Barça Igazolások 2007-08
Nem mondod komolyan, hogy GMilitot csak azért preferálod jobban, mint Chivut, mert Chivu román. Csak a származása miatt nem szimpatikus? 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Messi a Copa alatt megfűzi a fejét, aztán mikor vége van a kontinensviadalnak, visszatér spanyolba, és aláír hozzánk. Gabi Milito amúgy is szimpatikusabb játékos, mint a román (a román, az román).noname írta:Egy hír a goal.comról:G.Milito azt mondta h szívesen játszana nálunk Messivel.EZenkívül beszállhatunk az érte folytatott harcba.Ha nem jön CHivu, ő lenne a favoritom, a kérdés csak az h mennyit kér a Zaragoza.
- noname
- Llegenda del Barça
Egy hír a goal.comról:G.Milito azt mondta h szívesen játszana nálunk Messivel.EZenkívül beszállhatunk az érte folytatott harcba.Ha nem jön CHivu, ő lenne a favoritom, a kérdés csak az h mennyit kér a Zaragoza. 

A Fifa egy szégyen
Nem rossz játékos de erre a posztra vannak most nekünkGame90 írta:Azért ennyire ne nézzük le Perrottát, elég jó játékosZozzy 5 írta:Perrotta?![]()
Mehetett volna a humor topicba...

-
- aka Game90
Azért ennyire ne nézzük le Perrottát, elég jó játékosZozzy 5 írta:Perrotta?![]()

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Perrotta?
Egyébként most nem tudom, hogy mit kavar a vezetőség? Chivut akarták a bal oldalra, vagy Abidalt középre azzal, hogy állandóan jönnek ezzel az Eric-Chivu párhuzammal...

Egyébként most nem tudom, hogy mit kavar a vezetőség? Chivut akarták a bal oldalra, vagy Abidalt középre azzal, hogy állandóan jönnek ezzel az Eric-Chivu párhuzammal...

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona kiszállt a Chivuért folytatott harcból.
A román válogatott játékos úgy tűnt, hogy egyre közelebb került a Barcelona csapatához és Daniele Prade a hét elején még azt nyilatkozta, hogy a katalánok ajánlata rendkívül érdekes.
A Barca 7 millió fontot és Ludovic Giulyt ajánlotta vagy 10 millió fontot készpénzben, azonban közben a Real Madrid is beszállt a versenybe egy újabb ajánlattal és a Barcelona úgy döntött, nem akar részt venni egy ajánlat-háborúban. Közben a Barcelona leigazolta Eric Abidalt a Lyontól, ezzel is egyértelművé téve, hogy nincs szükségük Chivura.
"www.asroma.hu"
A román válogatott játékos úgy tűnt, hogy egyre közelebb került a Barcelona csapatához és Daniele Prade a hét elején még azt nyilatkozta, hogy a katalánok ajánlata rendkívül érdekes.
A Barca 7 millió fontot és Ludovic Giulyt ajánlotta vagy 10 millió fontot készpénzben, azonban közben a Real Madrid is beszállt a versenybe egy újabb ajánlattal és a Barcelona úgy döntött, nem akar részt venni egy ajánlat-háborúban. Közben a Barcelona leigazolta Eric Abidalt a Lyontól, ezzel is egyértelművé téve, hogy nincs szükségük Chivura.
"www.asroma.hu"
Na most már kezd sok lenni a Rómából meg Chivu-ból!aky01 írta:Na ehhez mit szóltok :
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=340592
Roma Say No To Barça For Perrotta
According to rumours Barcelona have also enquired about midfielders Daniele De Rossi and Simone Perrotta in the negotiations for Christian Chivu.
Bár nagoyn szeretném, hogy Chivu, hozzánk jöjjön, de már keverik össze vissza a sz..t!
Különben is ki ez a Chivu, meg ez a Róma, eleget "könyörögtünk" és megtettük a lépéseket, ha ezek alapján nem tudott dönteni, akkor sajnálattal, de köszönjük szépen!
Chivu talán azt hiszi magáról, hogy mekkora sztár?????????
7:0
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Perrotta??!! Kamu az egész, mert ilyen "csöndbe" nem lehetett volna megcsináálni.
in to exile
- aky01
- Jugador d'estrella
Na ehhez mit szóltok :
According to rumours Barcelona have also enquired about midfielders Daniele De Rossi and Simone Perrotta in the negotiations for Christian Chivu.
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Igy van, te nyertél! Én így gondoltam!barca99 írta:19-re lapot húzni... ez nem a Blackjack (21) nevű játékhoz tartozik véletlenül?Ha 19-ed van akkor kicsi az esély hogy egy alsót kapjál, ami ugye kettőt ér... ezzel lenne meg a tuti győzelemhez szükséges 21. Tehát sztem azt jelenti, hogy kockáztatni.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szntem meg csak simán arra célzott,hogy a 4 klasszis egyszerre lesz a pályán....nála ez 19re lapot jelentDUGO_11 írta:Slither
Szerintem arra céloz hogy nelegyen anyira bo a keretunk___!
Elég 19 ember, minek legyen 22 és 3 csucsuljon mindég__én szerintem igy gondolta___!
Ha jol értelmesztem___![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
19-re lapot húzni... ez nem a Blackjack (21) nevű játékhoz tartozik véletlenül?
Ha 19-ed van akkor kicsi az esély hogy egy alsót kapjál, ami ugye kettőt ér... ezzel lenne meg a tuti győzelemhez szükséges 21. Tehát sztem azt jelenti, hogy kockáztatni. 

Először is senkivel nem akarok veszekedni, hisz szerintem itt mindenki vérbeli barca hívő, ahogy én is! Itt csak a saját véleményem mondom el, és senkire nem akarom ráerőletetni!
1. Tehát, csak egy emlékezet, hogy Eto'o sérülése után kapott volna 5 percet, aztán inkább nem, én sztár vagyok, nekem ennyi nem kell! Akkor 25 percnél mi lesz, szerinted ott már nem fog megsértődni! Mellette megértelek, hogy rotáció kéne, de nem tudom, Henry lehet az elején padozni fog, hogy megismerje a spanyol bajnokságot, de 24 milliós játékos a kispadra, az azért durva! Persze azt is lehet mondani, figyelj Henry elején Eto'o kap több lehetőséget, de csak üllj a padon, és majd januártól tiéd a poszt, az Afrika kupa miatt!
2. Az 1-3-4-3-et elirtam, egyetértek veled, hogy 1-4-3-3 volt, ezt akartam én is.
3. A 19-et arra értem, hogy ha azt választja Rijkaard, hogy marad a felállás, megértem, de akkor inkább a padozás miatt várható véleményem szerint egy kisebb feszültség! Azzol hogy a 4 sztárunkat elől játszatná Rijkaard, azzal nagy felelőséget választana, melyből kifagadoan, most mindenki azt gondolja, hogy meggyengül a védekezésünk! Ezt még talán én is így látom, de ha 19-re lapot húz, és a 4 sztárt egyszerre játszatja, akkor ezzel nyerhetünk, aminek az esélye 50-50, mert úgyanúgy veszíthetünk! Bár ha mindig 1 góllal többet lősz, te vagy a nyerő!
Igazából én így látom a helyzetet: Bár ki tudja milyen sérülések lesznek, mely befolyásolja a taktikánkat! Befolyásolja majd még az Afrika kupa, amikor Eto'o és Touré nem lesznek nálunk!
Ha nem az én felállásomat követik, az sem baj, csak a lényeg, hogy visszatérjünk a jó útra, ami ott kezdődik, hogy lealázzuk a reált és újra miénk a bajnokság! A többi helyen pedig csak feljebb!
1. Tehát, csak egy emlékezet, hogy Eto'o sérülése után kapott volna 5 percet, aztán inkább nem, én sztár vagyok, nekem ennyi nem kell! Akkor 25 percnél mi lesz, szerinted ott már nem fog megsértődni! Mellette megértelek, hogy rotáció kéne, de nem tudom, Henry lehet az elején padozni fog, hogy megismerje a spanyol bajnokságot, de 24 milliós játékos a kispadra, az azért durva! Persze azt is lehet mondani, figyelj Henry elején Eto'o kap több lehetőséget, de csak üllj a padon, és majd januártól tiéd a poszt, az Afrika kupa miatt!
2. Az 1-3-4-3-et elirtam, egyetértek veled, hogy 1-4-3-3 volt, ezt akartam én is.
3. A 19-et arra értem, hogy ha azt választja Rijkaard, hogy marad a felállás, megértem, de akkor inkább a padozás miatt várható véleményem szerint egy kisebb feszültség! Azzol hogy a 4 sztárunkat elől játszatná Rijkaard, azzal nagy felelőséget választana, melyből kifagadoan, most mindenki azt gondolja, hogy meggyengül a védekezésünk! Ezt még talán én is így látom, de ha 19-re lapot húz, és a 4 sztárt egyszerre játszatja, akkor ezzel nyerhetünk, aminek az esélye 50-50, mert úgyanúgy veszíthetünk! Bár ha mindig 1 góllal többet lősz, te vagy a nyerő!
Igazából én így látom a helyzetet: Bár ki tudja milyen sérülések lesznek, mely befolyásolja a taktikánkat! Befolyásolja majd még az Afrika kupa, amikor Eto'o és Touré nem lesznek nálunk!
Ha nem az én felállásomat követik, az sem baj, csak a lényeg, hogy visszatérjünk a jó útra, ami ott kezdődik, hogy lealázzuk a reált és újra miénk a bajnokság! A többi helyen pedig csak feljebb!
Slither írta:1. Ha rótáció lesz, akkor mindenki fog ülni a padon, profi játékook, meg lehet értetni velük a helyzetet (csak a fontosabb meccsekkel lehet majd gond). Miért nem változhatna meg egy kicsit Eto'o? Sztem simán le lehet ültetni, ha látja, hogy a többieknek is úgyanúgy kell.zmodellb írta:1. Padra vettük Henry-t, vagy talán kispadon fog csendben ülni Eto'o???
2. A tavalyi felállás úgyebár 1 - 3 - 4 - 3!!! Talán kiismeretek volna minket??
3. Éppen ezért Rijkaard helyében, 19-re húznék lapot:
4. Ja és nem láttátok még Messit, és Henryt visszazárni a félpályáig????
2. 1 - 3 - 4 - 3-at sztem nem nagyon játszottunk, az alap a 4-3-3 volt. És igen, kisismertek már játékunkat.
3. Mi az a 19?
4. Ezzel mire célzol?
Slither
Elég 19 ember, minek legyen 22 és 3 csucsuljon mindég__én szerintem igy gondolta___!
Ha jol értelmesztem___

Ha jol értelmesztem___

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
1. Ha rótáció lesz, akkor mindenki fog ülni a padon, profi játékook, meg lehet értetni velük a helyzetet (csak a fontosabb meccsekkel lehet majd gond). Miért nem változhatna meg egy kicsit Eto'o? Sztem simán le lehet ültetni, ha látja, hogy a többieknek is úgyanúgy kell.zmodellb írta:1. Padra vettük Henry-t, vagy talán kispadon fog csendben ülni Eto'o???
2. A tavalyi felállás úgyebár 1 - 3 - 4 - 3!!! Talán kiismeretek volna minket??
3. Éppen ezért Rijkaard helyében, 19-re húznék lapot:
4. Ja és nem láttátok még Messit, és Henryt visszazárni a félpályáig????
2. 1 - 3 - 4 - 3-at sztem nem nagyon játszottunk, az alap a 4-3-3 volt. És igen, kisismertek már játékunkat.
3. Mi az a 19?
4. Ezzel mire célzol?
sztem is ez lenne a legjobb felállásDUGO_11 írta:Henry ----- Eto'o------Messi
--------Ronaldinho-----------
---Xavi------------Touré-----
Abidal--Chivu?--Puyol--Zamb
--------V. Valdez-------------
Ez a legjobb___és ha igy fog felálni a csapat___Akkárki johet___!
Evel a csapatal az Angol-válogatotnak adunk egy 5-t___![]()

-
- Entrenador del Barça
Portonak elég hosszú meccsei lehetnek, ha Pepe átlagosan 94 percet játszott.Cartmen írta: Ezt találtam róla:
Name: Pepe
Full Name: Képler Laveran Lima Ferreira
...
Futebol Clube do Porto
- 2006/2007 Season:
Appearances 25
Complete Games 23
Minutes Played (Abs) 2362
Minutes Played (Avg) 94
Games Started 25
Yellow Cards 6
Goals 4

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Henry ----- Eto'o------Messi
Evel a csapatal az Angol-válogatotnak adunk egy 5-t___

Evel a csapatal az Angol-válogatotnak adunk egy 5-t___

sztem is rotálás leszlesz a mesternek kiböl
DE ha eto sokat paodzik akko abol csak balhé lehet és sztem henry sem azé jött h padozon
DE ha eto sokat paodzik akko abol csak balhé lehet és sztem henry sem azé jött h padozon

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nálam: Valdes-Zambrotta, Puyol Chivu Abidal-Toure, Xavi, Deco-Messi, Eto'o, Ronaldinho.
Azaz egyértelműen a rotáció mellett teszem le a voksot. Rijkaardnak óriási feladat lesz megértetni ezt a szituációt, de ha működik tarolni fogunk! Persze, ha a helyzet úgy kívánja, fel lehet állni a négy extraklasszissal is, az egyik kp. kárára.
Azaz egyértelműen a rotáció mellett teszem le a voksot. Rijkaardnak óriási feladat lesz megértetni ezt a szituációt, de ha működik tarolni fogunk! Persze, ha a helyzet úgy kívánja, fel lehet állni a négy extraklasszissal is, az egyik kp. kárára.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Padra vettük Henry-t, vagy talán kispadon fog csendben ülni Eto'o??????????????????????????????????????????????????????
Ezen csak nevetni tudok! Bár az edzőnek lesz fejfájása!
Eto'o, Henry, Ronaldinho, Messi - na ők azok akik kihagyhatatlanok!!!
A tavalyi felállás úgyebár 1 - 3 - 4 - 3!!! Talán kiismeretek volna minket??
Éppen ezért Rijkaard helyében, 19-re húznék lapot:
Xavi-t kisit védekezőbbé állítanám be, illetve Ronaldinho nem engedhet meg magának még egy olyan szezont, amilyen az utolsó volt. Éppen ezért magának, és mindenkinek fog bizonyítani! Valamint ha az edzéseket nem a teremben tartja, akkor rá lehet bízni egy olyan szerepkört, amihez lesz tényleg ereje, és visszatud majd egy kicsit ő is zárni!
Ja és nem láttátok még Messit, és Henryt visszazárni a félpályáig????
Na ez az én véleményem!!
Már várom az idénykezdetét, de talán mindannyian okosabbak leszünk már az edzőmérkőzések után!
Forever BARCA!
Ezen csak nevetni tudok! Bár az edzőnek lesz fejfájása!
Eto'o, Henry, Ronaldinho, Messi - na ők azok akik kihagyhatatlanok!!!
A tavalyi felállás úgyebár 1 - 3 - 4 - 3!!! Talán kiismeretek volna minket??
Éppen ezért Rijkaard helyében, 19-re húznék lapot:
Xavi-t kisit védekezőbbé állítanám be, illetve Ronaldinho nem engedhet meg magának még egy olyan szezont, amilyen az utolsó volt. Éppen ezért magának, és mindenkinek fog bizonyítani! Valamint ha az edzéseket nem a teremben tartja, akkor rá lehet bízni egy olyan szerepkört, amihez lesz tényleg ereje, és visszatud majd egy kicsit ő is zárni!
Ja és nem láttátok még Messit, és Henryt visszazárni a félpályáig????
Na ez az én véleményem!!
Már várom az idénykezdetét, de talán mindannyian okosabbak leszünk már az edzőmérkőzések után!
Forever BARCA!
Teljesen ezt írtam kicsit előbbnoname írta:Íme az én véleményem a felállásunkról.Az egyszer biztos h 4 védővel játszunk, különben nem kellett volna Abidal és most se kéne Chivu.Decoról kijelentették h nem eladó, eszerint számítanak rá, játszani fogmarad a kp-n a felállás, mert ha Roni visszajönne irányítónak, akkor Decot nem lenne értelme megtartaniMivel viszont Henry nem azért jött h Etoo cseréje legyen, így az igazolások és kijelentések alapján, sztem teljesen egyértelműen levonható következtetés h ez lesz a jövő évi felállásunk:VV-Zambi-Puyol-(valaki)-Abidal-Touer-Deco-Xavi(Ini)-Messi-Etoo-Roni
Elől rotálás.Nincs más lehetőség.Ez lesz.

-
- Llegenda del Barça
Heitingához tőlem annyit, hogy nekem nem kéne...Nem rosz védő, hisz a holland nemzeti 11ben is benne van, de szerintám sokszor az ő játéka is kezd átcsaptni favágásba
Szerintem nem Barca szint.
Pepénél egy kicsit bizonytalan vagyok, mint már írtam. Ebben a szezonban jól játszott, fel is keltette pár nagycsapat érdeklődését, de ezenkívül semmit nem tett le az asztalra. Az ára pedig ehhez képest elég borsos.

Pepénél egy kicsit bizonytalan vagyok, mint már írtam. Ebben a szezonban jól játszott, fel is keltette pár nagycsapat érdeklődését, de ezenkívül semmit nem tett le az asztalra. Az ára pedig ehhez képest elég borsos.