Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
barca99 írta:Bár nem nézem a meccset, és az esetet sem láttam, de a hozzászólás alapján jogos volt.potike1 írta:Valamint ez a tizi is érthetetlen itélet (számomra). Ilyenért 11est adni.....akkor minden meccsen 4-5 lenne minimum....namind1....ettől függetlenül GOGO MADRID!
Nekem egyébként is nagy 'kedvencem' a büntető dolog... nem értem miért ne lehetne egy meccsen 4-5 db 11-es is. Vagy ha ez hülyeség, akkor pontosítsák a szabályokat. A büntetőterületen belül elvileg minden szabálytalanság 11-est eredményez. Mégis a bírók 'istent' játszanak, mert amit mezőnyben lazán fújnak, azt a tizenhatoson belül kétszer is meggondolják. Nekem ez nem igazán jön be... vagy fújjon be mindent, ahogy az le van írva, vagy fogalmazzák meg pontosan, hogy mi ér büntetőt is mi nem.
Szóval ha a Real elleni tizi olyan szituból lett, ami mezőnyben sima szabálytalanság, akkor tényleg semmi kivetnivaló nincs az ítéletben.
Bár nem nézem a meccset, és az esetet sem láttam, de a hozzászólás alapján jogos volt.potike1 írta:Valamint ez a tizi is érthetetlen itélet (számomra). Ilyenért 11est adni.....akkor minden meccsen 4-5 lenne minimum....namind1....ettől függetlenül GOGO MADRID!
Köszi szépen. Hajrá BARCA!!!potike1 írta:http://www.ustream.tv/videoplayerpopup/channel/327977superG írta:Tud nekem valaki adni egy linket?
Tessék
Meccshez csak annyit, hogy Higuain gólja a meccs elején szabályos volt, szó sem volt lesről. Valamint ez a tizi is érthetetlen itélet (számomra). Ilyenért 11est adni.....akkor minden meccsen 4-5 lenne minimum....namind1....ettől függetlenül GOGO MADRID!
http://www.ustream.tv/videoplayerpopup/channel/327977superG írta:Tud nekem valaki adni egy linket?
Tudom. De nekem akkor is kéne egy link.MessiFan írta:Asszem sportklubbon megysuperG írta:Tud nekem valaki adni egy linket?
azért vannak elővéve a bírók, mert rosszul esik azt végignézni, ha a mondjuk a kedvenc csapatod egy heti munkáját tönkreteszi egy ilyen fallosz a barom ítéleteivel.CS0ki írta:Azért utálom, amikor téved a bíró, mert akkor mindig elő vannak véve...De ezt a Bilbaot otthon bíróstul meg kell verni!
![]()
De legalább egész jó a meccs!
Asszem sportklubbon megysuperG írta:Tud nekem valaki adni egy linket?
Igen az.Rivaldo11 írta: Gondoltam utalok az aláírásodra, csak nem voltam benne biztos, hogy az ott szereplő csapat a 61'es BEK döntős összetétel-e. Mert pl. Ramallets is legenda.
Gondoltam utalok az aláírásodra, csak nem voltam benne biztos, hogy az ott szereplő csapat a 61'es BEK döntős összetétel-e. Mert pl. Ramallets is legenda.Varga Tamás írta:Gábor!Rivaldo11 írta:Hogyne. A Hetvenes években elég csak a Cruyff korszakra gondolni. Sok klasszis játszott a csapatban akkor is, köztük valóságos ikonok. Rexach, Quini, Neeskens, Cruyff...A hatvanas évek legjobb csatársorára pedig-Kubala, Kocsis, Evaristo, Suarez, Czibor-ki ne emlékezne?
A hátsó alakzatban is hasonló zsenik játszottak: Ramallets - Foncho, Gensana, Vergés, Tejada, Garay.
Most akartam írni.Rivaldo11 írta:Hogyne. A Hetvenes években elég csak a Cruyff korszakra gondolni. Sok klasszis játszott a csapatban akkor is, köztük valóságos ikonok. Rexach, Quini, Neeskens, Cruyff...A hatvanas évek legjobb csatársorára pedig-Kubala, Kocsis, Evaristo, Suarez, Czibor-ki ne emlékezne?
Jó igen, ez igaz. Amiröl nem tudok, azt nem tudom elfelejteni. De Vale barátunk most Barca drukker, most látja Xavi-t és Eto'o-t, és szerinte ö sem fog emlékezni rájuk 20 év mulva, akkor ott valami baj van...LG írta:Olyan játékosokra, akiket soha életemben nem láthattam játszani nem emlékezhetek, de akiket én is láthattam, és valóban meghatározó játékosok voltak, sose feledek.
Gábor!Rivaldo11 írta:Hogyne. A Hetvenes években elég csak a Cruyff korszakra gondolni. Sok klasszis játszott a csapatban akkor is, köztük valóságos ikonok. Rexach, Quini, Neeskens, Cruyff...A hatvanas évek legjobb csatársorára pedig-Kubala, Kocsis, Evaristo, Suarez, Czibor-ki ne emlékezne?
Vale barátunk azt mondta, h 20 év mulva senki sem fogja tudni, ki az a Xavi v. Etoo...Olyan játékosokra, akiket soha életemben nem láthattam játszani nem emlékezhetek, de akiket én is láthattam, és valóban meghatározó játékosok voltak, sose feledek.barca99 írta:Ne csináljátok már...![]()
Ti képben vagytok mondjuk a '60-'70-es évek meghatározó Barca játékosaival?
Csakhogy én a 60-as 70-es években még nem éltem, tehát nem is emlékezhetek arra az időre.barca99 írta:Ennyi erővel 20 év múlva is lesznek könyvek.
A legnagyobbakkal szerintem mindenki.barca99 írta:Ne csináljátok már...![]()
Ti képben vagytok mondjuk a '60-'70-es évek meghatározó Barca játékosaival?