Először is senkivel nem akarok veszekedni, hisz szerintem itt mindenki vérbeli barca hívő, ahogy én is! Itt csak a saját véleményem mondom el, és senkire nem akarom ráerőletetni!
1. Tehát, csak egy emlékezet, hogy Eto'o sérülése után kapott volna 5 percet, aztán inkább nem, én sztár vagyok, nekem ennyi nem kell! Akkor 25 percnél mi lesz, szerinted ott már nem fog megsértődni! Mellette megértelek, hogy rotáció kéne, de nem tudom, Henry lehet az elején padozni fog, hogy megismerje a spanyol bajnokságot, de 24 milliós játékos a kispadra, az azért durva! Persze azt is lehet mondani, figyelj Henry elején Eto'o kap több lehetőséget, de csak üllj a padon, és majd januártól tiéd a poszt, az Afrika kupa miatt!
2. Az 1-3-4-3-et elirtam, egyetértek veled, hogy 1-4-3-3 volt, ezt akartam én is.
3. A 19-et arra értem, hogy ha azt választja Rijkaard, hogy marad a felállás, megértem, de akkor inkább a padozás miatt várható véleményem szerint egy kisebb feszültség! Azzol hogy a 4 sztárunkat elől játszatná Rijkaard, azzal nagy felelőséget választana, melyből kifagadoan, most mindenki azt gondolja, hogy meggyengül a védekezésünk! Ezt még talán én is így látom, de ha 19-re lapot húz, és a 4 sztárt egyszerre játszatja, akkor ezzel nyerhetünk, aminek az esélye 50-50, mert úgyanúgy veszíthetünk! Bár ha mindig 1 góllal többet lősz, te vagy a nyerő!
Igazából én így látom a helyzetet: Bár ki tudja milyen sérülések lesznek, mely befolyásolja a taktikánkat! Befolyásolja majd még az Afrika kupa, amikor Eto'o és Touré nem lesznek nálunk!
Ha nem az én felállásomat követik, az sem baj, csak a lényeg, hogy visszatérjünk a jó útra, ami ott kezdődik, hogy lealázzuk a reált és újra miénk a bajnokság! A többi helyen pedig csak feljebb!
Slither írta:zmodellb írta:1. Padra vettük Henry-t, vagy talán kispadon fog csendben ülni Eto'o???
2. A tavalyi felállás úgyebár 1 - 3 - 4 - 3!!! Talán kiismeretek volna minket??
3. Éppen ezért Rijkaard helyében, 19-re húznék lapot:
4. Ja és nem láttátok még Messit, és Henryt visszazárni a félpályáig????
1. Ha rótáció lesz, akkor mindenki fog ülni a padon, profi játékook, meg lehet értetni velük a helyzetet (csak a fontosabb meccsekkel lehet majd gond). Miért nem változhatna meg egy kicsit Eto'o? Sztem simán le lehet ültetni, ha látja, hogy a többieknek is úgyanúgy kell.
2. 1 - 3 - 4 - 3-at sztem nem nagyon játszottunk, az alap a 4-3-3 volt. És igen, kisismertek már játékunkat.
3. Mi az a 19?
4. Ezzel mire célzol?