Leo Messi #2
-
- Az Eurobarca Anonymusa
MESSIDONNA! Bárki bármit mondhat, csúfolhatják, egy biztos: ma Lionel a világ legjobb három játékosainak egyike, egyenletesen jó teljesítményt nyújt. Játéka élményszámba megy, s mihelyt bejött - dos Santos-szal együtt - életet lehelt a Barca játékába, lendületet adott nekünk! csak így tovább kicsi argentin, kicsi mexikói.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jól sikerült a visszatérése, az biztos.
Egyébként jól is játszott. Remélem megússza sérülés nélkül az idei szezont és akkor...

Egyébként jól is játszott. Remélem megússza sérülés nélkül az idei szezont és akkor...

in to exile
köszi! télleg jól eltalálta.. 

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Itt van Messi gólja!!!!!!
http://baqu.neostrada.pl/WWW.FCBARCA.CO ... 0messi.avi
http://baqu.neostrada.pl/WWW.FCBARCA.CO ... 0messi.avi
van oan ember aki nem látta! léccives rakjátok ha tudjáktok!
am grat nekik!
am grat nekik!
Ez az Messi ismét egy bombagól.Nagy grat érte!
Csak így tovább!
Csak így tovább!
Széppé tette nekünk a meccset.Lionel85 írta:Te jó ég, mekkora gólt lőtt Leo. Köszi Messi a meccset!
Mindenki alibizett, kényelmeskedett, de ne most várjuk el a csapattól, hogy szétfutják magukat.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Brutális nagy bombagól, ezért megérte megnézni a meccset! THX Messi <3Lionel85 írta:Te jó ég, mekkora gólt lőtt Leo. Köszi Messi a meccset!
/This time it's personal/
Zamorano volt a másik, de nem a 10es mez volt, hanem a 9es.Stoichkov írta:Szerintem sem változik a 19-es meze... Egyébként pedig anno amikor az Interben még Ronaldo és még valaki volt a két legnagyobb sztár, és ment a vita a 10-es mezen, akkor végül Ronaldo kapta, kárpótlásul pedig a másik olyan mezt kért, amin a 19-es szám volt, és a két számjegy között pedig egy kis plusz (+) jel... (Tehát 1+9=10...)
(Sajna most nem jut eszembe, hogy ki volt az, talán majd valaki kisegít itt)
Ronaldo lett a 9es, Zamorano meg a 18as (vagyis 1+8as)

Jó volt az a Ronaldo-Zamorano páros nagyon.

Szerintem sem változik a 19-es meze... Egyébként pedig anno amikor az Interben még Ronaldo és még valaki volt a két legnagyobb sztár, és ment a vita a 10-es mezen, akkor végül Ronaldo kapta, kárpótlásul pedig a másik olyan mezt kért, amin a 19-es szám volt, és a két számjegy között pedig egy kis plusz (+) jel... (Tehát 1+9=10...) 

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Akkor már nem kell sokat várni mert most is ugy ráncigálták vissza Riquelmét...Lionel85 írta:Amíg Riquelme válogatott lesz, övé lesz a 10-es, Messié a 18-as. Maradonának semmi beleszólása ebbe.
Utóbbi pár évben sokakat hivtak Maradona-utódnak, pl Saviola-t vagy Riquelme-t, de tény, hogy a Király stilusához Messi-é passzol leginkább, számomra is Ő az ideális Maradona utód 

- Primitive
- Entrenador del Barça
ÁÁ, nem isLord Dragon írta:Capon írta:Maradona felkérte Messit, hogy viselje az Ő 10-es számú mezét a válogatotban.Hát gondolom ez elég megtisztelő dolog

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Capon írta:Maradona felkérte Messit, hogy viselje az Ő 10-es számú mezét a válogatotban.

/This time it's personal/
- Andris
- Adminisztrátor
Messitől már nem lehet elvenni a 19-est... abban lett híres... ráadásul szerintem rohadt jó szám
ha 10es v 9es nem lehet, akkor ez a 3. legjobb...
Amugy a 8as már Inié...

Amugy a 8as már Inié...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Messi a 7-esben ez hülyeség maradjon csak neki a 19-es!Henry írta:Na sztem Messinek nagyon jól állna a 8as számnoname írta:Ha Guddy elmegy, akkor Messi kell kapja a 7-est. Dos gondolom marad a 19-nél, Krkic pedig remélem kéri majd a 13-ast.dejólenne
de sztem nem fog cserélni számot.
- Henry
- Jugador del Barça
Na sztem Messinek nagyon jól állna a 8as számnoname írta:Ha Guddy elmegy, akkor Messi kell kapja a 7-est. Dos gondolom marad a 19-nél, Krkic pedig remélem kéri majd a 13-ast.

de sztem nem fog cserélni számot.