Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van. Maradona és CR nem egy szint. A portugál soha nem fogja elérni az argentin futballszintjét.maXwelL írta:Maradona a labdarúgó volt, Céróni pedig csak egy labdarúgó aki jobb mint az átlag. Maradona egyszeri és utánozhatatlanRivaldinho írta: Egyrészt van mire, másrészt pedig Maradonának mekkora arca volt ? Kb akkora, hogy egy hétig borotválkozhatott..
Ebbe a 'vajon Maradona a labdarugó volt-e' témába hadd ne menjek bele, kinek ez, kinek az.. Nekem pl nem. Erről ennyit, a magam részéről, én csak kifejtettem nagy általánosságban mit gondolok C.Roniról, és az őt szidalmazokról, hogy kicsit nyissák is ki a szemüket. Én sem szeretem mikor színészkedik, de zseniális a pályán, szeretem a játékát, részemről ennyi.maXwelL írta:Maradona a labdarúgó volt, Céróni pedig csak egy labdarúgó aki jobb mint az átlag. Maradona egyszeri és utánozhatatlan
Maradona a labdarúgó volt, Céróni pedig csak egy labdarúgó aki jobb mint az átlag. Maradona egyszeri és utánozhatatlanRivaldinho írta: Egyrészt van mire, másrészt pedig Maradonának mekkora arca volt ? Kb akkora, hogy egy hétig borotválkozhatott..
Én is szívből remélem ugyanezt.Bár nem hiszem hogy céronaldo nagyon ficánkolni fog Lahm mellett. Lahm az egyik legjobb szélső védő, szerintem simán semlegesíteni fogja. Ha meg a meccs alatt 1-2szer átjut Lahm-on akkor meg Metzelder vagy Mertesacker egyből le fogja rúgniVarga Tamás írta:Én, életemben először és utoljára - a németeknek fogok drukkolni, hogy az unszimpatikus játékosoktól hemzsegő portugál válogatott elhasaljon. Céronaldo megszégyenülése nekem hatalmas örömet okozna. Remélem, akkorát esik, mint egy ház. Bár lehet, ahhoz, hogy a hatalmas arca kiférjen a pályára hőlégballonnal fog leszállni a pályára, vagy megnagyobbítják a játékoskijárót. Úúúúúútálom! Pedig 4 éve, meg a VB-n még szimpatikusak voltak nekem.
Varga Tamás írta:"Koraszülött kislányának halála miatt a labdarúgó Európa-bajnokságon negyeddöntős hollandok edzőtáborát elhagyó, ám csütörtökön visszatért Khalid Boulahrouz játékra jelentkezett Marco van Basten szövetségi kapitánynál.
"Amikor visszajött, köszönetet mondott a csapatnak és a vezetőknek, szeretne továbblépni. Azt mondta, készen áll a játékra szombaton" - nyilatkozta van Basten. "A legerősebb oldalát mutatta a társaknak. Egy célért küzdünk, és ebben Khalid is velünk van" - mondta Edwin van der Sar, a hollandok csapatkapitánya.
A mindhárom csoportmérkőzésen kezdő Boulahrouz feleségét komplikációk miatt szerdán kórházba szállították. A futballista párja koraszüléssel kislányt hozott világra, a baba életét azonban nem sikerült megmenteni." (index)
Minden tiszteletem az övé. Hatalmasat nőtt a szememben.
Ez e legszörnyűbb. De ha ezekután még visszamegy akkor minden tiszteletem az Övé. Biztos nem lehet könnyű nekiVarga Tamás írta:"Az Úr az én pásztorom,
ínséget nem kell látnom."
A Seregek Ura adjon a kislánynak örök nyugodalmat, angyalok szárnyán repüljön az Isten trónusa elé, aki jobbjára állítva, adja meg Neki az örök élet kegyelmét. A fájdalomtól megtört szülőknek pedig adja meg a remény, a hit és a szeretet mindent felülíró kegyelmét, és találjon megnyugvást felkavart lelkük.![]()
![]()
há jól volt bezselézve a haja...barca99 írta: Csak én láttam más meccseket mint ezek? Ronaldo mi a lótúrót csinált, hogy a kezdőben legyen? Rúgott egy darab gólt, de azon kívül egy értelmes dolgot nem csinált.
Csak én láttam más meccseket mint ezek? Ronaldo mi a lótúrót csinált, hogy a kezdőben legyen? Rúgott egy darab gólt, de azon kívül egy értelmes dolgot nem csinált. Buffon, amikor VDS csak pados? Oké, hogy a kieséstől mentette meg a csapatát, de VDS nagy bravúrokat mutatott be, nagyon jól védett. Gigi meg hibázott az egyik holland gólnál. Inkább Sneijder-t jobb oldalra, Podolskit meg balra. Mellesleg Boulahrouz középhátvéd, amikor a csoportban végig jobb hátvédként nyomta tanárian.