2008.02.25. 16:51:52
Egy kis sztori, amelyik valamelyik nap történt. World Of Warcraftozok, és a guild amelyben vagyok, külföldieket foglalkoztat, 4en vagyunk benne magyarok, rajtunk kívül svédek,angolok, stb..stb..
Hogy jön ez ide, találhatók holland wowosok is, kérdezte az 1ik srác ,hogy van -e itt magyar, feleltem neki, hogy ya én az lennék. Éreklődött, hogy szeretem-e focit, mondom sure! Következő kérdése az volt, hogy ismerem-e Dzsudzsákot? Persze mondom, erre ő azonnal regényírásba kezdett, hogy mennyire imádják Őt odakint, és fél órán át énekelték a neki költött dalt a meccsen. Szóval nagyon nagyon szeretik, ezt ecsetelte, és minden mérkőzés után, amit a helyszínen szurkol végig, beszámol nekem, hogy hogy játszott, és csak remek véleményt hallottam Balázsról eddig.
Szóval, jó hallani, hogy milyen hatással van a kinti emberekre Dzsudzsák.
Így tovább!
YATATATATATAATATATA Dzsudzsák! - ezt is srác szokta kiabálni, nem tom mit jelenthet,de biztosan jót ><
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello