Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne haragudj,de ha a Görögöket színvonalrontónak titulálod,akkor mi alapján örülsz az Algériaiak sikerének?LG írta:Maradt is, aminek örülök.
Annak viszont kevésbé, h a görögök is ott fogják rontani a színvonalat..
Remélem marad is...a 4 nappal ezelőtti meccsen nagyon kitoltak szegényekkelvargaakos írta:És mekkora góllal!messideco írta:Algéria vezet 1-0ra Egyiptom ellenLesz ebből meccs
Valakiozsimiki írta:Please vki írja le,h a mai pótselejtező visszavágós meccseknél, melyiket milyen adó adja? és mikor.
köszi előre is.
Nos ha azon múlik hogy Tevez visszavonul-e vagy sem hogy megnyerik e a vb-t akkor nyugodtak lehetünk mert tuti hogy nem nyerik meg
Akkor sorjában.LG írta:Nem egészen az történt, amire számítottam:
Az oroszok csak 1 góllal nyertek, ráadásul bekaptak 1-t otthon, igy még semmi nem dőlt el. Sztem ha nehezen is, de behúzzák.
Ukránoknak ezzel a x-el megvan a továbbjutás sztem. A mediterrán görögöknek nem hiszem, h lenne esélyük az ukrán télben.
A franciák szenvedtek, ettől függetlenül megérdemelten győztek, uralták a meccset. Nekik is megvan ezzel.
Portugália-Bosznia 1-0Számomra ez a nagy csalódás. Látta vki a meccset?
Valóban jobbak voltak a portugálok. Csak azért kérdem, mert nehezen hiszem az alapján, amit eddig tőlük láttunk. Ezzel szegény bosnyákok nehéz helyzetbe kerültek, de nagyon fogok szurkolni nekik a visszavágón. Nagyon ígéretes ez a csapat, és inkább nézek szívesebben egy Misimovicot meg Ibisevicet, mint egy pepét meg nanit.
Jaja, nem semmi!!Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem tudom, hogy máshol volt-e már téma...de gondolom nem csupán nekem tűnt fel, hogy 5 Barca-játékos volt kezdő a spanyol nemzeti 11-ben.
Mikor volt utoljára ilyenre példa???? Nincs valamelyőtöknek erről valamilyen statisztikája? Büszkeséggel töltheti el Laportát olvasni a névsort...
És most még Pedro is szóba került.....És a jövőben Bojan is ott lesz...VISCA EL BARCA!
Nem egészen az történt, amire számítottam:LG írta:Elérkezett a pótselejtezők napja is.
Oroszország-SzlovéniaKét gólos orosz győzelmet várok
Görögország-Ukrajnax, vagy Ukrán siker
Irország-Franciaországugyanaz, x, vagy vendég siker
Portugália-BoszniaEzt nehéz lenne megtippelni, 3 esélyes. A lényeg, h sztem a Bosnyákok fognak a 2 meccs után továbbmenni.