Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Széppé tette nekünk a meccset.Lionel85 írta:Te jó ég, mekkora gólt lőtt Leo. Köszi Messi a meccset!
Brutális nagy bombagól, ezért megérte megnézni a meccset! THX Messi <3Lionel85 írta:Te jó ég, mekkora gólt lőtt Leo. Köszi Messi a meccset!
Zamorano volt a másik, de nem a 10es mez volt, hanem a 9es.Stoichkov írta:Szerintem sem változik a 19-es meze... Egyébként pedig anno amikor az Interben még Ronaldo és még valaki volt a két legnagyobb sztár, és ment a vita a 10-es mezen, akkor végül Ronaldo kapta, kárpótlásul pedig a másik olyan mezt kért, amin a 19-es szám volt, és a két számjegy között pedig egy kis plusz (+) jel... (Tehát 1+9=10...)
(Sajna most nem jut eszembe, hogy ki volt az, talán majd valaki kisegít itt)
Akkor már nem kell sokat várni mert most is ugy ráncigálták vissza Riquelmét...Lionel85 írta:Amíg Riquelme válogatott lesz, övé lesz a 10-es, Messié a 18-as. Maradonának semmi beleszólása ebbe.
ÁÁ, nem isLord Dragon írta:Capon írta:Maradona felkérte Messit, hogy viselje az Ő 10-es számú mezét a válogatotban.Hát gondolom ez elég megtisztelő dolog
Capon írta:Maradona felkérte Messit, hogy viselje az Ő 10-es számú mezét a válogatotban.
Messi a 7-esben ez hülyeség maradjon csak neki a 19-es!Henry írta:Na sztem Messinek nagyon jól állna a 8as számnoname írta:Ha Guddy elmegy, akkor Messi kell kapja a 7-est. Dos gondolom marad a 19-nél, Krkic pedig remélem kéri majd a 13-ast.dejólenne
de sztem nem fog cserélni számot.
Na sztem Messinek nagyon jól állna a 8as számnoname írta:Ha Guddy elmegy, akkor Messi kell kapja a 7-est. Dos gondolom marad a 19-nél, Krkic pedig remélem kéri majd a 13-ast.