunk, mert a romának elég a 14 milla.Egyre bizakodóbb vagyok. A kért fizetést sztem simán megadják neki.lionelmessi19 írta:B+, mit [auto_cenzúra] 2-3 millió eurón???
Chivu nagyon kell, akkor meg mire várnak?
Ha mindenáron többet akarnak, akkor kapják meg. Elég jól áll ahhoz a csapat anyagilag, hogy kockázatmentessé tegyük az ügyet.
Chivutol nem kell felni..annyira o nem ket szinu...sot meg magyar videken nott fel tehat tudja mi a becsulet..raadasul beszel magyarul is...Es o soha nem mondta h a kedvenc csapata az inter..ezt csak az inter vezetoi allitjak....Valamint lattam egy musort rola..a palyafutasarol szolt..es ott amikor elkerult az ajaxhoz 17-18evesen akkor azt mondta h o neki az almai csapata a barca es a Camp Nou..de tudja hogy oda nagyon sokat kell dolgozni...es meg szerencse is kell oda.. Na mostmar annak idejen nalunk nem volt tema..tehat nem volt miert ilyeneket nyilatkozzon...varga tamás írta:Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
edeinho írta:De ha rotáció is lesz Henry,Eto'o sztem kevés mert mi van ha vmelyikük megsérül. Tudom h felkerült Dos Santos Meg Krikics de egy tapasztaltabb ember még nem ártana
Ha új vagy itt, akkor szeretettek köszöntünk Téged! Érezd jól magad, légy részese a sikereinknek, örömünknek! Jó fórunozást kívánok Neked!edeinho írta:Sziasztok!
Még új vagyok itt és olvasgattam a fórumot.Sztem HA meglenne Chivu és elmegy Guddy,Motta meg Edmilka akkor azért egy cserecsatárra meg egy vkp-ra szükség lenne. HA pedig Chivu nem lenne meg akkor sztem Pique vagy Pepe.
sasi1 írta:Chivu szélső védőt játszik a Romaban?
noname írta:edeinho írta:Sziasztok!
Ha jön Chivu, akor cserecsatárnak ott lesz majd Marquez és Thura,.
Üdv!edeinho írta:Sziasztok!
Még új vagyok itt és olvasgattam a fórumot.Sztem HA meglenne Chivu és elmegy Guddy,Motta meg Edmilka akkor azért egy cserecsatárra meg egy vkp-ra szükség lenne. HA pedig Chivu nem lenne meg akkor sztem Pique vagy Pepe.
Igazad van.Mindemellett nem hiszem h Chivu volt az,aki húzta az időt.Valahol azt olvastam h végül hétfőn dönt(először péntekről volt szó, aztán hétvégéről).Remélem most végre tényleg eldől a sorsa.Ha meglesz, akkor már csak a játékosok eladásával kell törődni.A keretünk kész lesz.Sztem még előfordulhat h jön Pique Guddy helyett, de más igazolás nem jut eszembe, ami létrejöhet.varga tamás írta:Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
Abszolút egyetértek, főleg az utolsó résszel!varga tamás írta:Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
Azért én nem általánosítanék ennyire.varga tamás írta:Már 2-3 hete folynak a tárgyalások. Egyszer azt nyilatkozza, h a Barca az én csapatom, majd egy nap múlva az Interről van hasonló véleménye. Tipikus román, olyan mint az egész nemzete: alamuszi, érdekhajhász, megbízhatatlan partner.barca99 írta:Nem mondod komolyan, hogy GMilitot csak azért preferálod jobban, mint Chivut, mert Chivu román. Csak a származása miatt nem szimpatikus?
Ajánlom mindeki figyelmébe a köv. oldalt: www.translate.google.combarcamessi írta:http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 11725.html
Hát ha jól sikerült értelmeznem akkor a Romaval már sikerült megállapodnunk a héten, tegnap pedig Chivu ügynöke Barcelonaban járt, ahol állítólag egy 5 éves szerződést kínűltunk Chivunak, szemben az Inter 4 éves szerződésajánlatával!!! A cikk szerint a Roma elfogadta a Barca 14 milliós ajánlatát!!
Ha rosszul értelmeztem volna akkor javítsatok ki, de ha minden igaz akkor szerintem ma vagy holnap be fogják jelenteni hogy Chivu a BARCELONA játékosa!! Hiszen a Romaval már megállapodtunk, tegnap pedig nagyon remélem hogy sikerült megállapodnunk Chivu ügynökével is!!!
Én is emlékszem erre,és remélem is,hogy marad! Ott volt a HA a mondatban...de bár hiszek Tixinek,ebben nem vagyok nagyon biztos,h maradvarga tamás írta:De nem azt nyilatkozta Txiki a napokban, hogy Edmilson marad? Én valami ilyesmire emlékszem, lehet, hogy rosszul.ozsimiki írta:Vkp kérdéshez:
Szntem is kell még 1,ha Milka & Motta is elmegy! Bár Rafa tud ott játszani,sőt ha formában van akkor nem is akárhogy![]()
De két vkp kevés lenne szntem egy kerethez....