Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.03.22. 20:18:30

Köztünk szólva,én összességében jobban örülnék ha Maxwell lenne a fix és nem Abidal...

Szerintem jobb játékos
LM10
Director del Fútbol

2010.03.22. 20:14:05

Én egyébként 2 játékost érzek biztos távozónak: Márquez és Henry. Henry már 33 éves lesz a nyáron, és már mindent megnyert, ezért ez nem is lenne meglepő. Még ezt a pár hónapot remélem hasznosan fogja leküldeni nálunk.
Márquez pedig...nem a tavalyi :? Nincs már benne az a magabiztosság ebben az évben, ami jellemezte őt egész pályafutásán át. Tegnapi 2 bekapott gólunkban is alaposan benne volt. Milito lefocizza őt, Puyol és Piqué pedig már rég előtte van. Csigrinszkij pedig jövőre több leehtőséget fog kapni,+1 év spanyol tapasztalattal. Ezért érzem én, hogy a mexicói ideje itt lejárt. De még 1-2 jó európai év a lábában van, csak egy környezet váltás nem ártana neki. Rajtuk kívül a kölcsönben lévő playákat(Hleb,Caceres,Henrique) adnám el.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.22. 20:05:05

geridoss írta:
menczel írta:mert Abidal sose lesz egy támadóguru.
De viszont Maxwell egész jól tolja mostanság, támadásban is segít, felfut, akár csak Alves a túloldalt. És egész jó beadásai vannak.
Ettől függetlenül, ha Eric felépül, tuti ismét ő lesz az első számú balbekkünk. Legalábbis, remélem... Hiába nyomja most jól Maxwell. Legalább, az egyik oldalunk legyen teljesen lefedve. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
geridoss
Director del Fútbol

2010.03.22. 19:58:16

menczel írta:
Egyébként van egy olyan elméletem, miszerint a szélsőtámadó szereplését nagyban meghatározza a mögötte játszó szélsőbekk. Dinhonak ott volt Bronckhorst, Messinek most Alves. Ezek alapján az igazolandó támadónknak nehéz dolga lesz, mert Abidal sose lesz egy támadóguru.
De viszont Maxwell egész jól tolja mostanság, támadásban is segít, felfut, akár csak Alves a túloldalt. És egész jó beadásai vannak.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
LM10
Director del Fútbol

2010.03.22. 19:57:19

Robben érdekes nyilatkozata a SPORT.ES-ről :D :"Ha nem sikerülne meghosszabbítani Ribéryvel a szerződését, akkor menjen Barcelonába. A légkör nem lenne megfelelő számára Madridban"

Látszik Robben mennyire szerette Madridot :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.03.22. 19:58:17-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.22. 19:51:35

mademan írta:egy picit off amit írok, mert gyakorlatilag egyik médium sem foglalkozott azt hiszem ezzel a lehetőséggel a bal szélső posztra: AGÜERO

érvek:
- hasonló kaliberű mint messi: alacsony, jól cselez, több poszton bevethető
- jobb lábas, jól fejel
- atletico évek óta kaki szóval érik a távozás gondolata

szerintem egy jó megoldás lenne
én már tavaly is őt szerettem volna, és még 1 indok: Messivel nagyon nagy barátok!!!

sajnos azonban sztem esélytelen, iszonyatosan drága lenne, még Cesc-nél is drágább(ismerve az atleticot... 40 alatt szóba se állnak senkivel...)
mademan
Capitá del Barça

2010.03.22. 19:43:06

egy picit off amit írok, mert gyakorlatilag egyik médium sem foglalkozott azt hiszem ezzel a lehetőséggel a bal szélső posztra: AGÜERO

érvek:
- hasonló kaliberű mint messi: alacsony, jól cselez, több poszton bevethető
- jobb lábas, jól fejel
- atletico évek óta kaki szóval érik a távozás gondolata

szerintem egy jó megoldás lenne
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.22. 19:31:13

fcbarca0827 írta:
geridoss írta:
menczel írta:mert Abidal sose lesz egy támadóguru.
Ettől függetlenül, ha Eric felépül, tuti ő lesz az első számú balbekkünk. Hiába nyomja most jól Maxwell. Legalábbis, remélem... Legalább, az egyik oldalunk legyen teljesen lefedve. :lol:
Ha már ennél a témánál tartunk nem tudja valaki mikor épül föl Eric?
(tudom hogy nem ide tartozik :oops: )
LM10
Director del Fútbol

2010.03.22. 19:16:48

Robinhot zárjuk ki azt mondom. Ha a télen nem jött, és inkább Braziliába tartott, akkor felejtős :) Villa nagyon drága lenne :? De ő nálam a favorit. Vagy ami a legkedvemre valóbb lenne:Bojan a balszélső. Ha ő formában van, akkor a gólok is jönnének tőle. Szvsz sokkal jobban megy neki szélen, mint középen.
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.17. 12:43:58

Így van. Én sem venném jó néven, hogy ha a csapatom húzóembere lennék és egy cserealapba próbálnának bevonni.
Szerintem ő tökéletes választás lenne. Gyors, ismeri a ligát és a passzai sem akármilyenek A beilleszkedéssel sem hiszem, hogy túl sok probléma lenne. Pep pszichológiai képességei már-már legendásak. :lol:
A legfontosabb érv mellette mégis az, hogy GÓLERŐS. Ez az a kritérium ami miatt nem favorizálom Silvát.
A másik jó megoldás Ribéry lenne, de ő nagyon bizonytalan.
A Ribéry, Silva, Villa, Robinho kvartettből sztem az utóbbi kettő a legesélytelenebb. Villa iszonyat drága + nyáron sem sikerült megszerezni amikor tényleg nagy szükség volt rá, ráadásul még szóba sem került a neve, a brazil meg ha kellett volna Pepnek már télen jött volna elég jó feltételekkel.
Szóval a legideálisabb szvsz Ribéry lenne, de Pep húzásait ismerve azt is el tudom képzelni, hogy marad Henry sőt nem lesz jobbhátvéd igazolás sem. Amúgy ezt nem is tartanám feltétlen létszükségletnek. Dani nagyon sokat bír, a helyén tud játszani Puyol (nem úgy ahogy a brazil, de 1-1 meccset lehoz), Maxwell is jól tolta ott, valamint Bartraban is látok fantáziát. Lehet, hogy be tudná építeni a köv szezonban Pep a csapatba.
Cesc-ben szinte biztos vagyok, főleg az elnökváltás miatt, bár nem sírnám el magam ha nem jönne. Az biztos, hogy akkor Thiagot és JDS-t egy időre felejthetjük. Ez pedig nem hiszem, hogy olyan jó ötlet lenne. Én bízok bennük, főleg Thiagóban látok sok potenciált.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.17. 11:52:50

Robinho ha jól tudom azért ment el Madridból mert nem vette jó néven, hogy be akarták őt is vonni egy üzletbe cserealapként+pénzt adtak volna mellé. Talán épp CR mizéria volt. Emlékeim szerint jól tolta Madridban. Nem volt vele különösebb gond.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.17. 10:41:45

Robinho olcsóbb,de sztem zsákba macska, vagy bejön és lesz kedve játszani vagy nem. Elvégre egy reálnak és egy man citynek se kellett.
Na ez nem igaz. A reál megtartotta volna Robinhot, de ő mindenféleképpen távozni akart mert rosszul érezte ott magát. Hozzáteszem az utolsó ott töltött évében messze a reál legjobbja volt és nagy szerepe volt abban hogy bajnokok lettek. Spanyolországban elég jól ment neki a játék, Anglia már nem az ő stílusa, érthető az ottani formahanyatlása, pláne hogy hátrébb szerepel a city-ben és rá épülnek a támadások. Úgy gondolom a Barca stílusa feküdne neki és elég jó csapatjátékos lenne. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.17. 10:26:35

én még mindig nem szeretném, ha Ribery idejönne... ennek a franciának annyira megnőtt az arca, h majdnem egyszinten van CR-rel ebben a tekintetben... amikor pl kijelenti, h 3 csapatban tudja magát elképzelni (felsorolja a Barcát,Realt,Chelseat), de lehet, h marad a Bayernben, az nem épp azt jelenti számomra, h ne lenne beképzelt... a bajoroknál meg jöttek állandóan a mondvacsinált sérülései... mint egy tipikus brazil, ha van kedve játszik, ha nincs, akkor nem... ilyen nem kell ide(emiatt nem kell nekem Robinho sem...) igazoljunk a Valenciából... ;)

szerk: barcafan0911 rosszul emléxel, mert Robinho-t megpróbálták cserealapnak használni a CR üzlethez, ez nem tetszett neki(tehát tulajdonképpen a Real úgy gondolta, h maradhat, de nem muszáj...azért nem sokan maradnának egy olyan csapatban, ahol max. a megtűrt szerepe jut neki...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.17. 10:45:04-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2010.03.17. 10:08:56

Xavi szívesen látná Riberyt azt nyilatkozta. Meg kell h mondjam én is. R10 óta csakis jobblábast tudok elképzelni a bal támadó poszton. Akik biztosan a piacon lesznek Villa, Robinho, Ribery azok közül ugye Villa inkább 9es(bár Titit is átképeztük), ráadásul ő a legdrágább, hisz idén 40millióért sem váltott klubot. Robinho olcsóbb,de sztem zsákba macska, vagy bejön és lesz kedve játszani vagy nem. Elvégre egy reálnak és egy man citynek se kellett. Ribery viszont tipikus szélső, aki jól készít elő, de képes váratlant is húzni. Ellene a sérülékenysége szól.

Egyébként van egy olyan elméletem, miszerint a szélsőtámadó szereplését nagyban meghatározza a mögötte játszó szélsőbekk. Dinhonak ott volt Bronckhorst, Messinek most Alves. Ezek alapján az igazolandó támadónknak nehéz dolga lesz, mert Abidal sose lesz egy támadóguru.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.17. 08:28:25

FtcSikiHun írta:
ALEXDP írta:Szerintem meg a legjobb megoldás balszélen CR!
:-)
Ibra helyére meg Puskás ugye? :D
nem nem oda Pele kell :D - amúgymeg az egész focivilágban CR-t utálom a legjobban..a szabadrúgásokon, meg a biciklizésen kívül semmi másra nem jó...
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.17. 01:43:58

salas9 írta:
Más:
"Así pues, nos consta que el Madrid va a echar el resto por Silva, jugador de excelente calidad, que conoce la Liga y cuyo perfil se acerca más a la filosofía que Florentino quiere para su equipo, pero la guerra está servida, pues el Barça también tiene echadas sus redes sobre el jugador canario, por si le fallara la llegada de Ribery, jugador que sigue siendo el objetivo número uno de Guardiola."
Vmi ilyesmi a lényeg
"Tudjuk hogy Silva a Madrid célpontjai között van, kiváló játékos aki ismeri a ligát és a filozófiáját, ezért szeretné Flrentino a csapatában tudni, de kész háborúzni a Barca ha a Ribery üzlet kútba esik aki első számú jelöltje erre a posztra"
salas9
Entrenador del Barça

2010.03.17. 01:35:32

kilibarca írta: ...
De azért te is örülnél a Torresnek Bali :!: :lol:

Más:
"Así pues, nos consta que el Madrid va a echar el resto por Silva, jugador de excelente calidad, que conoce la Liga y cuyo perfil se acerca más a la filosofía que Florentino quiere para su equipo, pero la guerra está servida, pues el Barça también tiene echadas sus redes sobre el jugador canario, por si le fallara la llegada de Ribery, jugador que sigue siendo el objetivo número uno de Guardiola."

Ha jól vettem ki a dolgokat akkor a Realnak meg kell "közdenie" velünk Silvaért, mert Guardiola első számú célpontja a balszélre ő :?: :!: Valaki aki perfect az segithetne :!: :oops:
Köszike :wink:
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2010.03.16. 22:55:19

bence-barca írta:Sztem, ha Cesc jön, akk Yaya elmegy. Mert ki maradna 6.? számú kp.-nak?
Meg nem tom elképzelni, h Ini-Xavi-Cesc közül az egyik mindig pihenne :?
Nem tudom. Én valahogy simán el tudnám képzelni, hogy mindig pihenjen 1 Cecs, Ini és Xavi 3mas közül. mert mért ne jót tenne mindegyiknek a pihi jobban bírnák -> jobb teljesítmény és ne adj Isten sérülésnél meg természetes lenne és persze jó is! Az meg a másik hogy félidőben lehetne változtatni, ahogy gondolja Pep.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.16. 22:50:20

Sztem, ha Cesc jön, akk Yaya elmegy. Mert ki maradna 6.? számú kp.-nak?-gondolom Yaya nem!
Meg nem tom elképzelni, h Ini-Xavi-Cesc közül az egyik mindig pihenne :?
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.16. 22:12:39

ALEXDP írta:Hát ha csak hatásfokot vizsgálunk akkor tényleg ő(Cr) lenne!
Az is tridente lenne,nem is akármilyen!
Az Ibra Puskás cserével még várnék:-)

Mellesleg szerintem igazi minőségi erősítést jelentő balszélső nincs momentán,olyan aki realitás lehet 70 millióig bezárólag.

Szerintem.

Szerintem Robinho még mindig tökéletes lenne (nem tudom pontosan mennyibe kerül) de gyors, ügyesen passzol, gólérzékeny. Csak kicsit önző. :wink: Majdnem olyan mint Messi...na de annyira jó sose lesz :twisted:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.03.16. 22:09:29

Hát ha csak hatásfokot vizsgálunk akkor tényleg ő(Cr) lenne!
Az is tridente lenne,nem is akármilyen!
Az Ibra Puskás cserével még várnék:-)

Mellesleg szerintem igazi minőségi erősítést jelentő balszélső nincs momentán,olyan aki realitás lehet 70 millióig bezárólag.

Szerintem.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.16. 22:02:38

ALEXDP írta:Szerintem meg a legjobb megoldás balszélen CR!
Ibra helyére meg Puskás ugye? :D
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.03.16. 22:00:20

Szerintem meg a legjobb megoldás balszélen CR!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.16. 21:59:15

De mit akarunk már Villával balszélen? :o Meg amúgyis, szó nem volt róla. Komolytalan...

Azt meg még mindig nem értem, hogy miért lenne gáz, ha Cescet leigazolnánk? 2 posztra lenne 3 játékos, ez lenne a normális...
Xavi a tavalyi, meg az idei szezonban kihagyott meccseit meg egy kezemen meg tudnám számolni... Nagyonnagyon sokat játszik.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Attika 25
Capitá del Barça

2010.03.16. 21:45:57

DaVeman írta: Tételezzük fel, hpgy megvenné a Barca. De ki helyén játszana?
Tételezzük fel hogy jön egy ütős bal szélső,akkor középre két posztra lennének hárman (a harmadik hely egy vkp kell hogy legyen) Xavi,Iniesta,Cesc ami azért még elviselhető,lehetne rotálni,egyikük minden meccsen pihenhetne illetve egy fél órát játszhatna,ezáltal frissebbek lennének,s akkor még nem beszéltünk az esetleges sérülésekről.Szerintem elbirnánk két posztra a három embert,max. az lehetne probléma hogy akkor a vkp posztra lennének hárman (Yaya,Busi,Keita) s az lehet már picit sok,de majd meglátjuk hogy alakul :wink:
Lezárt