Így van. Én sem venném jó néven, hogy ha a csapatom húzóembere lennék és egy cserealapba próbálnának bevonni.
Szerintem ő tökéletes választás lenne. Gyors, ismeri a ligát és a passzai sem akármilyenek A beilleszkedéssel sem hiszem, hogy túl sok probléma lenne. Pep pszichológiai képességei már-már legendásak.
A legfontosabb érv mellette mégis az, hogy GÓLERŐS. Ez az a kritérium ami miatt nem favorizálom Silvát.
A másik jó megoldás Ribéry lenne, de ő nagyon bizonytalan.
A Ribéry, Silva, Villa, Robinho kvartettből sztem az utóbbi kettő a legesélytelenebb. Villa iszonyat drága + nyáron sem sikerült megszerezni amikor tényleg nagy szükség volt rá, ráadásul még szóba sem került a neve, a brazil meg ha kellett volna Pepnek már télen jött volna elég jó feltételekkel.
Szóval a legideálisabb szvsz Ribéry lenne, de Pep húzásait ismerve azt is el tudom képzelni, hogy marad Henry sőt nem lesz jobbhátvéd igazolás sem. Amúgy ezt nem is tartanám feltétlen létszükségletnek. Dani nagyon sokat bír, a helyén tud játszani Puyol (nem úgy ahogy a brazil, de 1-1 meccset lehoz), Maxwell is jól tolta ott, valamint Bartraban is látok fantáziát. Lehet, hogy be tudná építeni a köv szezonban Pep a csapatba.
Cesc-ben szinte biztos vagyok, főleg az elnökváltás miatt, bár nem sírnám el magam ha nem jönne. Az biztos, hogy akkor Thiagot és JDS-t egy időre felejthetjük. Ez pedig nem hiszem, hogy olyan jó ötlet lenne. Én bízok bennük, főleg Thiagóban látok sok potenciált.