Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi a Copa alatt megfűzi a fejét, aztán mikor vége van a kontinensviadalnak, visszatér spanyolba, és aláír hozzánk. Gabi Milito amúgy is szimpatikusabb játékos, mint a román (a román, az román).noname írta:Egy hír a goal.comról:G.Milito azt mondta h szívesen játszana nálunk Messivel.EZenkívül beszállhatunk az érte folytatott harcba.Ha nem jön CHivu, ő lenne a favoritom, a kérdés csak az h mennyit kér a Zaragoza.
Nem rossz játékos de erre a posztra vannak most nekünkGame90 írta:Azért ennyire ne nézzük le Perrottát, elég jó játékosZozzy 5 írta:Perrotta?![]()
Mehetett volna a humor topicba...
Azért ennyire ne nézzük le Perrottát, elég jó játékosZozzy 5 írta:Perrotta?![]()
Mehetett volna a humor topicba...
Na most már kezd sok lenni a Rómából meg Chivu-ból!aky01 írta:Na ehhez mit szóltok :
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=340592
Roma Say No To Barça For Perrotta
According to rumours Barcelona have also enquired about midfielders Daniele De Rossi and Simone Perrotta in the negotiations for Christian Chivu.
Igy van, te nyertél! Én így gondoltam!barca99 írta:19-re lapot húzni... ez nem a Blackjack (21) nevű játékhoz tartozik véletlenül?Ha 19-ed van akkor kicsi az esély hogy egy alsót kapjál, ami ugye kettőt ér... ezzel lenne meg a tuti győzelemhez szükséges 21. Tehát sztem azt jelenti, hogy kockáztatni.
Szntem meg csak simán arra célzott,hogy a 4 klasszis egyszerre lesz a pályán....nála ez 19re lapot jelentDUGO_11 írta:Slither
Szerintem arra céloz hogy nelegyen anyira bo a keretunk___!
Elég 19 ember, minek legyen 22 és 3 csucsuljon mindég__én szerintem igy gondolta___!
Ha jol értelmesztem___![]()
Slither írta:1. Ha rótáció lesz, akkor mindenki fog ülni a padon, profi játékook, meg lehet értetni velük a helyzetet (csak a fontosabb meccsekkel lehet majd gond). Miért nem változhatna meg egy kicsit Eto'o? Sztem simán le lehet ültetni, ha látja, hogy a többieknek is úgyanúgy kell.zmodellb írta:1. Padra vettük Henry-t, vagy talán kispadon fog csendben ülni Eto'o???
2. A tavalyi felállás úgyebár 1 - 3 - 4 - 3!!! Talán kiismeretek volna minket??
3. Éppen ezért Rijkaard helyében, 19-re húznék lapot:
4. Ja és nem láttátok még Messit, és Henryt visszazárni a félpályáig????
2. 1 - 3 - 4 - 3-at sztem nem nagyon játszottunk, az alap a 4-3-3 volt. És igen, kisismertek már játékunkat.
3. Mi az a 19?
4. Ezzel mire célzol?
1. Ha rótáció lesz, akkor mindenki fog ülni a padon, profi játékook, meg lehet értetni velük a helyzetet (csak a fontosabb meccsekkel lehet majd gond). Miért nem változhatna meg egy kicsit Eto'o? Sztem simán le lehet ültetni, ha látja, hogy a többieknek is úgyanúgy kell.zmodellb írta:1. Padra vettük Henry-t, vagy talán kispadon fog csendben ülni Eto'o???
2. A tavalyi felállás úgyebár 1 - 3 - 4 - 3!!! Talán kiismeretek volna minket??
3. Éppen ezért Rijkaard helyében, 19-re húznék lapot:
4. Ja és nem láttátok még Messit, és Henryt visszazárni a félpályáig????
sztem is ez lenne a legjobb felállásDUGO_11 írta:Henry ----- Eto'o------Messi
--------Ronaldinho-----------
---Xavi------------Touré-----
Abidal--Chivu?--Puyol--Zamb
--------V. Valdez-------------
Ez a legjobb___és ha igy fog felálni a csapat___Akkárki johet___!
Evel a csapatal az Angol-válogatotnak adunk egy 5-t___![]()
Portonak elég hosszú meccsei lehetnek, ha Pepe átlagosan 94 percet játszott.Cartmen írta: Ezt találtam róla:
Name: Pepe
Full Name: Képler Laveran Lima Ferreira
...
Futebol Clube do Porto
- 2006/2007 Season:
Appearances 25
Complete Games 23
Minutes Played (Abs) 2362
Minutes Played (Avg) 94
Games Started 25
Yellow Cards 6
Goals 4
Teljesen ezt írtam kicsit előbbnoname írta:Íme az én véleményem a felállásunkról.Az egyszer biztos h 4 védővel játszunk, különben nem kellett volna Abidal és most se kéne Chivu.Decoról kijelentették h nem eladó, eszerint számítanak rá, játszani fogmarad a kp-n a felállás, mert ha Roni visszajönne irányítónak, akkor Decot nem lenne értelme megtartaniMivel viszont Henry nem azért jött h Etoo cseréje legyen, így az igazolások és kijelentések alapján, sztem teljesen egyértelműen levonható következtetés h ez lesz a jövő évi felállásunk:VV-Zambi-Puyol-(valaki)-Abidal-Touer-Deco-Xavi(Ini)-Messi-Etoo-Roni
Elől rotálás.Nincs más lehetőség.Ez lesz.