Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
-Nem bukni, hanem keresni akarnak rajta, azért egy angol első osztályú meccs televíziós joga többet ér, mint egy Marosvásárhelyé.kennyke04 írta:Nem, csak ha már bajnokok ligája, hadd juthasson már be egy inkább bajnok, elsősorban keleti országból származó csapat, minthogy az angol bajnokság 12. helyezettje, aki valószínűleg ugyanúgy elkupálná pl. a Lokit, de mégsem tartom ideálisnak akkor a sorozat elnevezését. Nem is értem, miért az ilyen angol középcsapatokba feccölik a sok lóvét, amikor a kiesés elkerülése a cél, minthogy elmenne egy ilyen befektető xy országba, ahol nevetve összerak egy csapatot aki hozza a honi bajnokságot és akkor indulhatna évről évre a BL-be... 100x inkább így tennék, az unatkozó sejkek helyébe... egy szép példa lenne kishazánk is erre.
Jah,elég jó meccset toltak a srácok,végre összejött!kamaj írta:Megvan az első EL magyar győzelem!!! Iszonyatosan örülök, és tudom, hogy a jövőben már ez a nyomás nem fogja agyonnyomni a csapatot. Magabiztos teljesítmény volt!!!
HAJRÁ LOKI!!!
Nem, csak ha már bajnokok ligája, hadd juthasson már be egy inkább bajnok, elsősorban keleti országból származó csapat, minthogy az angol bajnokság 12. helyezettje, aki valószínűleg ugyanúgy elkupálná pl. a Lokit, de mégsem tartom ideálisnak akkor a sorozat elnevezését. Nem is értem, miért az ilyen angol középcsapatokba feccölik a sok lóvét, amikor a kiesés elkerülése a cél, minthogy elmenne egy ilyen befektető xy országba, ahol nevetve összerak egy csapatot aki hozza a honi bajnokságot és akkor indulhatna évről évre a BL-be... 100x inkább így tennék, az unatkozó sejkek helyébe... egy szép példa lenne kishazánk is erre.torrentkiller írta:Egyszóval ez az egész módosítás csak arra volt jó, hogy legyen valaki, aki ellen lehet gól különbséget javítani...Drigo írta: A BL (92-93-as) kezdete óta egészen a tavalyit megelőző szezonig (2008-09), mindössze 7( 8 ) csapatnak (Košice - szlovák 97-98, Fenerbahce - török 2001-02, Szpartak Moszkva - orosz 2002-03, Leverkusen - német 2002-03 [de ez a dupla csoportkör idejének, második csoportkörében volt], Anderlecht - belga 2004-05, Rapid Wien - osztrák 2005-06, Levszki Szófia - bolgár 2006-07, Dinamo Kijev - ukrán 2007-08 ) sikerült az a bravúr, hogy a csoportkört 0 ponttal abszolválja.
Ez a szám a tavalyi és az idei szezont tekintve már 4 (Maccabi Haifa - izraeli, Debrecen - magyar, Msk Zilina - szlovák, Partizan - szerb), és talán mondani sem kell, mind a 4 a bajnokok ágáról jutott be.
Egyszóval ez az egész módosítás csak arra volt jó, hogy legyen valaki, aki ellen lehet gól különbséget javítani...Drigo írta: A BL (92-93-as) kezdete óta egészen a tavalyit megelőző szezonig (2008-09), mindössze 7( 8 ) csapatnak (Košice - szlovák 97-98, Fenerbahce - török 2001-02, Szpartak Moszkva - orosz 2002-03, Leverkusen - német 2002-03 [de ez a dupla csoportkör idejének, második csoportkörében volt], Anderlecht - belga 2004-05, Rapid Wien - osztrák 2005-06, Levszki Szófia - bolgár 2006-07, Dinamo Kijev - ukrán 2007-08 ) sikerült az a bravúr, hogy a csoportkört 0 ponttal abszolválja.
Ez a szám a tavalyi és az idei szezont tekintve már 4 (Maccabi Haifa - izraeli, Debrecen - magyar, Msk Zilina - szlovák, Partizan - szerb), és talán mondani sem kell, mind a 4 a bajnokok ágáról jutott be.
most mar jobb az Arsenal helyzete,de nem sokkalLeomessi14 írta:Most az a helyzet,hogy ha az Arsenal nem nyer es a Braga talal egy golt,akkor az Arsenal kieso.Elegge a vegere hagytak,egy eleg gyenge csoportban....
Engem is emiatt érdekel.detabarca írta:Miért akkor rendetlenkednek amikor fogadok a csapatukra???
oroszok nem bírnak magukkal:Dvargaakos írta:A Zsolna meccsén nem tudja valaki mi történt? Azt írja az eredmenyek.com hogy félbeszakítva.
azt írják az orosz huligánok rendetlenkednekvargaakos írta:A Zsolna meccsén nem tudja valaki mi történt? Azt írja az eredmenyek.com hogy félbeszakítva.
Az igenLionel85 írta:Érdekesség a Rapid Wien - Porto EL meccsről
http://videos.sapo.pt/wRjwrEJ9IQBZIQeCpSJo
Tiszta hóesésben ment a meccs, az első félidőben még a pálya vonalait se lehetett látni. Így azért elég érdekes közepet kezdeni vagy éppen a tizenegyes-gyanús eseteknél meghatározni, hogy kint volt-e az ember az esetnél vagy sem. Azért a második félidőre legalább a 16-ost leporolták.
Hát én valamennyire láttam a vonalat,legalábbis az oldal és az alap vonalat.Lionel85 írta:Érdekesség a Rapid Wien - Porto EL meccsről
http://videos.sapo.pt/wRjwrEJ9IQBZIQeCpSJo
Tiszta hóesésben ment a meccs, az első félidőben még a pálya vonalait se lehetett látni. Így azért elég érdekes közepet kezdeni vagy éppen a tizenegyes-gyanús eseteknél meghatározni, hogy kint volt-e az ember az esetnél vagy sem. Azért a második félidőre legalább a 16-ost leporolták.
Szerintem erről nincs igazán szó. Egyszerűen ilyen gyenge ez a Malinauskas, nem nagyon lehet mit tenni. Láttunk már számos ilyen hibát tőle, szerintem ez is az egyik a sok közül. Van hogy nagyokat véd, de van hogy olyan hibákat csinál amit 12 évesen már tudnak a kapusok.hau30 írta:Most itt lehet összeesküvést sejetni,és én meg is teszem.Szerintem kilóra megvették ezt a kapust!!!