Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ettől függetlenül, ha Eric felépül, tuti ismét ő lesz az első számú balbekkünk. Legalábbis, remélem... Hiába nyomja most jól Maxwell. Legalább, az egyik oldalunk legyen teljesen lefedve.geridoss írta:De viszont Maxwell egész jól tolja mostanság, támadásban is segít, felfut, akár csak Alves a túloldalt. És egész jó beadásai vannak.menczel írta:mert Abidal sose lesz egy támadóguru.
De viszont Maxwell egész jól tolja mostanság, támadásban is segít, felfut, akár csak Alves a túloldalt. És egész jó beadásai vannak.menczel írta:
Egyébként van egy olyan elméletem, miszerint a szélsőtámadó szereplését nagyban meghatározza a mögötte játszó szélsőbekk. Dinhonak ott volt Bronckhorst, Messinek most Alves. Ezek alapján az igazolandó támadónknak nehéz dolga lesz, mert Abidal sose lesz egy támadóguru.
én már tavaly is őt szerettem volna, és még 1 indok: Messivel nagyon nagy barátok!!!mademan írta:egy picit off amit írok, mert gyakorlatilag egyik médium sem foglalkozott azt hiszem ezzel a lehetőséggel a bal szélső posztra: AGÜERO
érvek:
- hasonló kaliberű mint messi: alacsony, jól cselez, több poszton bevethető
- jobb lábas, jól fejel
- atletico évek óta kaki szóval érik a távozás gondolata
szerintem egy jó megoldás lenne
Ha már ennél a témánál tartunk nem tudja valaki mikor épül föl Eric?fcbarca0827 írta:Ettől függetlenül, ha Eric felépül, tuti ő lesz az első számú balbekkünk. Hiába nyomja most jól Maxwell. Legalábbis, remélem... Legalább, az egyik oldalunk legyen teljesen lefedve.geridoss írta:De viszont Maxwell egész jól tolja mostanság, támadásban is segít, felfut, akár csak Alves a túloldalt. És egész jó beadásai vannak.menczel írta:mert Abidal sose lesz egy támadóguru.
Na ez nem igaz. A reál megtartotta volna Robinhot, de ő mindenféleképpen távozni akart mert rosszul érezte ott magát. Hozzáteszem az utolsó ott töltött évében messze a reál legjobbja volt és nagy szerepe volt abban hogy bajnokok lettek. Spanyolországban elég jól ment neki a játék, Anglia már nem az ő stílusa, érthető az ottani formahanyatlása, pláne hogy hátrébb szerepel a city-ben és rá épülnek a támadások. Úgy gondolom a Barca stílusa feküdne neki és elég jó csapatjátékos lenne.Robinho olcsóbb,de sztem zsákba macska, vagy bejön és lesz kedve játszani vagy nem. Elvégre egy reálnak és egy man citynek se kellett.
nem nem oda Pele kellFtcSikiHun írta:Ibra helyére meg Puskás ugye?ALEXDP írta:Szerintem meg a legjobb megoldás balszélen CR!
Vmi ilyesmi a lényegsalas9 írta:
Más:
"Así pues, nos consta que el Madrid va a echar el resto por Silva, jugador de excelente calidad, que conoce la Liga y cuyo perfil se acerca más a la filosofía que Florentino quiere para su equipo, pero la guerra está servida, pues el Barça también tiene echadas sus redes sobre el jugador canario, por si le fallara la llegada de Ribery, jugador que sigue siendo el objetivo número uno de Guardiola."
De azért te is örülnél a Torresnek Balikilibarca írta: ...
Nem tudom. Én valahogy simán el tudnám képzelni, hogy mindig pihenjen 1 Cecs, Ini és Xavi 3mas közül. mert mért ne jót tenne mindegyiknek a pihi jobban bírnák -> jobb teljesítmény és ne adj Isten sérülésnél meg természetes lenne és persze jó is! Az meg a másik hogy félidőben lehetne változtatni, ahogy gondolja Pep.bence-barca írta:Sztem, ha Cesc jön, akk Yaya elmegy. Mert ki maradna 6.? számú kp.-nak?
Meg nem tom elképzelni, h Ini-Xavi-Cesc közül az egyik mindig pihenne
ALEXDP írta:Hát ha csak hatásfokot vizsgálunk akkor tényleg ő(Cr) lenne!
Az is tridente lenne,nem is akármilyen!
Az Ibra Puskás cserével még várnék:-)
Mellesleg szerintem igazi minőségi erősítést jelentő balszélső nincs momentán,olyan aki realitás lehet 70 millióig bezárólag.
Szerintem.
Ibra helyére meg Puskás ugye?ALEXDP írta:Szerintem meg a legjobb megoldás balszélen CR!
Tételezzük fel hogy jön egy ütős bal szélső,akkor középre két posztra lennének hárman (a harmadik hely egy vkp kell hogy legyen) Xavi,Iniesta,Cesc ami azért még elviselhető,lehetne rotálni,egyikük minden meccsen pihenhetne illetve egy fél órát játszhatna,ezáltal frissebbek lennének,s akkor még nem beszéltünk az esetleges sérülésekről.Szerintem elbirnánk két posztra a három embert,max. az lehetne probléma hogy akkor a vkp posztra lennének hárman (Yaya,Busi,Keita) s az lehet már picit sok,de majd meglátjuk hogy alakulDaVeman írta: Tételezzük fel, hpgy megvenné a Barca. De ki helyén játszana?